Mina Bloggsidor

torsdag 26 november 2020

Inställd signering Johannishus slott

Inställd signering Johannishus slott 

Nu på lördag, 28 november, skulle jag ha signerat min 60:e bok, Silverskatten vid Johannishus slott, på just Johannishus slott. Men på grund av Covid19 har evenemanget ställts in. Därför blir det tyvärr ingen signering.

Om du ändå vill ha böckerna finns de till försäljning på slottet, både Mysteriet med Guldgubbarna och Silverskatten vid Johannishus slott.

Det är tråkigt att vi inte kan ses, men vi gör vad vi kan för att hålla oss friska. Vi får se fram emot första helgen i augusti 2021, då jag planerar att ha Öppet Hus hemma hos mig. Då är du välkommen. Om inte Coronapandemin sätter stopp för det också...
 

Blev du nyfiken på böckerna? Fråga efter dem hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns de på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!