Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 9 maj 2020

En högre rättvisa Hjort och Rosenfeldt

En högre rättvisa Hjort och Rosenfeldt

Sebastian Bergman är en kriminalpsykolog som får det att vrida sig av obehag inom mig när jag läser om honom. Det kanske är just det som gör böckerna om honom så bra, att han är en osympatisk man som ingen vill veta av.

Han har blivit utslängd från Riksmord och har tappat kontakten med alla där, även sin dotter Vanja. Hon arbetar i Uppsala och utreder en våldtäktsman som injicerar sina offer för att sedan våldta dem.

Med ens kommer våldet nära även Riksmord och de kopplas in, så gör även Sebastian Bergman. Det är inget positivt möte, men de behöver varandra, även om de inte tror det.

Ledtråd efter ledtråd nystas upp och upplösningen blir mycket oväntad.

Hjort och Rosenfeldt har alltid starka karaktärer som man antingen älskar eller hatar, tycker synd om eller tycker att det var rätt åt dem. Så även i denna bok.

Den var svår att lägga ifrån sig. Att försöka lista ut vem den skyldiga är var inte så lätt. Rekommenderar dig varmt att läsa den här spännande thrillerdeckaren. Läs den!

Boken får fyra stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på boken ? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskursHitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!