Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

Spökskrivare


En spökskrivare, från engelskans ghostwriter, är en författare som anonymt skriver böcker, artiklar eller tal i någon annans namn. Till vardags används begreppet även om en författare vars samarbete med klienten är känt.
Spökskrivaren sägs skriva under allonym, namnet på en annan, existerande person. Detta skiljer sig från att skriva under pseudonym, vilket innebär att skriva under påhittat namn. (Wikipedia)

Har du en historia inom dig, men inte vet hur man gör en bok av den, har du en idé till en bok, men inte skrivandets gåva, då kanske en spökskrivare är något för dig! Här nedan har jag lagt in några spökskrivare som jag känner till. Lycka till med ditt projekt!

Spökskriva.se
Vi heter  Jenny Dahlberg och Johanna Wistrand och är spökskrivare. Det innebär att vi hjälper alla som behöver hjälp med att skriva en kortare eller längre text.


Författaren Anitha Östlund
Jag har gått Manuspiloternas filmmanusförfattarkurs 2010-2011, och delat med mig av det jag vet i en filmmanusförfattarkurs på nätet som också kommer som e-bok
Jag har gett ut tre böcker och redigerar just nu romantic-crimeboken HAT och en gnutta KÄRLEK, som har flera intresserade förläggare.
En självbiografi ligger på skrivbordet som ska göras om till roman och redan har en intresserad förläggare.
Förhoppningsvis hinner jag även ge ut en e-bok med alla mina börjor som jag delat med mig av på nätet.
Jag var med i antologin I lokattens spår 2012 och i VILDSINT 2010
I år fyller jag fyrtionio år. Min hemvist är ute på landet utanför Stockholm.
Kram Kontakta mig här.

Meg Marnon
Jag har spökskrivit en hel del fackböcker och skönlitteratur genom åren. Samt ett fyrtiotal egna böcker, bland annat.

Nu söker jag nya uppdrag. 

Minsann förlag Margareta Börjesson
Vi kommer att ägna oss åt förlagstjänster som korrekturläsning, redigering, testläsning, spökskrivande och fungera som bollplank för den som vill ha någon sorts hjälp med sitt manus. Egenutgivning finns i planerna på lite sikt.

Jag har en bakgrund som organisationskonsult (eget företag), förlagsmedarbetare (Bonniers, Forum, Tiden), ”mamma” till Arlas mjölkförpackningstexter och marknadsförare av filprodukter, personalutvecklare och trainee-ansvarig. Studier i nordiska språk vid Stockholms universitet. Bidrog en gång till att Stieg Trenters bok ”Tolfte knappen” kom ut – eftersom jag skrev maskin och han dikterade! margaretaborjesson@telia.com.

Lennart Guldbrandsson på ElementX
"Jag har skrivit professionellt sedan 2001. Från början har jag arbetat mycket som lektör och redaktör, men jag har ägnat allt mer tid åt att skriva åt andra, både som spökskrivare och frilansare. Bland mina tidigare spökskrivningsuppdrag finns flera fackböcker, men jag har också skrivit biografiska texter och skönlitterärt. Jag är erfaren, snabb och diskret. Kontakta mig via lennart@elementx.se. För mer information om mig, se www.elementx.se"


Lycka till med ditt bokprojekt! 
 
Vill du veta mer om mig och mina böcker kan du klicka in på min hemsida www.kimselius.se

Kramisar Kim 


 
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 26 böcker. Foto Bertil Knoester.

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!