Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 15 november 2014

Boktips: Ett sötare blod av Ann Fernholm


Ett sötare blod av Ann Fernholm.
Efter att ha läst den här boken vill jag aldrig mer äta något sött. Ändå trycker sötsuget på dagen efter och hjärnan försöker förtränga allt det jag har läst, men nej, jag går inte på det. Det här är en mycket upplysande, välskriven bok om faran med att äta mycket socker. Inte bara det att man blir tjock, det finns så många andra nackdelar med socker; synen försämras, man kan få diabetes, demens och mycket, mycket annat. En bok jag verkligen tycker du ska läsa!

Lite mer om boken:
Med kolesterolet i fokus har forskare gett oss kostråd: dra ner på fettet. Mindre fett i maten skulle också göra oss smalare. Men det har blivit precis tvärt om. En epidemi av fetma och diabetes har drabbat stora delar av världen.

I Ett sötare blod granskar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm historien bakom våra kostråd. Hon ger en ny bild: socker höjer dina blodsocker. Det triggar en inflammation som påverkar hela din kropp: hjärta, hjärna, blodådror och muskler. Aldrig tidigare har mänskligheten ätit så mycket socker som nu. Boken Ett sötare blod visar hur snabba kolhydrater kan påverka allt från nyföddas vikt till tidpunkten för puberteten, möjligheter att bli gravid och risken för cancer. Det är en lättläst berättelse om hur din hälsa påverkas av vad du äter.

Spännande som en thriller och lättillgänglig även för den som inte har vetenskaplig skolning. Malin Nordgren, Dagens Nyheter

Författaren har doktorerat i molekylär bioteknik och vet hur man läser forskarrapporter. Slutsatsen hon drar är en riktig rysare: Socker ger dig hjärtinfarkt, socker gör dig dement, socker eldar på din cancer, socker stör din ägglossning, socker dödar i förtid... Ingalill Mosander, Aftonblader

Fast boken är en mycket noggrann genomgång av vetenskapliga studier så sträckläste jag den, som om det vore en bra deckare. På sätt och vis är den det. Liv står på spel. Ditt eget. Debatten om vilken kost som är bäst att äta har i och för sig pågått länge. Vad Fernholm gör är att lyfta fram vetenskapen i detta inflammerade debattämne. Thomas Lunds, Värnamo Nyheter

Den som införskaffar den här boken kommer inte att ångra sig, den hör hemma i den översta divisionen av nutritionsböcker och rekommenderas starkt. LCHF.se

Jag har funderat en hel del på det här med socker i blodet och vilken skada det gör att ha högt blodsocker. Särskilt efter att ha läst boken Ett sötare blod... , en av de bästa faktaböcker jag läst. Johanna Ekne, Kostrådgivarna

Alla borde vara rädda om sitt blodsocker och hålla nivåerna så låga som de kan med hjälp av lågkolhydratkost och motion. ... Läs boken för det är en av de bästa jag har läst och jag rekommenderar den varmt. Anna-Maria Johansson, Ultimat.nu
Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Fråga efter boken hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris och Bokus.


För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker. Foto Bertil Knoester.

fredag 14 november 2014

Boktips: Stjärnklart av Lars Wilderäng är otäckt spännande

Stjärnklart av Lars Wilderäng

Ännu en gång har Lars Wilderäng lyckats skrämma mig och göra mig sömnlös med en av sina böcker. Han är en mästare på att gripa tag om läsaren och få mig att tro att allt det han beskriver verkligen är sant och händer just då i det ögonblicket.

Jag kom på mig själv med att fundera över vad jag hade för konserver hemma, om jag hade några kontanter etc. Jag är en överlevare och har tänkt i samma banor som Wilderäng, långt innan jag läste boken, även om jag inte sett en lika skrämmande framtid som han har gjort i sin bok.

Jag är förberedd, är du? Kanske inte ännu, men du kommer att vara det när du har läst Stjärnklart!

Personporträtten är mästerliga, många skilda livsöden länkas ihop och visar på hur liten världen trots allt är. Jag gråter när någon dör och Lars ska ha en eloge eftersom han inte tvekar att döda huvudpersonerna, det gör berättelsen mycket trovärdig, för det är just så livet är, vem som helst kan dö, när som helst, ingen är förskonad från döden.

När de sista orden hade förklingat, undrade jag inom mig om det skulle komma en uppföljare. När jag lade in fotot på boken såg jag del min glädje att det stod FÖRSTA DELEN. Det gjorde mig jätteglad för jag vill veta mer om alla personer i boken Stjärnklart som har blivit en del av mitt liv sedan jag har läst boken. Läs den!


Blev så exalterad när jag skrev den här recensionen att jag höll på att glömma att berätta vad den handlar om.

Stjärnklart handlar om helt vanliga människor, i deras vardag där allt plötsligt ställs på ända när elektroniken slutar att fungera. Först händer det vissa produkter och på vissa platser, men problemen sprider sig och får ödesdigra konsekvenser. Storstäderna är uppbyggda runt teknik och allt stannar av när inte elektroniken fungerar.

I boken får du möta allt från enskilda personer till hela familjers öden och följa deras kamp för ett drägligt liv när allt det normala upphör att fungera.

Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Fråga efter boken hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

Här kan du läsa Bokus intervju med Lars Wilderäng:
Din nya bok har seglat upp som en riktig bubblare hos oss på Bokus, du verkar ha en trogen publik - vad tror du att det beror på?
Mina första två böcker, Midvintermörker och Midsommargryning, gav mig en mycket trogen läsekrets, då det inte har funnits några liknande svenska böcker i genrén sedan 80-talet. Tillsammans med ordentlig verklighetstrogen research, högt tempo, spännande och aktuell handling har böckerna lockat till sig läsare.

Vad kan läsarna se fram emot i just Stjärnklart?
Stjärnklart lyfter dock till en annan nivå än mina första två böcker, med längre tidsperspektiv, djupare karaktärer och mycket mindre teknikskildringar. Vi får följa ett antal svenskar när själva grundstenen för det moderna samhället rycks undan och följa deras kamp för att överleva och anpassa sig till en ny verklighet. Till skillnad mot mina tidigare böcker är inte fokuset militärt, även om det finns med en elitsoldat och en polis bland huvudpersonerna. Istället får vi bland annat följa familjen Svenssons öde i villaförorten Åsa söder om Kungsbacka, programmeraren Anna eller barristan Filip i Hammarby Sjöstad. Med tanke på skogsbranden utanför Sala och bristerna i svensk krisberedskap eller vår ständigt havererande infrastruktur är boken väldigt aktuell.

Berätta - hur länge har du jobbat med denna bok och varifrån hämtade du idén?
Idén för boken fick jag redan sommaren 2011, och jag arbetade med den sedan dess, även om jag skrev Midsommagryning först. Upplägget handlar om vårt sårbara högteknologiska samhälle, något jag av och till skriver om på min blogg.

Var är den bästa platsen att skriva på?
Jag skriver oftast i sängen eller i soffan, med hörlurar och en separat musikmix för varje bok för att stänga ute verkligheten. Fast mycket av innehållet tar jag fram när jag tränar eller jobbar fysiskt med gårdssysslor. Många viktiga scener i Stjärnklart skrev jag i huvudet i simhallen 2011 - 2012.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Idag är rubriken "Gästfrihet" på Kim M Kimselius Författarblogg.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker. Foto Bertil Knoester.

torsdag 13 november 2014

Var med och rösta fram den vinnande novellen i Partille Stories

Under hösten har jag rest runt i Partille kommun och föreläst för eleverna i många skolor. Det har varit oerhört givande och jag har mött många entusiastiska elever och lärare. Nu är det dags att läsa de berättelser som är nominerade till tävlingen Partille Stories 2014. Kika gärna in och rösta.

Här kan du läsa mina blogginlägg från föreläsningsturnén i Partille:
Föreläsningsturné i Partille.
Tillbaka i Göteborg
Jag undrar
Möten
Så många goa skratt.
Då var det dags igen.
På plats i Göteborg igen.
Att hitta tid för skrivandet.

Partille Stories

Det här är ett läs- och skrivprojekt för barn och unga i Partille kommun. Alla barn och unga i Partille kommun. Hösten 2014 kör vi tema fantasy.

Här kan du läsa alla 74 finalister och rösta fram dina favoriter!

Du har fram tills 12e december på dig att rösta. Du får bara rösta en gång per kategori.

Rösta
Omröstningen i Partille Stories består av två delar: Allmänhetens röst och Expertjuryn. Precis som i Melodifestivalen är allmänhetens röst och expertjuryns röst lika mycket värda.

Allmänhetens röst
Detta är en omröstning för alla som vill. Det kan vara dina klasskamrater, din familj, din farmor, ditt fotbollslag och alla dina grannar. Sprid länken till alla som du känner! Den enda regeln är att alla får varsin röst.

Expertjuryn
Varje åldersgrupp har en hemlig expertjury som läser alla bidrag noga och därefter väljer sina favoriter. Expertjuryn har valts ut baserat på att de är riktigt bra på att veta både vad som är en bra text och vad barn/unga letar efter i en bra fantasyberättelse. Efter Partille Stories kommer det bli offentligt vilka som ingår i juryn.

Gå gärna in och läs berättelserna och rösta fram dina favoriter, en i varje kategori.

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker. Foto Bertil Knoester.

onsdag 12 november 2014

Underbara, härliga fans, tack för att ni finns!

Det kommer många mejl och brev från läsare och fans och jag blir oerhört glad för varenda rad jag får. Här kan du läsa lite av vad några av mina läsare tycker om mina böcker. Tack alla läsare och fans för att ni finns, jag uppskattar era mejl och brev oerhört mycket. Skriv på!

"Jag har läst fem av dina Theo och Ramona böcker plus Spöket på stora mossen. Allvarligt talat blir jag helt förtrollad när jag läser dina böcker! Jag vill inte sluta läsa för de är så himla bra! Själv är jag en tolvårig bokslukare, men dina böcker är några utav de bästa jag har läst! Nu när jag skaffade Wattpad var jag såklart tvungen att söka på dig, och jag skrek rätt ut när det stod på mobilskärmen att du följde mig. Det är otroligt hur du skriver! Jag har träffat dig en gång, på en boksignering 2012. Jag kom ihåg att det var den 21 december eftersom att i din bok 'Mayafolkets hemlighet' slutar kalendern just på den dagen! Du är en stor förebild för mig och jag kommer rösta på varje kapitel jag läser!!!"

"Kim M. Kimselius, jag vet inte vad jag ska säga... Varje gång jag läser något som DU har skrivit blir jag mållös, allvarligt! Jag vill också ha tålamod till att skriva. Det är ju så kul, man kan skriva vad som helst, men ja, du är min idol!"

"Jag älskar denna berättelse. Den är så färgad (om man nu kan säga så). Den är jättebra!" (om Mördande Foto på Wattpad.)

"Jag vill att du ska veta hur mycket du har inspirerat mig under åren. Förra året skrev jag en novell i skolan som vann skolans "nobellpris" i litteratur. Stor del av min novell var inspirerad av dig och jag vill verkligen tacka dig för alla svar du har skrivit till mig och för alla dina böcker som är så otroligt bra att jag har kunnat läsa de om och om igen även fast att jag inte är 12 år längre.
Dina böcker har verkligen inspirerat mig till att bli en författare i framtiden. Nu går jag Samhällslinjen på gymnasiet och kommer ta extrakurser i 2:an inom litteraturen.
Håller just nu att läsa din bok om franska revolutionen då vi pratar om det i Historian. Tack för all din hjälp på vägen Kim!"

"Kanske kommer du ihåg mig för jag skickade två brev till dig 2008 som jag fick svar på. Jag kände för att åter igen berätta hur tacksam jag är för dina spännande böcker. Det är alltid med glädje jag väntar på att kunna köpa de nya under bevakning innan de släpps ut på Bokus (har nyligen fått hem Anastasia och Titanic).

Jag minns första gången jag läste en bok av dig. Det var Svarta döden som jag faktiskt RÅKADE komma i kontakt med när jag höll på med ett valfritt ämne att arbeta med under högstadiet. Jag hade beställt lite böcker på biblioteket som hade med Svarta-,Digerdöden och pesten att göra. När jag bläddrade igenom din lite snabbt märkte jag att det inte var en riktig faktabok att ha till studielitteratur men så fick jag syn på faktadelen längst bak. Jag tänkte att jag skulle ge den en chans och läste den mest på sidan av för intressets skull men även utifall att det skulle dyka upp något användbart till mitt arbete. Jag insåg att det handlade om två personer som reste i tiden vilket jag själv alltid drömt om att få uppleva själv så jag var tvungen att låna de förestående böckerna. Efter Pompeji var jag fast!

Idag är jag snart 21 år gammal, har nyss börjat läsa till förskollärare på universitet och tycker fortfarande mycket om dina böcker trots att texten är "för" lättläst för mig sedan många år tillbaka. Alla Ramona-Theoböckerna står i min egna bokhylla, likaså Theo-Ramona, Kimberlie och de övriga "sago"böckerna som inte tillhör någon serie. Jag måste erkänna att jag inte hunnit läst allihopa än eftersom det blir lite tid till att kunna sätta mig ner och njuta av mina egna böcker. Det har väl varit så sedan gymnasiet men väldigt ofta sneglar jag upp på dina böcker och längtar tills jag får läsa igenom allihopa utan att några andra tråkiga skolböcker kommer i vägen.

När jag hade läst Kinesiska draken tror jag att jag läst från bok 1 till den kanske tre, fyra gånger (med andra böcker emellan varje omgång såklart). Alla tidsepoker och ställen som Ramona och Theo hamnar i är just sådana ämnen som jag alltid varit väldigt intresserad av. Pompeji, häxtiden, vikingarna, franska revolutionen och första- andra världskriget är ämnen jag arbetat med i skolan och varit väldigt intresserad av. Först EFTER att jag läst om det började jag läsa dina böcker. Därför är det en extra speciell känsla att läsa de böckerna och mer och mer intresserad blir jag då av de historiska händelserna. För flera veckor sen när jag såg att det skulle komma ut två böcker om Anastasia och Titanic kände jag att det är otroligt hur spännande händelser du väljer att skriva om. Under högstadiet var jag som besatt av familjen Romanov eftersom det finns flera bilder på dem och hur de såg ut i verkligheten. DET är en stor del till att jag tycker om stora historiska händelser. Likaså kan man se och läsa om Titanics resenärer. Ser verkligen fram emot att läsa de böckerna nu. Tack för alla år och kommande år med spännande böcker."

"Hur lyckas du? Återigen sitter jag fast i en av dina böcker. Vill inte gå av tåget, önskar att det aldrig kommer fram så jag bara kan läsa vidare... Du är grym!" (Skräckresan med Titanic.)

"Vill bara berätta att tre av mina barn just nu slukar dina böcker på Theo och Ramona. Äldste sonen som är 13 har aldrig läst speciellt mycket, men nu slukar han bok efter bok i rasande fart. Nyligen hade han dessutom Franska revolutionen i skolan och då passade det ju hur bra som helst att läsa Giljotinen samtidigt!! :D Min dotter som är 9 har inte heller varit så intresserad av böcker. Mest läst
vissa hästböcker bara och haft svårt att hitta ngt hon gillar. Men även hon älskar dina böcker och är nu på kort tid inne på sin andra bok om Theo och Ramona. Min 12-åring läser också dina böcker med intresse. Och han tar intryck av hur du skriver och använder sig av dina knep i sina skrivuppgifter i skolan :) Så tusen tack! :D" 

"Hej! ville bara berätta att tack vare dina böcker vet jag jättemycket om länder/städer på SO! Tex Egypten (Faraos förbannelse) o nya Zeeland (Kimberlie)"


Kanske kan du förstå hur glad jag blir när jag läser sådana här mejl och brev? Jag tycker det är helt underbart att vara författare! Tack alla goa fans för att ni finns och inspirerar mig till att skriva fler böcker.

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker. Foto Bertil Knoester.

tisdag 11 november 2014

Chokladens dag 11 november

Visste du att chokladen har en alldeles egen dag? Så är det faktiskt och det är den 11 november och det är idag! Då är det tillåtet att frossa extra mycket i god choklad.

Mörk choklad är bra för hälsan, det vet vi sedan länge, men vi har inte vetat just varför det är så.

Nu har amerikanska forskare kommit fram till att vissa bakterier i tarmsystemet tar upp kakaons antiinflammatoriska ämnen och får dem att växa. Dessa ämnen hjälper sedan till att skydda hjärtat. Det gäller dock att välja choklad med så lite socker som möjligt.

Här kan du läsa mina tidigare inlägg om chokladens nyttigheter och chokladens historia:
Många goda hälsosamma nyheter om choklad.
Du blir smart av choklad.
Du blir smal av choklad!
Visste du det här om choklad?
Mörk choklad som hjärtmedicin.
Gå ner i vikt med choklad.
Choklad ökar din uthållighet.
Choklad en grönsak i förklädnad.
Jag skriver som bäst när jag äter choklad.
Provsmakning av Zebeda choklad.
Möte med chokladmästaren Jan Hedh.
Chokladens historia.

I min bok Mayafolkets Hemlighet berättar jag om hur mayafolket använde kakaobönan som betalningsmedel.

Nu blev jag riktigt, riktigt sugen på choklad, blev du?


Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker. Foto Bertil Knoester.

måndag 10 november 2014

Novelltävling med tema Spöken

Vill du vara med i antologin Svenska spöken? Då är det bara att skriva ihop en spökberättelse och skicka till novelltävlingen. Läs mer nedan:

Svenska spöken!
Året är 2015 när Sveriges befolkningstillväxt ökar från oväntat håll. Spökena dyker upp i hemmen, på arbetsplatserna, på stan och ute på landet. Bland de levande sprids en känsla av olust över att behöva konfronteras med somliga av dessa nygamla bekantskaper.; var kommer de ifrån och vad vill de?

Från norr till söder bildas band av spökjägare som tar på sig uppgiften att skydda de levande från denna styggelse! Samtidigt finns det de som antingen av kärlek eller nyfikenhet omfamnar det ockulta och tar upp kampen till spökenas försvar.

Röster börjar höjas om att spökena måste ha vissa rättigheter, de var/är ju trots allt svenska medborgare. Det blir upp till myndigheterna att utreda om dödsfall ska utgöra ny diskrimineringsgrund eller om det är bäst att göra sig av med gengångarna innan de blir farliga på riktigt.


Riktlinjer för novellen:
Skicka till manus@andravarldar.se och ange ”Svenska spöken” i ämnesraden.

Novellen ska skickas in senast 15 januari 2015.

Namnge filen med ditt namn och novellens titel. Inga följebrev behövs.

Historien måste handla om svenska spöken (anden eller avtryck av en avliden person) och utspela sig i Sverige 2015 men vi har inga synpunkter på vilken tid spökena kommer ifrån.

Novellen måste kunna kategoriseras till någon av fantastikgenrerna och får inte vara längre än 30 000 tecken inklusive mellanslag.

Arbetsgruppen avgör vilka noveller som uppfyller kriterierna och på övriga grunder antas till antologin.

Upphovsrätt till novellen:
Genom att skicka in novellen ger du Andra Världar rätten att använda ditt verk i antologin, oavsett vilket format förlaget väljer att använda; pappersbok, e-format eller som ljudbok.

Du behåller rätten till din egen novell och kan publicera den i andra sammanhang.

Medverkande i antologin får ingen ekonomisk ersättning men erhåller det traditionella författarexet och har möjlighet att köpa loss exemplar till ett lägre pris för egen försäljning. Medverkande i förra antologiprojektet har berättat att deras försäljning gick över förväntan.

Lycka till!

Kika gärna in på SKRIVTÄVLING för att hitta fler tävling, samt Kimselius skrivtips eller Författartips för fler skrivtips.

Du hittar även skrivtips i min skrivbok Att skriva med glädje, som finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok.

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker.  Foto Bertil Knoester.

söndag 9 november 2014

Boktips: Kungen i Djungeln av Per Herrey

Kungen i Djungeln av Per Herrey
I början tyckte jag inte riktigt om boken, utan att kunna sätta fingret på precis vad det var. Kanske var det för forcerat, för mycket dialog, eller så var det att man som läsaren möter döden ganska abrupt. Boken vinner i längden och jag blir till slut mycket förtjust i alla djur som har huvudrollen och läser boken med nöje. En charmig bok som har ett budskap till läsaren. Ett stort plus för de underbara illustrationerna av  Leif Åbjörnsson.

Den lilla älgkalven Sven vars bästa kompis är en gås som far till varmare trakter på vintern. Då får Sven en ny vän, en pigg liten ekorre, Andersson, som är problemlösare och fixar allt. Han bestämmer sig för att göra Sven till kung över skogen, men Sven har större planer än så. Han vill resa till Afrika och bli den första älg som är kung över djungeln. Utan sina vänner ugglan, ekorren och alla andra som Sven möter i livet, skulle han aldrig ha klarat sig så bra. Dessvärre förstår han inte det, utan tror att det är han själv som är så genialisk och bäst av alla. Till slut inser han dock att utan vännerna skulle livet vara hemskt mycket värre.Den får tre stjärnor av fem möjliga.


Fråga efter boken hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.


För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker. Foto Bertil Knoester.