Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 21 april 2018

Förrädarna av David Baldacci

Förrädarna av David Baldacci

Detta är tredje boken i serien Kamelklubben. Den är minst lika spännande som alla andra David Baldaccis böcker.

Författaren har en förmåga att hålla spänningen hög genom hela boken, utan att det blir alltför nervkittlande. Även om det är mycket död och elände skildras det med måtta, utan att man blir äcklad av beskrivningar av blod och lemlästningar.

Karaktärerna skildras väl och har blivit mina vänner, vilket gör att jag laddar ner en ny bok, så fort jag lyssnat färdigt på den senaste. Jag har blivit ett riktigt David Baldacci-fan.

Den här boken gick definitivt inte att sluta lyssna på, tur att det var helg och det var mycket att göra ute i trädgården. Både trädgårdsarbete och städning inomhus går undan i ett nafs när man har en fängslande bok att lyssna på. Rekommenderar den varmt till dig som vill ha en sträckläsningsbok med spänning.

Oliver Stone, ledare för den mystiska grupp som kallar sig Kamelklubben, är både fruktad och respekterad av dem som korsar hans väg. Genom att hålla ett vakande öga över ledarna i Washington DC har klubben fått nya anhängare men samtidigt skaffat sig fiender - även bland makthavare som är beredda att göra vad som helst för att hindra Stone och hans vänner från att avslöja regeringens hemliga arbete.

Annabelle Conroy är hedersmedlem i Kamelklubben och dessutom en av sin generations främsta bedragare. Kasinokungen Jerry Bagger, mannen som mördade hennes mamma, har hon lurat av fyrtio miljoner dollar. Nu är han henne på spåret med ett enda mål i sikte: Annabelles död. Men medan Stone och hans anhängare gör allt för att skydda henne dyker plötsligt en ny motståndare upp på arenan - en som får Baggers hot att blekna.

En efter en hittas män från Stones förflutna döda. Bakom morden står en enda man: Harry Finn. För de flesta som känner honom är Finn en hängiven far och kärleksfull make som använder sin talang i rikets tjänst. Men han har även en annan sida: han är en hänsynslös mördare som nu obönhörligt riktar sitt vapen mot Oliver Stone. Kanske har Stone till slut mött sin överman?

Pressröster om Förrädarna:

"En suverän thriller: snabbt tempo, engagerande karaktärer och lysande intrig [...] När Baldacci är i sitt esse kan ingen stoppa honom."
- Booklist (starred rewiew)

"Rafflande och full med överraskningar. Baldaccis senaste thriller avslöjar kaoset som lurar under korrumperade makthavares välpolerade yta."
- Publishers Weekly

"Baldaccis snillrika intrig, välutvecklade karaktärer, fartfyllda handling och överraskande slut kommer att tillfredsställa läsarna och få dem att längta efter mer. En uppföljare väl värdig sina föregångare. Rekommenderas."
- Library Journal

"Baldacci gör ett utmärkt jobb med både handling och karaktärer. En fängslande bladvändare."
- Associated Press 

Den får fem stjärnor av fem möjliga

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim


Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 50 böcker. Foto Bertil Knoester.


fredag 20 april 2018

Får jag presentera Adhoni bokförlag

Får jag presentera Adhoni bokförlag


Det är inte utan att jag är stolt över Ulla Adamsson, Titti Nilsson och Jenny Holmström, tidigare skrivkursdeltagare hos mig, som nu har startat eget bokförlag, Adhoni.

Jag minns det som igår, hur de andra året vi träffades på fortsättningskursen, pratade om att starta förlag och ge ut böcker. Jag gick ut för att ta en nypa luft, när jag kom in ropade de glatt att de hade startat förlag. Ibland går det undan.

Nu är de igång och de har en makalös fint hemsida. Där står det på första sidan de här kloka orden:

Vi är ett litet, nystartat förlag med syfte att i första hand ge ut våra egna böcker och noveller samt att hålla skrivkurser. Men vi vill också hjälpa andra författare att kunna ge ut sina böcker på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt.

Vi vet hur svårt det är att få ett större etablerat förlag att bli intresserad av ens manus. De stora förlagen får cirka 3000 manus per år som de ska läsa och ta ställning till. Har du blivit refuserad betyder inte det att din berättelse är dålig. Till exempel Stephen Kings Carrie blev refuserad 30 gånger, J.K. Rowlings Harry Potter refuserades 20 gånger, Margaret Mitchells Borta med vinden fick 38 refuseringar. Även vår folkkära Astrid Lindgren fick nobben med sin första bok, Pippi Långstrump. Och vi vet ju hur det gick för dem när de väl blev antagna ... Förlagens nålsögon har inte blivit större sedan dess, snarare tvärtom.

Vi vet också att det finns många duktiga författare därute. En del har på egen hand lyckats marknadsföra sig och sina böcker till succé. Men det är inte lätt att på egen hand fixa allt som ska till från dröm till säljbar bok.
Det är där vi kommer in och kan hjälpa till.
Har du en berättelse du vill att andra ska få chansen att läsa eller kanske bara en idé som du inte kan få ur skallen? Tryck på knappen nedan eller gå till sidan Tjänster för mer information.

De har bra erbjudande för dig som vill ge ut din bok hos dem:

Erbjudande 1
Pris: 17.000:-

Lektörsutlåtande med förbättringsråd
Språkgranskning
Korrekturläsning
Personlig förläggare
Sättning av inlaga.
Formgivning av bokomslag från ditt foto eller illustration
Unikt ISBN-nummer
EAN-kod
Digital lagring
Trycktjänst
50 stycken böcker i mjukband ingår.

*Vill du publicera din bok? Då kan vi erbjuda det.
Publicering innebär att boken förmedlas till Bibliotekstjänst och Bokinfo, vilket möjliggör för bokhandlare och nätbokhandeln att beställa den.
Vi presenterar dig och din bok på förlagets hemsida och sociala medier.


Erbjudande 2

Förlaget utför allt det som ingår i listan nedan men du som författare står för produktionskostnaden.
Intäkterna fördelas sedan mellan författaren och förlaget (för utfört arbete) utifrån en procentsats som vi kommer överens om.
Procentsatsen kan variera beroende på flera olika parametrar. (Detta kan vara ett alternativ för dig som har blivit refuserad på de traditionella förlagen, men som väldigt gärna vill se ditt manus som färdig bok.)

Lektörsutlåtande med förbättringsråd
Språkgranskning
Korrekturläsning
Personlig förläggare
Sättning av inlaga där du har valt papperstyp, format och utförande.
Formgivning av bokomslag från ditt foto eller illustration
Unikt ISBN-nummer
EAN- kod
Konvertering till e-bok
Digital lagring
Trycktjänst
Publicering på förlagets hemsida och Facebooksida
Publicering av din bok på BTJ
Publicering av din bok på Bokinfo, vilket ger möjlighet att få ut din bok till varje svensk bokhandel och nätbokhandeln. T.ex. Adlibris, Bokus, o.s.v.
Presentation av dig som författare på vår webbsida samt via vår Facebooksida


Jag kan lova dig att de här tre personerna vet vad de pratar om, de är duktiga på det de håller på med. Har du ännu inte hittat ett bra förlag kan jag tipsa om Adhonis förlag.

Tänk vad mycket som kan hända på en skrivarkurs. Är du sugen på att gå en skrivarkurs för mig? Kika då in på min hemsida under Skrivarkurser och läs mer.

Hmmm, minns när Hoi förlag precis hade startat, titta nu på dem.


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

torsdag 19 april 2018

Den magiska porten vid Färgargården på väg till tryckeriet

Den magiska porten vid Färgargården på väg till tryckeriet

Det är mycket arbete med att ge ut en bok. Äntligen ligger Den magiska porten vid Färgargården färdig för att skickas till tryckeriet. Omslaget är klart, offert är skickad. Nu längtar jag efter att snart få hålla boken i handen.

27 författare medverkar i Den magiska porten vid Färgargården, som är den tredje boken i Färgargårdsserien. Några av författarna har medverkat i de tidigare böckerna i serien, andra har gett ut egna böcker sedan de gick skrivarkurs hos mig sommaren 2017.

Det är nämligen därifrån ursprunget till alla berättelserna kommer, samtliga medverkande i novellsamlingen gick skrivarkurs för mig under 2017.

Här ser du hela omslaget. Känner du magin? Boken kommer ut i början av juni.

Baksidestext som kursdeltagarna har skrivit:
Det du håller i handen är en portal till flera författares egna magiska världar. Låt dig inte luras av Färgargårdens idylliska skönhet. Det här är en plats som ingen annan på jorden, här finns öppningen till allt liv. Vid sällsynta tillfällen kan man stöta på något speciellt, ett skimmer, en dold väg, en port. Ta dig i akt, du har blivit varnad!
 
Flera författare har inspirerats av atmosfären i det gamla huset och berättelserna har vuxit fram. Genom novellerna får du se vad som händer när varken fantasi eller ord sätter några gränser. Vad är det för hemligheter som döljs på Färgargården? Finns där en magisk port? Läs, njut och försvinn bort i gränslandet mellan fantasi och verklighet.

Här ser du de två tidigare böckerna i Färgargårdsserien:

Färgargårdens andar, den första boken i serien.
Morden på Färgargården, den andra boken i serien.

Som du förstår har vi tema för varje bok. 2018 års tema är historia. Det ska bli mycket spännande att se vad skrivkursdeltagarna åstadkommer i år. Jag är imponerad över vad de har skrivit hittills.

Förresten, jag har fått några återbud på Forsättningskursen vecka 27 och 28, intresserad av att gå den och få medverka i den fjärde boken i Färgargårdsserien?

Vill även berätta att det är kursdeltagarna som har gjort de fantastiska bokomslagen till Färgargårdsböckerna. Visst är de duktiga?

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

onsdag 18 april 2018

Kronprinsessan Victoria och Mysteriet med Guldgubbarna

Kronprinsessan Victoria och Mysteriet med Guldgubbarna


Var på ett möte angående ett av de hemliga projekt jag håller på med. Där fick jag reda på att kommunen hade köpt in min bok Mysteriet med Guldgubbar för att skänka till kronprinsessan Victoria när hon var på besök i Blekinge förra veckan.

Jag fick signera boken till kronprinsessan Victoria. Det kändes stort. Tänk att kommunen köpte in min bok att ge som gåva till Sveriges blivande drottning. Wow!

Glad att jag har skrivit om Blekinge, annars hade det inte fungerat. För Mysteriet med Guldgubbarna är förutom en spännande berättelse, även en historisk berättelse om Blekinges förflutna.

Idag fick jag mejl att kronprinsessan Victoria hade fått boken med sig hem. Tänk vad glad och stolt min mamma hade varit om hon hade levt. Hon var så kändisfixerad, för att inte tala om hur hon såg upp till kungafamiljen och döpte oss flickor efter de dåvarande prinsessorna, Birgitta och Margareta. Som du förstår står M i Kim M. Kimselius för Margaretha.

Nå, jag gläds å mammas vägnar och känner mig oerhört stolt över att ha kommit ännu en bit framåt på mitt författarskap. Att ha fått min bok in i blivande drottningen, kronprinsessan Victorias, bibliotek.

Boken står förresten redan i greve Wachtmeister bibliotek i Johannishus slott.

En del böcker hittar sina egna vägar för att nå ut till läsarna.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.


 

tisdag 17 april 2018

Nå ut till dina läsare

Nå ut till dina läsare

Det finns många sätt att nå ut till sina läsare, helst ska du komma på en unik idé, något ingen annan har tänkt på.

Läsarna
Oftast får man en trogen läsarskara som läser allt man skriver. Jag har upptäckt många egenutgivna böcker, vars författare jag har blivit trogen läsare till. Se till att hålla kontakten med dina läsare. Lotta ut böcker till dem, låt dem bli testläsare, hitta på roliga saker tillsammans med dem. Fika efter en signering till exempel.

Författarvänner
Byt böcker med dina författarvänner, läs och recensera. Har du en blogg, skriv om boken där. Se till att de du byter böcker med även läser och recenserar din bok!

Tribes
Tribes är det nya inneordet, eller så ligger jag efter i tiden, för jag har nyligen hört talas om det, ändå har jag haft tribes längre än ordet funnits, eller...

En tribe är helt enkel en grupp av människor som är samlade runt ett gemensamt mål, eller en gemensam sak.

Förmodligen tillhör du många tribes, utan att du är medveten om det. Går du på gym har du en grupp du kan nå ut till där. Håller du skrivarkurser blir dina kursdeltagare dina tribes. Ridskola, dans, olika föreningar, alla har de något gemensamt, de är en plattform där du träffar potentiella köpare av dina böcker. Glöm inte att du aldrig får skrika ut KÖP MIN BOK! Tala om boken med värme, gör så de blir nyfikna på boken, utan att de för den skull blir trötta på att höra talas om den.

Fans
Fans är tacksamma, för de sprider gärna hur bra dina böcker är. De startar fanklubbar och engagerar sig, de skriver om dig och dina böcker på internet, lägger ut foton och är mycket aktiva. De är guld värda, var rädd om dem!

Hemsida
Utan en hemsida har du ingen chans att nå ut med din bok. När jag recenserat en bok och länkar till författaren vill jag länka till författarens hemsida, speciellt om det är en egenutgivare, som verkligen behöver fler träffar på sin sida. Om du kommer ut på ett förlag har de en notis om dig på sin hemsida, men det är ännu bättre om du har en egen hemsida. Där kan du vara mer personlig och berätta mer än vad förlaget gör. De har oftast bara knapphändig information.

Läs böcker
Läs böcker om marknadsföring. Den senaste i raden böcker jag har läst är Kristina Svenssons Nå ut med din bok - Marknadsföring för författare. Den har ännu inte kommit ut, men jag har tjuvläst den... Sträckläste den faktiskt, för den var intressant och givande. En bok som länge har saknats i handeln. Boken är på väg till tryckeriet och väntas komma ut inom några veckor.

Kristina är duktig på marknadsföring och har fått med mängder av bra tips i den här boken. 

Bloggar
Det finns många bokbloggare som vill ha böcker, men skicka inte bara till dem. Sänd ett mejl och hör med dem ifall de är intresserade. Ibland blir bokbloggare överösta av böcker. Jag tillhör dem. Jag bloggar varje helg om böcker jag har läst eller lyssnat på. Recensionshögarna är mitt eviga dåliga samvete. Därför är jag glad om någon kontaktar mig innan jag får en tegelsten till bok på posten.

Ta dig tid att kontakta bloggarna, då är det större sannolikhet att de tar sig tid att läsa din bok!

Slutord
Tro på dig själv och din bok, då kommer du att nå ut till dina läsare och få stor spridning på böckerna!

Varför tar jag upp det här, nu igen, kanske du tänker? Jo, det beror på att jag får många frågor hur man ska göra för att få ut sin bok, hur man hittar läsare.

Börja i liten skala med ovanstående punkter och du kommer att märka att boken sprider sig av sig själv till slut. Jag vet själv hur jag känner när jag har läst en riktigt bra bok, jag vill att hela världen ska veta om det och rekommenderar boken till alla jag känner, förutom att jag bloggar om den.

Lycka till med din berättelse, berätta gärna hur det går!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.


måndag 16 april 2018

Stolt författare

Stolt författare

Idag är jag en stolt författare. Jag är imponerad över mina författarkollegor, Kristina Svensson, Lennart Guldbrandsson och deras insiktsfulla texter i vår nya Tre Hattarbok 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär. Dessutom är jag stolt över både dem och mig över att vi har åstadkommit ännu en bra handbok om kreativitet.

Jag är även stolt och tacksam över alla gästskribenter som har delat med sig av sina åsikter om samarbete. Tack!

I helgen har jag läst boken från första till sista sidan, jag hade faktiskt svårt att slita mig. Mina egna texter har jag skrivit, men inte läst förrän i helgen. Kristina och Lennarts texter hade jag inte alls läst förrän i helgen. Det är liksom förutsättningen för våra gemensamma böcker. Vi skriver oavsett vad de andra har skrivit. Ibland pratar vi om samma sak och kan ha olika åsikter om det. Vilket gör att läsaren förstår att det inte bara finns en väg till framgång, utan många olika vägar att ta. De ger styrka åt våra gemensamma böcker.

Usch, nu låter det som en säljtext och det var inte meningen, jag ville bara dela med mig av hur otroligt glad jag är efter att ha läst boken. Jag kunde helt enkelt inte sluta läsa.

Catrine Tollströms rubrik "Varför samarbeta med gästskribenter" fick mig att le, så passande för just den här boken.

Anni Svensson pratar om vad som kan komma från samarbete som startar under en skrivarkurs.

Ulrika Amador berättar om hur en tokig idé, om att bara skriva berättelser som utspelar sig på hotell, kan mynna ut till framgång.

Ulla Adamsson, Titti Nilsson och Jenny Holmström berättar om hur de träffades på en av mina skrivarkurser och nu har eget förlag, där de både ger ut sina egna böcker och andras. Adhoni bokförlag.

Johan Sturesson berättar om hur samarbete fungerar inom musikerbranschen.

Annie Gylling  tar oss med bakom kulisserna och berättar om samarbete inom teater och drama.

Sofi Poulsen skriver om Moll och Dur i samarbete.

Deckarförfattaren Christina Gustavson skriver om vikten av att skriva kontrakt innan samarbetet startar.

Lennart, Kristina och jag skriver under tio rubriker:
1. Identifiera dina drivkrafter för samarbete!
2. Upptäck olika former av samarbete!
3. Samarbeta för att nå ut till flera!
4. Hitta rätt människor att samarbeta med!
5. Starta ett samarbete!
6. Bestäm vem som bestämmer!
7. Använd teknik som underlättar!
8. Undvik fallgroparna!
9. Om (när) det ändå går åt skogen
10. Sätt upp avtal!

Kan du förstå hur stolt jag är? Det här var nog den tuffaste boken av de tre vi har skrivit gemensamt, i alla fall för min del. Jag vet att även Kristina och Lennart avslöjar en hel del gripande saker om samarbete.

Här har du baksidestexten till boken:
Känns det ensamt i ditt kreativa yrke? Saknar du någon att bolla dina idéer med? Kanske är samarbete något för dig?

I den här boken får du goda råd av tre proffs, med sammanlagt 40 års erfarenhet av bokbranschen och egen erfarenhet av samarbete. Författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson avslöjar de hemliga knepen för att samarbeta på ett positivt sätt och nå nya framgångar.


Låter den bra? Nyfiken på boken?

Du får ge dig till tåls ett litet tag till. Vi har inte hunnit lägga ut den på bokinfo, därför är den ännu inte sökbar, men jag lovar göra det innan veckan är över.

Nu ska Kristina och Lennart läsa korrektur på boken och tycka till. Det ska bli spännande att höra deras åsikter. Jag tror de kommer att bli supernöjda!

I juni beräknas boken finnas  ute i handeln och självklart kommer jag att ha med mig böcker till Bokmässan i Göteborg.

Det ska bli spännande att höra vad du tycker om boken.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.söndag 15 april 2018

Samlarna av David Baldacci

Samlarna av David Baldacci

Samlarna är del två i serien Kamelklubben. Jag har tidigare läst serierna Will Robie och Sean King och Michelle Maxwell, två serier som rör sig i maktens korridorer i USA. Händelserna utspelar sig runt presidenten och secret service.

Kamelklubben är annorlunda, mycket annorlunda, även om vi fortfarande är kvar i Washington DC, men boken utspelar sig även i Atlantic City.  Samlarna var en bok jag inte kunde sluta lyssna på. Oroligt spännande. Handlingen utspelar sig runt två grupper, där den ena gruppens ledare är Oliver Stone, och den andres är Annabelle Conroy. Händelserna sker parallellt för att till slut vävas samman. Mycket bra skrivet av David Baldacci. Vill du ha en spännande bok som uppslukar dig ska du definitivt läsa den här!


I Washington DC, där makt är allt och alltför få har alltför mycket av den, finns Kamelklubben, fyra medelålders högst excentriska män med dunkelt förflutet. Deras uppdrag: att ta reda på vad som verkligen sker bakom de dörrar som stängs om Amerikas ledande män.

Mordet på representanthusets talman har skakat nationen, och de ursinniga upprorsmakarna i Kamelklubben har funnit ett chockerande samband mellan detta mord och ett annat dödsfall: frånfället av direktören för Library of Congress avdelning för sällsynta böcker, vars kropp har hittats i ett låst valv där till synes ingenting kunnat skada honom.

Gruppens inofficielle ledare, Oliver Stone, har dragit sig undan sitt våldsamma förflutna och är nu inkvarterad i i en stuga vid Mt. Zion-kyrkogården. Med hjälp av sin erfarenhet och skarpa slutledningsförmåga upptäcker Stone att någon säljer Amerika till dess fiende, en hemligstämplad uppgift i taget. När Annabelle Conroy, sin generations största svindlare, slår sig i lag med Kamelklubben får de ett nytt övertag. Och de kommer att behöva det, eftersom de två morden slungar dem in i en värld av högt spel och spioneri som hotar att fälla Amerika.

Från ett genialt bedrägeri i Atlantic City och den eventuella förfalskningen av en av nationens mest värdefulla böcker, till en slutgiltig kraftmätning av episka mått i maktens centrum, leder David Baldacci läsaren genom ännu en högklassig spänningsroman. Den får fem stjärnor av fem möjliga

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim


Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 50 böcker. Foto Bertil Knoester.