Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 6 maj 2020

Öppet hus hos Kimselius 2020 inställt på grund av Coronapandemin

Öppet hus hos Kimselius 2020 inställt på grund av Coronapandemin

Det är med sorg i hjärtat jag måste meddela att Öppet Hus är inställt för i år. Vi får satsa på första helgen i augusti 2021.

Jag hade verkligen sett fram emot att träffa alla igen och jag har jobbat för att ni skulle få nya upplevelser i år. Men... Den planeringen får ni ta del av första helgen i augusti 2021. Den här gången blir datumen 31 juli och 1 augusti. Det känns väldigt långt till dess, men tiden går fort. Jag hinner skriva fler böcker innan dess.

Om du hade planerat att köpa årets nya böcker: Petit, Rödben och Riddaren, Skriv om ditt liv Gör avtryck i historien, Silverskatten vid Johannishus slott, Skräcken på Färgargården och Din självbiografi 10 råd att skriva ditt liv, får du antingen ge dig till tåls till Öppet hus 2021, eller köpa dem hos din bokhandlare, eller hos nätbokhandlarna.

Är du nyfiken på vilka böcker som kommer nästa år, 2021? Jag kan avslöja så mycket att det kommer en historisk äventyrsbok om Theo och Ramona, en fantasybok, samt (med största sannolikhet) en romantisk bok... Känns någon av böckerna lockande?

Håll kontakt med mig på nätet, så ses vi 31 juli-1 augusti 2021.


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskursHitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka! 


 
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!