Mina Bloggsidor

måndag 30 november 2020

Läser research och skriver

Läser research och skriver

Den senaste tiden har jag varvat skrivandet med att läsa research för den 32a historiska äventyrsboken om Theo och Ramona, Hotet mot Venedig.

Försöker också komma i bättre form för att kunna klara mig så bra som möjligt om jag skulle få Covid19. Inte för att jag vet om det skulle förbättra mina utsikter att klara mig, men jag gör så gott jag kan. Dessutom försöker jag undvika smitta genom att hålla mig hemma.

Nu när jag skriver detta ser skogen ut att brinna utanför mitt fönster när solen går upp. Oändligt vackert.

Njöt av sista kvällsrundan i mörkret. Det var fullmåne och jag behövde inte ens tända ficklampan. Dessutom lyste alla våra adventsstjärnor och ljusstakar upp mörkret.

Jag blir lycklig ända in i själen över att bo på den här platsen, mitt paradis. En plats jag har längtat efter i hela mitt liv och äntligen fann för 25 år sedan. 

Att bo nära naturen, utan grannar, inga gatlyktor, fåtal bilar som passerar, det är helt underbart.

Inte konstigt att orden flödar, att jag får ro att skriva.

Solen stiger högre på himlen och hundarna väntar på morgonpromenad. Dags att ge mig ut i solskenet och njuta av dagen. När jag kommer hem väntar en kopp te och ännu en researchbok om Venedig.

Ha en fin dag!

 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

 

2 kommentarer:

 1. Så underbart att ha hittat sin plats på jorden ... och bland orden.
  Ta hand om dig och de dina.

  SvaraRadera
 2. Hej Lisbeth
  Ja, det är helt underbart. Du är välkommen hit första helgen i augusti 2021 om Coronapandemin är över. Då har jag Öppet hus.
  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!