Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 1 augusti 2022

Öppet hus hos Kim M Kimselius 6-7 augusti 2022

 Öppet Hus hos Kim M Kimselius
6-7 augusti 2022

På lördag slår jag upp portarna till min skrivarlya igen. ÄNTLIGEN! Här står jag framför de rolluper som ska stå vid grinden för att välkomna besökarna. En av mina vänner som såg de sa att det såg ut som om jag uppfodrande tittade på besökarna och sa "Nå, tänker du komma in?"

Första gången jag hade Öppet hus var 2019 och då var det full fart i skrivarlyan.

Sedan kom pandemin och evenemanget blev inställt i två år. Men nu är det dags att bjuda in alla läsare till mitt kontor och skrivarlya. Adressen är Kolshult 28, 372 98 Eringsboda.

Mina böcker finns att köpa till ett extra bra pris, dessutom får du böckerna signerade.

Det kommer att finnas hembakat, supergott fika och enklare mat att köpa.

Tipspromenad och föreläsningar, samt gästförfattare, bland annat Lisa Hågensen, Anna Barnett, Elisabeth Berglund och Åse Åsenlund.  Dessutom utställning av en lokal konstnär, Ronny Karlsson.

Jag har ägnat helgen åt att packa upp alla böcker och lägga dem på plats. Så här ser det alltid ut på mitt förlag, men efter maken, Jans, hjärnblödning i mars har kartongerna stått ouppackade överallt på golvet och jag hade fullt upp med att hitta alla titlar.

Även bokhyllorna är fyllda av böcker, så jag tror nog att jag har tillräckligt många böcker hemma för att alla ska kunna köpa just den titeln de vill ha.
Lycka är för mig att sätta en ny bok i bokhyllan. Tänk dig i helgen när jag har plockat in massor av böcker i bokhyllorna. Det har varit en fantastisk helg.

 

Vi har haft hjälp av goda vänner, Ulrika, Steffi och Josef att sätta upp partytälten. Tur var det, för jag hade aldrig klarat det själv. Jan jobbar så gott han kan och vilar med jämna mellanrum. Är tacksam över att han är på benen efter hjärnblödningen som gjorde honom förlamad.

Här ser du hur det såg ut på Öppet hus 2019. Huset fullt av glada bokläsare. Jag signerade för fullt, visade skrivarlyan och pratade med alla som kom för att hälsa på. Åh, vad jag längtar efter att träffa alla igen.

Hjärtligt välkommen hem till mig den 6-7 augusti mellan 12.00-18.00.

Det är helt okej om du tar med dig böcker som du vill ha signerade! 

Du kommer även få möjlighet att träffa mina Kooikerhundar, Kotten och Trollet.

Hoppas vi ses!

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!