Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 3 juli 2010

Signering Junior Bok & Film Malmö 3 juli 2010

En sådan rolig dag det har varit! Jag har varit nere i Malmö, fram och tillbaka över dagen och signerat hos Junior Bok & Film på Kronprinsen i Malmö. Det var runt +30grader varmt ute, men svalt och skönt i butiken.

Fansen kom långväga ifrån och vi hade så roligt tillsammans.

Här är Roxana från Eslöv, jag, Jenny och Emilia från Göteborg.
Här står jag och pratar om mina böcker.


Det blir full fart på signeringen medan Ronny, butiksägaren står och tittar på.

Här har Jenny och Emilia samlat på sig rejäla högar med böcker. Jenny har fanbloggen Kimselius Idol Blogg där du just nu har chansen att vinna fina priser.

Eftersom fansen köpte många böcker blev det långa pratstunder medan jag signerade. Dessutom hade de med sig några osignerade böcker hemifrån.

Roxana är ständigt full av överraskningar. Här har hon en present med sig till mig. Roxana har fanbloggen Kimseliusbooks, där du har chans att tävla i en superlätt tävling och vinna en bok, gå in på bloggen och kika, lyckades inte länka till den.
Roxana vet att jag samlar på grisar...
...därför fick jag en ursöt grismugg som nöffade när jag drack ur den.Här är en ny läsare som jag inte vet namnet på.

Här står jag med ännu ett av mina stora fans, Christina längst till höger och hennes vän Ulrika, som skulle hem och läsa de nyinköpta böckerna direkt.
Här har vi fansen: Ulrika, Emilia, Jenny, Jag, Ronny, Christina och Roxana.Nu smyger det plötsligt in nya fans som jag aldrig träffat förut. De är lite blyga...

...men vågar sig till slut fram för att prata med mig.

...de lyssnar tålmodigt och intresserat...
...dags att skriva autografer.


Här är Christina i bakgrunden och nya läsare.Det var en sådan trevlig stämning i butiken, alla pratade med varandra och det fanns mycket att tala om.
Till slut var det dags för att säga hejdå. Jenny ger mig en stor varm kram medan de övriga står på tur...En go' kram från Emilia. Roxana som tagit alla korten kom inte själv med på bild, men givetvis fick även hon en "hejdå"-kram.

Här står jag tillsammans med Ronny, ägaren av Junior Bok & Film i Malmö. Vi har båda haft en trevlig dag och arbetat övertid, på grund av att både jag och fansen helt glömde av klockan eftersom vi hade så trevligt tillsammans. Boken jag signerade idag var Theos Pompeji.

Det har varit en lång, intensiv, men åh så rolig dag! Imorgon är det städningen av gäststugan, för på måndag börjar de första gästerna anlända, sedan är det fullt hus hela juli månad. Men jag ska försöka komma undan och blogga lite varje dag, så gå in och kika, jag är full av uppslag till nya blogginlägg.

Tack alla rara, gulliga fans som kom och hälsade på mig idag och tack även till alla nya trevliga läsare som tog sig tid för en pratstund. Tack för den jättefina muggen Roxana.

En stor kram till alla fans och till de som läser min blogg.

Kramisar från Kim till er alla!
PS. Idag söndag 4 juli. Vill bara berätta att de flesta långväga fansen läste ut Theos Pompeji på väg hem från signeringen. Jättekul, det tycker jag är "Med Berömd Godkänd". DS.

5 kommentarer:

 1. Åh vilka supergulliga fans du har. Måste verkligen kännas kul att få sådan possitivt feedback :)

  Kram från Helly på Sicilien (går inte att logga in just nu...)

  SvaraRadera
 2. Vad spännande det verkar vara att signera böcker och att träffa läsare.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Helly
  Ja, jag tycker så mycket om mina fans, de är så aktiva och inspirerar mitt skrivande enormt mycket. De läste ut den nya boken på väg hem från signeringen. Så är det ofta, vilket gör att jag vill skriva fler böcker så att de får något nytt att läsa. Och det är inget problem eftersom jag har så många ord inom mig och otroligt mycket fantasi. Kramar från Kim

  Hej Anneli
  Ja, det är otroligt roligt att vara ute och signera, träffa både nya och gamla läsare, fans och få inspiration till nya böcker. Fansen vågar säga vad de tycker, både om mina böcker och vad de vill att jag ska skriva om nästa gång. Jättekul! Hur är din semester? Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!