Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 19 mars 2016

Boktips De oskyldiga av David Baldacci

De oskyldiga av David Baldacci
Mycket spännande bok. Jag drivs att läsa vidare. Tanken går hela tiden till Jack Reacher av Lee Child. En författare vars böcker jag älskar. Därför är jag glad att jag har upptäckt David Baldacci och hans spännande berättelser.

Här hittar jag samma fart och spänning, lika listig och skicklig huvudperson, men inte lika tokig i kvinnor. En klar 5:a! Tycker du om spänning är den här perfekt för dig. En riktig nervpirrande bok.

Baksidestext:
Den före detta elitsoldaten Will Robie är en topphemlig, statsanställd lönnmördare som USA:s regering använder i situationer där varken polis, FBI eller militär räcker till. Robie utför sina order utan frågor och han misslyckas aldrig.

Men så går ett uppdrag fel. Robie är utskickad mot ett mål mitt i Washington D.C., men känner instinktivt att något inte stämmer. För första gången gör Robie det otänkbara: han vägrar att döda.

Robie blir nu själv jagad av sin egen organisation och tvingas fly för sitt liv. Hans vägar korsas av den fjortonåriga Julie, en gatusmart tjej på flykt undan en okänd mördare som samma kväll skjutit ihjäl hennes föräldrar. Robie bestämmer sig för att hjälpa Julie och inser snart att de båda har hamnat i centrum av en enorm konspiration som hotar rikets säkerhet.

David Baldaccis första thriller om den ensamme yrkesmördaren Will Robie är en frenetisk jakt genom Washington D.C. där Robie tvingas kämpa mot de mäktiga organisationer som ska skydda landet. Försvarsdepartementet, armén, FBI, CIA överallt hittar han dubbelspel och infiltration. Spänningsmästaren Baldacci är i toppform och håller läsaren fängslad med ett rasande tempo och en intrig fylld av oväntade vändningar.

De oskyldiga gick rakt in som nr 1 på New York Times topplista for skönlitteratur och lag pa listan i 15 veckor.Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

fredag 18 mars 2016

Boktips Hunger av Margit Sandemo 32 boken i Sagan om isfolket


Hunger av Margit Sandemo 32 boken i Sagan om isfolket

Marit i Svelten blev ensam kvar att ta hand om sin far när alla hennes syskon reser till Amerika för att söka lyckan. Det är knapert med mat i den lilla stugan mitt ute i skogen. När fadern dör hankar Marit sig fram. Hon är skygg och inte van att möta folk. När hon en dag får ett hugg av smärta i magen som inte vill ge med sig, ger hon sig av för att söka hjälp. Men hon kommer inte långt förrän hon stupar.

Två barn hittar henne halvdöd i skogen och hämtar hjälp. En av dem är läkaren Christoffer Volden av isfolket. När hon ligger på sin dödsbädd vill Christoffer göra hennes tid till ett lyckligt minne och säger att han älskar henne och lovar att gifta sig med henne.

Christoffer är redan förlovad med rikemansdottern Lise-Merete Gustavsen, vars far sponsrar sjukhuset där Christoffer arbetar. När Marit överlever och blir bättre, vet Christoffer inte vad han ska ta sig till.

Det här är en både spännande och intressant bok, som till större delen utspelar sig på sjukhuset där Christoffer försöker bota alla sjuka, oavsett om de är fattiga eller rika. Men de rikaste tycker att de ska gå före de som inga pengar har och hotar med att dra in sina bidrag om Christoffer fortsätter behandla alla jämlikt.

Jag tyckte mycket om den här boken, den fångade mig verkligen. Rekommenderar den varmt.Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

torsdag 17 mars 2016

Wikimedia Sverige utlyser lägerstipendium

Det här tycker jag låter som något mycket spännande. Att få ett vistelsestipendium, med hemligt utflyktsmål, där du träffar andra skrivande människor. Det är Wikimedia som utlyst stipendiet. Läs mer om det nedan:


Wikimedia Sverige utlyser lägerstipendium
Vill du delta i ett läger där vi skriver artiklar på Wikipedia?
Wikimedia Sverige erbjuder ett stipendium till en trivsam sommarvistelse för tio personer under 5 dagar (den 4-8 juli). Vi vänder oss till alla som identifierar sig som kvinna. Du måste inte veta hur Wikipedia fungerar eller vara expert, men däremot vara nyfiken och vilja hjälpa till.

Du får helpension i enkelrum på Molkoms folkhögskola och vägledning i hur du kan använda och själv bidra till Wikipedia. Dessutom gör vi en utflykt till hemligt resmål. Under veckan lär du även känna andra med liknande intressen.

Låter det som något för dig? Ansök senast den 31 mars.

Lägerledare är Sofie Jansson och Lennart Guldbrandsson, initiativtagarna till skrivstugeprojektet Kvinnliga huvudpersoner på Wikipedia.

Bakgrund
Wikipedia är en av världens mest besökta webbplatser med omkring en halv miljard besökare per månad. Wikipedias mål är att ge världen tillgång till mänsklighetens samlade kunskap. Vi arbetar därför med att stödja alla underrepresenterade grupper. Mätningar har visat att bara någonstans mellan 9 och 23% av alla som bidrar till Wikipedia är kvinnor. Det underskottet påverkar innehållet i Wikipedia. Bristen på mångfald  bland de som skriver artiklar gör att ämnesområdena som täcks på Wikipedia kan bli ofrivilligt homogena.  Inom vissa områden saknas artiklar om kvinnor som borde ha artikel, och artiklar som främst intresserar kvinnor är kortare än dem som främst intresserar män. Detta underskott kan även styra ordval, tolkningar och vad som behandlas i ämnet. Även om de flesta som skriver artiklar på Wikipedia gör det med ett stort engagemang och med en vilja att skriva på ett encyklopediskt sätt så kommer den massiva underrepresentationen av kvinnor göra att artiklarna skrivs ur ett visst perspektiv.

Wikimedia Sverige har därför inlett flera initiativ för att uppmuntra en större mångfald bland skribenterna. Föreningen har anordnat olika evenemang i flera städer, inklusive veckovisa skrivstugor i Göteborg på temat litteratur. Arrangemangen är både uppskattade och effektiva.

Läs mer på Kvinnor på Wikipedia.

Vill du veta mer?
För mer information kontakta info@kvinnligahuvudpersoner.se

Lycka till och ha det så kul om du lyckas vara en av de tio som får resa till Molkoms folkhögskola.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

onsdag 16 mars 2016

Serietävling

DN har utlyst en serietävling. Den är öppen för alla under 18 år. Det är bara att börja teckna. Läs mer nedan.

DN.KP. Juniors stora serietävling!
Gillar du att rita serier? Då bara måste du vara med i DN.KP. Juniors stora serietävling!

Temat är vänskap. Din serie kan vara rolig, sorglig eller helgalen. Innehållet bestämmer bara du!
Serien får bestå av en, två eller tre rutor. Den ska vara cirka 18 centimeter på längden och 8 centimeter på höjden. Mallar finns att skriva ut här. Du får naturligtvis även skapa din serie digitalt med bild- och ritprogram. Du måste hitta på och rita själv. Det är inte tillåtet att kopiera serier som redan finns.

Tips! Gör skisser först, så att du vet ungefär hur du vill ha din serie. Teckna tydligt och använd starka färger. Texta så tydligt du kan. Vill du ha mer tips och inspiration? På kpwebben.se/kps-serieskola finns en bra serietecknarskola!

Skicka ditt bidrag till junior@dn.se eller Junior, DN, 105 15 Stockholm. Om du skickar via mejl, tänk på att bildkvaliteten måste vara bra. Senast lördag den 19 mars behöver vi din serie. Tävlingen är öppen för alla under 18 år.

Priser
1:a pris: Serien publiceras här i DN (och digitalt)! Trådlös högtalare med KP:s maskotar K och P. Samt cool DN.KP.Junior-luvtröja.

2–20:e pris: Serien publiceras på KPwebben.se och på DN.se. Samt trådlös högtalare eller luvtröja.

Alla som skickar in får fina DN.KP. Junior-klistermärken.

Glöm inte...
... att skriva namn, ålder, adress, mejladress och telefonnummer samt om du vill vinna tröjan eller högtalaren. Skriv tröjstorlek.

JURY
Vinnarna utses av juryn, som består av tecknarna Henrik Lange och Johan Wanloo samt DN:s Lotta Ek.

Lycka till!Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs till sommaren för mig, Kim M Kimselius?
Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans för mig?

Kramisar Kim

Här ser du mina skrivböcker:
Att hitta glädje i skrivandet  Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.

"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren


Att skriva med glädje, finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok. Tyvärr är boken tillfälligt slut och utkommer i nyreviderad utgåva 2016/2017. Boken finns fortfarande som e-bok.

"Det är en ovanligt inspirerande bok. Så fort du släpper den går du direkt till datorn och börjar skriva själv. Därför att lusten blir SÅ stor efter att ha läst i denna bok att du helt enkelt inte vill göra något annat än att skriva!" Helena Milton

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Jag med några av mina närmare 40 böcker.  Foto Bertil Knoester.

tisdag 15 mars 2016

Tio korta råd innan du anlitar en lektör

Ulla Adamsson har sammanställ dessa förnuftiga råd. Ulla har gått skrivarkurs för mig och har många viktiga tips att dela med sig av. Här följer Ullas lektörsråd.

Tio korta råd innan du anlitar en lektör
1) Ha ett läsbart format. Med läsbart avser jag att raderna inte är längre än cirka 65 nedslag (inklusive blanksteg), att det är dubbelt radavstånd och att typsnittet har seriffer (såna där små slängar i ändarna).

2) Se till att varje person som yttrar sig i dialog börjar göra så på ny rad. Gör inte för långa tunga stycken och inte heller för långa meningar.

3) Ordval. Rensa bort alla onödiga småord, till exempel: "lite, nästan, kanske, verkligen, liksom, ju" med flera. Detsamma gäller inledande ja och nej i dialog. Glöm däremot inte det lilla ordet "att" som verkar föra en tynande tillvaro i dagens ungdomsspråk.

4) Använd inte långa haranger efter dialog, som "utbrast han förnumstigt lismande". Se till att du har gestaltat på vilket sätt något sägs och använd övervägande det korta "sa hon". Var också noga med att läsaren direkt förstår vem det är som talar (vanligt fel, eftersom författaren vet så väl själv).

5) Var sparsam med bisatsinledare av ny mening, som "och" eller "men". Det är okej att använda dem, men spara dessa tills det blir riktigt spännande, annars förlorar de sitt krut.

6) Undvik att upprepa ord för tätt. Det finns oftast synonymer. Undvik att inleda alla meningar med egennamn eller pronomen (framför allt: han, hon, den, det) utan försök att variera språket.


7) Kontrollera basfakta, så att dina karaktärer behåller sitt utseende, sitt sätt att vara, vilket år de är födda etc. genom hela berättelsen. Gäller naturligtvis inte om något inträffar som förändrar en person eller en plats.


8) Skiljetecken. Ta bort utropstecken (lite som att skratta åt sitt eget skämt i skönlitteratur) utom i enstaka repliker. Använd gärna semikolon, men gödsla inte med dem (ett på vartannat kapitel är ett riktmärke).

9) Använd inte parenteser i skönlitteratur.


10) Underlätta. Du behöver inte lämna ditt manus till korrläsare (för du kommer ändå att göra ändringar när du får tillbaka ditt manus och då är detta pengar i sjön), men läs gärna igenom manuset själv och rätta det du hittar. Kontrollera småsaker, som att det finns mellanslag efter punkt och komma, ta bort dubbla mellanslag och annat som lätt smyger sig in när man skapar i full fart. Med andra ord, gör manuset så tilltalande att läsa som möjligt utan att börja layouta det för tryck.
Lycka till!

PS Om du är tveksam, läs "Svenska skrivregler" där du får hjälp med hur man ställer upp dialog, gör styckeindelningar etc.
Ulla Adamsson


Lycka till!

Kanske vill du läsa blogginlägget Att lyckas i novelltävlingar

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs till sommaren för mig, Kim M Kimselius?
Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans för mig?

Kramisar Kim

Här ser du mina skrivböcker:
Att hitta glädje i skrivandet  Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.

"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren


Att skriva med glädje, finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok. Tyvärr är boken tillfälligt slut och utkommer i nyreviderad utgåva 2016/2017. Boken finns fortfarande som e-bok.

"Det är en ovanligt inspirerande bok. Så fort du släpper den går du direkt till datorn och börjar skriva själv. Därför att lusten blir SÅ stor efter att ha läst i denna bok att du helt enkelt inte vill göra något annat än att skriva!" Helena Milton

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Jag med några av mina närmare 40 böcker.  Foto Bertil Knoester.

måndag 14 mars 2016

Ny novelltävling Picknickfestivalen

Alltid spännande när det dyker upp nya novelltävlingar. Här är det Picknickfestivalen som för första gången arrangerar en novelltävling. Läs mer nedan.

Picknickfestivalens novelltävling
I år lanserar Picknickfestivalen för första gången en novellskrivartävling. Tävlingen är för stora som små, erfarna som oerfarna - alla noveller är välkomna. 

Så här gör du för att tävla:

Välj ett av de teman som står nedanför och skriv en biografisk eller fiktiv novell på max tre sidor som har någon form av anknytning till Göteborg som stad. Låt fantasin flöda och skicka in ditt bidrag senast den 1:a maj 2016.

Du är även välkommen att besöka någon eller flera av de skrivar-workshops som kommer hållas runt om i staden mellan mars och april månad. Mer info om dessa uppdateras löpande på facebooksidan (länk kommer inom kort).

Temat för novelltävlingen kommer att fokusera på öppna frågor kring händelser och tankar som du kan känna och relatera till, där tanken ”hur kände jag mig denna månaden” skall vara utgångspunkten i kreativitetsprocessen. Novellen kan därför handla om vad som helst även med ett givet tema. Undantagsregeln är att Göteborg skall nämnas någon gång i novellen. 

De teman du har att välja mellan utgörs av frågor. Välj en av frågorna nedan som utgångspunkt för din novell.

Vart var du när januari ringde?
Vem glömde du i februari?
Hur reagerade du när mars försvann?
Vad stal mjölken i april?
Vem tänkte du på i maj?
Hörde du mig i juni?
Vilket vatten mötte du i juli?
Vilka vägar tog du i augusti?
Vad fanns i din korg i september?
Vem träffade du i oktober?
Vad brände du i november?
Vad väntade du på i december?

Skicka in ditt bidrag till novell@picknickfestivalen.se eller besök någon av våra workshops.

Novellerna kommer att bedömas av en kunnig jury som kommer utse en vinnande skribent vars verk kommer tryckas upp i vårt programblad för festivaldagen som besökare tar del av. Dessutom erhålles ett presentkort hos en bokhandel åt vinnande skribent.


Lycka till!

"När själen får vingar" kan du läsa om på Kim M. Kimselius Författarblogg.

Kanske vill du läsa blogginlägget Att lyckas i novelltävlingar?

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs till sommaren för mig, Kim M Kimselius?
Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans för mig?

Kramisar Kim

Här ser du mina skrivböcker:
Att hitta glädje i skrivandet  Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.

"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren


Att skriva med glädje, finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok. Tyvärr är boken tillfälligt slut och utkommer i nyreviderad utgåva 2016/2017. Boken finns fortfarande som e-bok.

"Det är en ovanligt inspirerande bok. Så fort du släpper den går du direkt till datorn och börjar skriva själv. Därför att lusten blir SÅ stor efter att ha läst i denna bok att du helt enkelt inte vill göra något annat än att skriva!" Helena Milton

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Jag med några av mina närmare 40 böcker.  Foto Bertil Knoester.

söndag 13 mars 2016

Boktips Nattens demon av Margit Sandemo Del 33 i Sagan Om isfolket


Nattens demon av Margit Sandemo. Bok 33 i Sagan om isfolket

Den här boken höll mig sällskap under en del av resan runt om i Skåne när jag var där och föreläste.

Boken griper tag redan från början, som de flesta av Margit Sandemos böcker. Boken handlar om Vanja som upptäcker ett litet grått nystan i sitt rum. Det är demondrottningen som har lagt sitt barn där. Med rasande hastighet växer barnet och Vanja döper det till Tamlin. Vad hon inte vet är att Tamlin är nattens demon, utsänd av Tengel den onde för att spionera på isfolket.

Tamlin blir förvånad när Vanja kan se honom. De båda blir oskiljaktiga, vilket bara kan sluta i katastrof.

Margit Sandemos böcker gör mig aldrig besviken, inte heller denna. Jag lyssnar med stort välbehag på boken, medan jag kör genom den skånska naturen. Jag grips av Tamlin och Vanjas öden, tycker synd om båda och hoppas att det ska gå bra för dem. Slutet blir både som jag hoppas och inte. Du får läsa boken så förstår du vad jag menar.
Den får fyra stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Boktips Chokladtoppar och vätteljus av Ingrid Jönsson

Chokladtoppar och vätteljus av Ingrid Jönsson

Ett magiskt äventyr som grundar sig på folktro. Tänk att chokladtopparna var Polly, mitt favoritgodis.

Boken har ett medryckande språk som flyter lätt och berättelsen håller läsaren fången. Jag som vuxen älskade boken och ger den högsta betyg. Jag tror att barn som läser den kommer att älska den minst lika mycket. Dessutom kanske de börjar se sig lite noggrannare omkring för att upptäcka älvor och troll, för de finns där, just utom synhåll. Det har Ingrid Jönsson just bekräftat i den här härliga berättelsen som för in magi i vardagen till både stora och små, människor och magiska väsen.

Nu vill jag läsa fler böcker av Ingrid Jönsson. Läs boken och njut lika mycket som jag!

Svante pendlar mellan pappa i Småland och mamma i Skåne efter att föräldrarna har skiljt sig. När de får naturväsen som tema i skolan får Svante samarbeta med Alva, som vet en hel del om ämnet.

Plötsligt börjar det hända mystiska saker i Svantes närhet. En hund med gröna ögon dyker upp och människor i dess närhet blir plötsligt förändrade. Det händer många spännande och oförklarliga saker under den gamla eken på Björeboda gård. Till slut blir Svante och Alma indragna ett äventyr som betyder mycket för människorna i deras värld, men även i det förflutna.Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.