Mina Bloggsidor

söndag 20 februari 2022

Ett hov av taggar och rosor av Sarah J. Maas

Ett hov av taggar och rosor av Sarah J. Maas

Sarah J. Maas är en fantastisk författare som fångar läsaren direkt. Hon bygger upp nya världar på ett trovärdigt sätt, målar med språket så att man ser allt framför sig. Karaktärerna är starka och man antingen hatar eller älskar dem.

Efter att ha läst Glastronen kastade jag mig över den här serien och jag blev verkligen inte besviken. En helt fantastisk bok som jag varmt rekommenderar.
 

 När den nittonåriga jägarinnan Feyre dödar en varg i skogen dyker det upp en odjursliknande varelse och kräver vedergällning. Feyre tvingas följa med till ett farligt, magiskt rike hon bara trodde fanns i sagorna, och väl där inser hon att varelsen inte är ett djur, utan Tamlin: en av de livsfarliga, odödliga feer som en gång styrde över deras värld.

Feyres känslor för Tamlin övergår så småningom från iskall fientlighet till en blixtrande passion som överskuggar alla varningar och lögner hon hört om hans farliga och vackra värld.

Men när en uråldrig, ondskefull skugga växer till sig över feernas land måste Feyre stoppa den annars kommer både Tamlin och hans värld att gå under.

Ett hov av taggar och rosor är den första delen i Sarah J. Maas helt nya fantasyserie. Ett måste för alla som gillar Glastronen-serien eller George R. R. Martin.

 

   Boken får fem stjärnor av fem möjliga. 

 Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!