Mina Bloggsidor

tisdag 8 december 2020

Dags att dela ut Kimselius årliga julklapp

Dags att dela ut Kimselius årliga julklapp

Då är det snart jul och som vanligt skänker jag en av mina böcker till mina läsare. Vill du vara en av dem som får en julklappsbok i år?

För att få en julklappsbok av mig behöver du bara skriva en kommentar här i bloggen OCH mejla mig din postadress. De som bara skriver en kommentar tas inte med i tävlingen, adressen måste komma med, för att jag snabbt ska få iväg boken till dig.  

Du kan även enbart mejla mig din kommentar, adress och vilken av mina böcker du önskar dig i julklapp!

Skriv varför just DU förtjänar min julklappsbok. Glöm inte mejla vilken bok du önskar dig!

Självklart får du boken signerad.  

Fram till den 16 december har du möjlighet att önska dig en av mina böcker.  

Vinnaren meddelas här på bloggen på julafton. Därefter postas boken direkt efter jul. En liten försenad julklapp, men de är oftast de bästa. 

 

Gå in på min hemsida kimselius.se och frossa runt bland alla 60 böcker.

 

Här ser du årets nya böcker:

Silverskatten vid Johannishus slott

Ett silverarmband är det enda som finns kvar på Johannishus av den stora silverskatt som hittades i slottets närhet 1865. Vid ett besök på slottet förhäxas Ramona av armbandet, och gör allt för att få röra vid det, till slut lyckas hon. Det för henne och Theo tillbaka i tiden till 1165. De anländer till en grym värld. De får kämpa för överlevnad efter att ha förlorat smycket vid ankomsten till det förflutna. Hur ska de ta sig tillbaka till sin egen tid?

1865 blir Agathe Wachtmweister lika trollbunden av silverarmbandet och gör allt för att få det tillbaka till slottet, efter att silverskatten har lämnats till staten.

Parallellt med varandra utkämpas strider under olika århundraden, där silverarmbandet har den centrala rollen i kampen.

 

Skriv om ditt liv Gör avtryck i historien

Du behöver inte vara en känd person för att ha något att berätta. Här får du råd av en erfaren författare som skrivit flera handböcker om skrivprocessen. Du får hjälp att komma igång och bygga upp boken, från idé till färdig produkt. Alla har en historia att berätta, även du. En lättläst och glädjefylld bok för alla som vill skriva om sitt liv.

Kim M. Kimselius är en flitigt anlitad föreläsare och skrivkursledare. Hon håller skrivarkurser i skolor, Studieförbundet Vuxenskolan, samt på Färgargården i Blekinge. Dessutom har hon distanskurser i skrivandet.

Kim har sedan debuten 1997 fångat läsare i alla åldrar med sina fristående historiska äventyrsböcker om Theo och Ramona. 2020 har Kim gett ut över 60 böcker. Kimselius debutbok Tillbaka till Pompeji, har översatts till många språk och blev utsedd som en av årets bästa utländska böcker på Island 2009.

Det finns även en distanskurs Skriv om ditt liv, baserad på boken.

 

Skräcken på Färgargården

Vad är det egentligen som händer i den gamla Färgargården? Människor försvinner i allt större mängd från Eringsboda. Mystiska saker sker. Vem är det som är roten till allt det onda? En bok fylld av skräckhistorier som får håret att resa sig på dig. Läs och njut! Moahahaha....

Skräckfyllda berättelser av skickliga författare, gör att det här är en bok du inte kan lägga ifrån dig förrän den är slut.

 

Din självbiografi 10 råd för att skriva ditt liv

Det finns många skäl att skriva din självbiografi nu: att ge dina barnbarn ditt livs historia, att förstå dig själv eller ge allmänheten en läsupplevelse utöver det vanliga.

I den här boken får du praktiska råd om hur du skriver en biografi du kan vara stolt över. Du får lära dig hur du kommer igång med skrivandet, tar fram de mest intressanta delarna av ditt liv, skriver medryckande och gör boken snygg.

Bakom boken ligger tre proffs med sammanlagt närmare 50 års erfarenhet. Kim M. Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson ger dig alla förutsättningar att faktiskt få folk intresserade av vem du är.

Du får välja en av samtliga de böcker jag har gett ut själv, med undantag för 10 misstag författare gör, 10 tips för att leva på din kreativitet, 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär, Din självbiografi 10 råd för att skriva ditt livFärgargårdens andar Morden på Färgargården, Den magiska porten vid Färgargården, Historiens vingslag runt Färgargården, Skräcken på Färgargården, där jag har medförfattare. Annars kan du välja fritt bland mina andra andra böcker.

 

Vad väntar du på?

Det är bara att gå in på min hemsida kimselius.se och frossa runt bland alla 60 böcker.

Mejla mig din kommentar, vilken bok du önskar, samt din adress! Kanske har du turen att vinna en julklappsbok

Lycka till!

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

 

2 kommentarer:

 1. Jag önskar ge barnen en av dina böcker i julklapp. Det vore roligt att läsa tillsammans i jul! Kram kram💖
  kristinalarsson1@live.se

  SvaraRadera
 2. Hej Kristina
  Vad roligt! Följ instruktionerna i inlägget. Lycka till!
  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!