Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 29 september 2012

Boktips: Guds starka arm av Åsa Larsson och Lena Andersson

Har tidigare berättat för dig hur mycket jag tyckte om boken Till offer åt Molok av Åsa Larsson, som var den första bok jag läst/lyssnat på av henne.

Blev därför extra glad när jag i min CD-hylla hittade ännu en ljudbok av Åsa Larsson. Till min lycka utspelar den sig på samma plats som Till offer åt Molok och jag fick återigen stifta bekantskapen med några personer från tidigare boken, samtidigt som jag mötte nya.

Tyckte MYCKET om den här boken. Den hade bara ett fel: Den var alldeles för kort!

Ett nytt fall för Björnfot
Året är 1914. Arvid Karlsson är municipalsamhället Kirunas främste elektricitetsinstallatör. Han är också en ganska brutal make. Han har svårt för att Aili hans hustru är tornedalsfinska. Han själv är ju en svensk man i ett svenskt hem, inte sämre karl än stans ingenjörer. En dag när hans yngsta dotter mitt i en lek glömmer sig och talar finska får han ett raseriutbrott och stänger in henne i ett mörkt utrymme under trappan och spikar igen hålet. Först många timmar senare lyckas Aili befria sin dotter ur mörkret men då har flickan slutat prata. En morgon hittas Arvid Karlsson död. Ihjälslagen med hammaren som han använt för att spika in dottern Lina. En utredning ledd av kronolänsman Björnfot tar sin början. Länsman Björnfot reagerar på att Aili främst verkar lättad över mannens död. En av familjen Karlssons inneboende, en charmig rallare med alkoholproblem, har dock försvunnit.
I Ailis laestadianförsamling oroas man över att Aili inte verkar angelägen om att bli omgift. Kan Gud och församlingen tåla en sådan sorglöshet? Kronolänsman Björnfot fascineras allt mer av den egensinniga Aili. Kan hon verkligen ha slagit ihjäl sin man..?

 Kramisar Kim

Vinn en signerad bok.  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Det glömda kriget 1808-1809.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

fredag 28 september 2012

"Boken ger mig så mycket inspiration att jag började på en skrivarcirkel" Astrid om Att skriva med glädje av Kim M. Kimselius

De här orden förtjänas att lyftas fram, för de gjorde mig så glad. Tänk att jag med min skrivbok Att skriva med glädje har inspirerat någon så mycket att personen börjar på en skrivarkurs. Det är skrivglädje!"Just nu läser jag din bok Att skriva med glädje. Den ger mig så mycket inspiration, att jag igår började på en skrivarcirkel! Skriv, skriv, skriv heter den och nu skall jag försöka börja på min första distansuppgift att skriva 2 A4 sidor om någon händelse i mitt liv.
Tack Kim för att du skriver och ger oss andra tips!
Kram Astrid
"

Ord som gör mig jätteglad, som du kanske förstår!

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Att skriva med glädje.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

torsdag 27 september 2012

Vi ses i monter B09:20 på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Välkomna!

27-30 september finns jag på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg i min monter B09:20.


Kim M. Kimselius signerar sina böcker varje dag i monter B09:20.

Jag berättar om Mayafolkets HemlighetUnga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50.

Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan 14.00-15.00. Dragningen sker 15.00.


Under torsdagen och fredagen lottas även ett författarbesök ut. Här kan du ta en lott hela dagen.Missa inte chansen att möta mig och få mina nya böcker signerade. Som vanligt har vi fantastiskt bra mässpriser på samtliga böcker.

Dessutom kan du köpa mina snapphaneböcker till ett mycket bra pris.

Snapphanar är den bok där jag bland annat berättar om Siw Malmkvist anfader.

Jag medverkade i programmet Vem tror du att du är, där jag berättade för Siw Malmkvist om snapphanar och hennes anfader.
Snapphaneresan är en fristående fortsättning på den historiska äventyrsboken Snapphanar. Även här får du ta del av många historiska snapphanepersoner och spännande snapphanehändelser under åren 1676-1679.

Båda böckerna avslutas med en gedigen faktadel där alla de historiskt korrekta personerna, som medverkar i boken, har fått en egen rubrik.Kanske finns DIN snapphaneförfader i någon av böckerna?Läs mer om samtliga böcker på Kimselius Hemsida www.kimselius.se eller Roslagstext förlags hemsida www.roslagstext.se.

Under mässan kommer jag att lägga ut bilder från bokmässan på Facebook. Om du inte redan följer mig där, är du välkommen att lägga till mig som vän.Hjärtligt välkomna till min monter B09:20!


Kika in på Kim M Kimselius hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om Kim och hennes böcker. Här kan du köpa Kim M Kimselius böcker.
onsdag 26 september 2012

Underbar tavla från mayariket i Mexiko


När jag var i Mexiko köpte jag denna fantastiska målning, gjord på en skinnbit. Att jag direkt föll för den beror på att det känns som om motivet föreställer huvudpersonerna i min bok Mayafolkets Hemlighet: schamanen Bak'ahal och hans älskade Ichtical.

Skinnbiten var vacker i sig, eftersom jag älskade motivet. Men efter att jag hade lämnat skinnbiten för inramning lyftes tavlan fram ännu mer och blev otroligt vacker! Eller vad säger du?

På Bok och Biblioteksmässan i Göteborg den 27-30 september har du möjlighet att se tavlan i min monter B09:20.

När jag ser tavlan påminns jag om min fantastiska researchresa till Mexiko, som du kan ta del av här. Du kan även se en film från min resa till Mexiko. Klicka här.

Nå, vad tycker om tavlan?

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok:  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Mayafolkets Hemlighet.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. 

Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50.

Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

tisdag 25 september 2012

"Den här boken var extra rolig att läsa" Livet på Citronodlingen om boken Snapphanar av Kim M Kimselius

Det har varit mycket snapphanar på sista tiden, först var jag med i Vem tror du att du är med Siw Malmkvist som snapphaneexpert, sedan blev jag uppringd och fick en förfrågan om jag ville medverka i en snapphanefilm, med många välkända skådespelare. Här kan du se programmet Vem tror du att du är, där jag medverkar.

Och nu kom en recension från Livet på Citronodlingen som har recenserat min bok Snapphanar och skriver "Just den här boken var extra rolig att läsa."

Baksidestext:
"I en gammal kista hittar Ramona ett dokument som för henne på en virvlande färd genom tiden. Hon hamnar hos Snapphanarna, frihetskämparna i kriget mellan Sverige och Danmark år 1676. Vid en olycka förlorar Ramona minnet och minns inte vem hon är. Theo lyckas följa efter Ramona i tiden, men hamnar på motståndarsidan. Plötsligt möts de tidigare vännerna i en strid på liv och död."

Omdöme:
Att jag gillar Kimselius böcker vet ni ju redan. Just den här boken tycker jag var extra rolig att läsa eftersom jag bott i trakterna där handlingen utspelas och därmed kände igen en hel del ortsnamn och platser. Det var också roligt med en liten uppfriskning av minnet, eftersom många detaljer faller i glömska, även om det är ett ämne som man är intresserad av.
Kimselius böcker om Theo och Ramona är ju egentligen ungdomsböcker, men eftersom man får med sig så mycket fakta tycker jag att dom passar lika bra för vuxna.


Du har väl inte missat att jag har skrivit ytterligare en bok om snapphanar: Snapphaneresan.
Alltid roligt att få mina böcker recenserade, men lite pirrigt också! Alla tycker vi olika, men som tur var tyckte Helena om boken! TACK!

Kramisar från Kim

Nu har du möjlighet att vinna någon av mina böcker signerade.
(Välj fritt bland mina utkomna böcker.)

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

måndag 24 september 2012

Enbokcirkelföralla har intervjuat Kim M Kimselius inför Bok och Biblioteksmässan i Göteborg

ENBOKCIRKELFÖRALLA har intervjuat mig, Kim M. Kimselius, inför bokmässan i Göteborg.

Här följer Karin Bergs intervju med mig:

Idag får ni möta författaren Kim M. Kimselius som skriver böcker för unga och oftast med ett historiskt tema. Kim är också egenutgivare samt mycket engagerad på sociala medier som blogg, twitter och facebook. De gånger jag har gått förbi hennes monter på Bokmässan så har det alltid stått flera fans där som vill ha sina böcker signerade eftersom Kim har många engagerade fans som hon dagligen har kontakt med.
Kim M.Kimselius är just nu aktuell med boken ”Mayafolkets hemlighet” 

Hej Kim M. Kimselius! Snart är det bokmässan, ska du dit i år?

Ska absolut till bokmässan! Har inte missat en enda gång sedan jag debuterade 1997.

Vad ska du göra där?
Sedan många år tillbaka har jag en alldeles egen monter på 16 kvm, B09:20 på bokmässan i Göteborg. Där finns alla mina utgivna böcker. I montern har jag möjlighet att träffa mina läsare och få en liten pratstund med dem. Jag kommer att befinna mig i montern alla dagarna, från tidig morgon till mässan stänger. På torsdagen föreläser jag på Unga Scenen 10.30-10.50. Då kommer jag att berätta om en av mina nya böcker: Mayafolkets Hemlighet. I montern kommer jag att även tala om de andra tre nya böckerna: Att skriva med glädje, Den där dagen och Mysrys. I år firar jag 15 år som författare och 10 år med eget förlag. Det vill vi fira tillsammans med läsarna och kommer därför att lotta ut 10 stycken böcker varje dag mellan 14.00-15.00. På torsdagen och fredagen lottar vi även ut ett författarbesök, vid samma tidpunkt som utlottningen av böckerna.

Var och när under bokmässan kan dina fans träffa dig? 
Mina fans har möjlighet att träffa mig i min monter B09:20 mässans alla dagar, från morgon till kväll, förutom när jag är iväg och äter lunch. Det brukar jag göra runt 12-tiden. När det är riktigt mycket att göra hinner jag inte gå ifrån montern, trots att jag har fyra personer som arbetar för mig. Underbara personer som kan mina böcker utan och innan och vet vilken bok som passar till varje person, oavsett ålder och intresse. Är mycket glad över att arbeta tillsammans med dem.

Många undrar varför jag i år kommer ut med fyra böcker samtidigt och inte sprider ut dem under året. Tanken var att det bara skulle bli Mayafolkets Hemlighet som kom ut i år. När jag upptäckte att förlaget firade tio år, kände jag att det var dags att slutföra de planer jag burit inom mig så länge: Att skriva en bok om skrivandet, om att få berätta hur det är att ge ut på eget förlag och om min erfarenhet som författare. Jag har sedan 30 år tillbaka haft en bok jag sagt till mina vänner är den bästa bok jag har skrivit, nu såg jag chansen att ge ut boken, Den där dagen, som är en mycket annorlunda bok mot de jag tidigare har skrivit. Det är en tonårsbok, en mycket stark skildring av en hemsk upplevelse. Har också länge tänkt att jag skulle göra böcker av mina blogginlägg, som nu har blivit rätt många. Istället för att göra det bestämde jag mig för att samla ihop alla de noveller jag har skrivit under 30 år, det blev novellsamlingen Mysrys. Det har varit mycket roligt att arbeta med boken, novellerna väckte minnen om flydda dagar, platser jag bott på, saker jag har upplevt.

Det känns som om jag verkligen firar i år, känner mig nöjd med att ha fått förverkliga målen, att böckerna har fått se dagens ljus och nått ut till läsarna. Nu väntar jag spänt på att få höra deras omdömen om de böcker som är något helt annat än de historiska äventyrsböckerna om Theo och Ramona. Men hur det nu än är, det är fortfarande jag som är författare, jag har samma språk och har bäddat in min skrivglädje i en fängslande ordväv i de nya böckerna, precis som i de tidigare. Tror inte att någon läsare blir besviken.

Vilket seminarium kommer du inte att missa?
Brukar missa varje seminarium, eftersom jag inte vill missa mina fans. De är mer värda för mig än att gå och lyssna på någon annan som talar. Många läsare har rest långt för att träffa mig och därför försöker jag att vara i montern så mycket som möjligt för att inte göra dem besvikna. Sedan jag var och föreläste i Finland under 2008-2009 har fans kommit ända från Finland varje år för att hälsa på mig under bokmässan. Helt fantastiskt!

I år handlar bok och bibliotek om nordisk litteratur. Har du en nordisk författare/bok som du vill tipsa om?
Det finns många mycket duktiga nordiska författare, men den som direkt dök upp i mitt huvud är Arto Paasilinna. Den första bok jag läste av honom var Kollektivt självmord och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket någon gång tidigare, en helt underbar bok. Efter den har det blivit många fler böcker av författaren.

Den här bokmässan betyder mer än någonsin för mig, och jag ser med spänd förväntan fram emot att få möta mina fans och läsare.

Ja, nu vet ni lite mer om mig, och om vad jag ska göra på bokmässan. Hoppas att vi ses i min monter. Har du inte möjlighet att komma dit, kanske du har turen att vinna en signerad bok i nedanstående tävling. Lycka till! 

Kramisar Kim


Vinn en signerad bok  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Mayafolkets Hemlighet.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

Vinnare av novellsamlingen Mysrys är...

Min man, Jan, fick som vanligt den stora äran att dra vinnarna. Den lyckliga vinnaren av Mysrys - Novellsamling är:

Michael

Hör av dig till mig med din adress så skickar jag dig ett signerat exemplar av Mysrys. Min e-mailadress hittar du här höger här på min blogg under OM MIG.

Om du inte hade turen att vinna den här gången kan du vara med i nedanstående tävling.

Kramisar Kim


Vinn en signerad bok  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Giljotinen.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50.
Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

söndag 23 september 2012

Ge ut böcker på eget förlag: Att skriva med glädje av Kim M. Kimselius, Lyckas med din bokutgivning av Sölve Dahlgren, Lars Rambe, Ann Ljungberg, Förverkliga din bokdröm av Joanna Björkqvist, Kristina Svensson

Att ge ut böcker på eget förlag kan vara en helt underbart, eftersom du bestämmer precis vad du vill skriva, och hur många böcker du vill ge ut per år. Det enda du måste se till att skaffa dig är läsare till dina böcker.

Sedan 2002 har jag gett ut mina böcker på eget förlag. 1997 debuterade jag på Wahlströms förlag med boken Tillbaka till Pompeji.

Idag när jag höll på att röja i min skrivarlya och bläddrade bland alla mappar med påbörjade och färdiga berättelser insåg jag vilken lycka det är att ge ut på eget förlag. Jag kan välja precis vilken bok jag vill, bearbeta den och ge ut den, eller skriva färdigt den och sedan trycka upp den. Jag bestämmer precis allt själv. Om jag vill ge ut fyra böcker ett år, då gör jag det. Och det är precis det jag har gjort i år: Att skriva med glädje, Mayafolkets Hemlighet, Den där dagen och Mysrys.

Om jag hade haft pengar och tid hade jag dykt ännu djupare i mina manushögar och kunnat ge ut ett par böcker till! Men de kanske kommer nästa år.

Nu finns det många bra böcker att läsa innan man ger sig i kast med att ge ut sina böcker på eget förlag. Först och främst vill jag tipsa om min egen bok


Beskrivning:
Älska orden lika mycket som jag gör
Det här är ingen självbiografi, eller övningsbok i skrivandet. Den här boken handlar om kärleken till orden, något jag kallar för Sagans kraft och Ordens makt.
Här vill jag visa dig hur lätt det är att skriva, om du gör det på rätt sätt. Med dina ord kan du förändra en hel värld, du kan skänka glädje och inspiration, få läsarna att gråta och förflytta dem i tid och rum. Du kommer att bli en riktig trollkarl när du behärskar Sagans kraft och Ordens makt.
I den här boken tar jag dig med från början till slut. Jag berättar om min väg till författarskapet, och jag delar med mig av allt det jag har lärt mig sedan jag debuterade som författare 1997.
Min förhoppning är att du, efter att ha läst den här boken, ska älska orden lika mycket som jag gör.
Slå dig ned i lugn och ro och låt mig genom ordens magi förflytta dig in i bokens värld.
Kramisar från Kim M Kimselius

Här kan du se några av bokens 63 kapitel:
Tips för dig som drömmer om att bli författare
Skriv en bok
Kött på benet
Gestaltning
Hitta ditt författarspråk
Första meningen
Motivation och disciplin
Korrekturläsning
Skrivkramp
Tid att skriva
Bygg upp din berättelse
Bokens namn
Spökskrivare
Hur långt ska ett kapitel vara
Antal manusblad
Dags att skicka till förlag
Bokomslag från idé till färdigt omslag
Föreläsningar
Ge ut på eget förlag

"Kim, man blir så lätt förälskad i dig, dina böcker, dina karaktärer och din öppenhet och din förmåga att dela med dig och inspirera! Årets nobelpris i självkänsla går till Kim M Kimselius!" Copywritern på författarsajten 1av3.se

"Dina tips har verkligen hjälpt mig extremt mycket ... Jag är bara 19 år och hade inte en tanke på att det kunde finnas möjlighet för mig att bli publicerad förrän jag hittade din blogg ... Jag hoppas att jag någon gång blir publicerad, du har fått mig att tro att det finns en möjlighet. Tack!" Anonym

"Vill bara säga, att jag alltså är imponerad av, inte bara dina berättelser som sådana, utan även av ditt mycket flödande och spänstiga språk!" Carsten Palmer Schale

Beskrivning:
I "Lyckas med bokutgivning" delar Sölve Dahlgren, Lars Rambe och Ann Ljungberg med sig av sina erfarenheter från framgångsrik egenutgivning och marknadsföring av böcker.
Har du (nästan) skrivit en bok och drömmer om att få den utgiven?
Ska du skicka den till ett förlag och hoppas på det bästa? Det finns en annan väg. Precis som tusentals andra kan du ge ut den själv. Det har aldrig varit enklare - rent tekniskt åtminstone.

Eller är du en av dem som redan provat en utgivning, men tyckte att det var rätt jobbigt och att resultatet kunde ha blivit bättre?
Det svåra är fortfarande att sälja sin bok, bygga läsekretsen och med den sitt författarnamn. Därtill kommer alla fallgropar kring formgivning, tryckning och distribution.

Detta är en värdefull handbok för varje blivande författare som vill marknadsföra

sig på bästa sätt och öka sina chanser till framgång.

Här får du lära dig vad som krävs för att boken ska bli snygg och välgjord,

hur du hittar dina läsare, får kontakt med media och lägger upp en fungerande marknadsplan.

Du lär dig mer om hur bokbranschen fungerar, vad du behöver tänka på och kraven du måste uppfylla för att kunna vara med och konkurrera med de stora förlagen.

Låt dig inspireras av egenutgivare som lyckats sälja tusentals böcker utan att ha börjat med ett stort förlag i ryggen. Kan de så kan väl du?

Förverkliga din bokdröm.

Förverkliga din bokdröm

- en handbok för dig som vill ge ut på eget förlag.

Drömmer du om att hålla din egen bok i handen? Nu är det dags att göra verklighet av drömmen. Att ge ut en bok är lättare än det låter. Och roligare.
Förverkliga din bokdröm blandar inspirerande berättelser med handfasta råd om allt från kärnläsare till releasefest. Begrepp som ISBN, pliktexemplar och inlaga förklaras på ett enkelt och överskådligt sätt. Boken ger också exempel på upplagor och berättar vad som är skillnaden på a-pris och f-pris.
Författarna Joanna Björkqvist och Kristina Svensson delar med stor entusiasm med sig av sina och 25 kollegors erfarenheter av att ge ut böcker. Allt för att också du ska kunna gå från en spirande tanke till färdig bok. Utan att göra deras misstag längs vägen. Joanna Björkqvist är journalist och debuterade 2011 med romanen Nära dig. Hon har ett förflutet som nyhetsreporter på Sveriges Television och har arbetat som lärare i svenska, engelska och bild i grundskolans senare del i över ett decennium. Kristina Svensson är vetenskapskommunikatör och debuterade 2010 med reseberättelsen Jakten på den perfekta puben. Hon har bott i Wales i två omgångar och ansvarat för arbetsgivarvarumärke på AstraZeneca i fem år.

Det finns många fler böcker om skrivandet, att jag nämner de här tre beror på att jag har bidragit även till de två andra böckerna och inte bara till min egen.

Nu finns det ingenting som hindrar dig från att ta tag i din dröm och sätta igång och skriva. Vill nämna några ord som jag hittade i en kommentar här på min blogg:

"Just nu läser jag din bok Att skriva med glädje. Den ger mig så mycket inspiration, att jag igår började på en skrivacirkel! Skriv, skriv, skriv heter den och nu skall jag försöka börja på min första distansuppgift att skriva 2 A4 sidor om någon händelse i mitt liv.
Tack Kim för att du skriver och ger oss andra tips!
Kram Astrid
"

Vill du veta mer om min bok Att skriva med glädje, kan du klicka på den här länken. Nedan kan du läsa om hur du kan vinna boken! Lycka till, både i tävlingen och med skrivandet!

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Att skriva med glädje.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.