Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 19 april 2018

Den magiska porten vid Färgargården på väg till tryckeriet

Den magiska porten vid Färgargården på väg till tryckeriet

Det är mycket arbete med att ge ut en bok. Äntligen ligger Den magiska porten vid Färgargården färdig för att skickas till tryckeriet. Omslaget är klart, offert är skickad. Nu längtar jag efter att snart få hålla boken i handen.

27 författare medverkar i Den magiska porten vid Färgargården, som är den tredje boken i Färgargårdsserien. Några av författarna har medverkat i de tidigare böckerna i serien, andra har gett ut egna böcker sedan de gick skrivarkurs hos mig sommaren 2017.

Det är nämligen därifrån ursprunget till alla berättelserna kommer, samtliga medverkande i novellsamlingen gick skrivarkurs för mig under 2017.

Här ser du hela omslaget. Känner du magin? Boken kommer ut i början av juni.

Baksidestext som kursdeltagarna har skrivit:
Det du håller i handen är en portal till flera författares egna magiska världar. Låt dig inte luras av Färgargårdens idylliska skönhet. Det här är en plats som ingen annan på jorden, här finns öppningen till allt liv. Vid sällsynta tillfällen kan man stöta på något speciellt, ett skimmer, en dold väg, en port. Ta dig i akt, du har blivit varnad!
 
Flera författare har inspirerats av atmosfären i det gamla huset och berättelserna har vuxit fram. Genom novellerna får du se vad som händer när varken fantasi eller ord sätter några gränser. Vad är det för hemligheter som döljs på Färgargården? Finns där en magisk port? Läs, njut och försvinn bort i gränslandet mellan fantasi och verklighet.

Här ser du de två tidigare böckerna i Färgargårdsserien:

Färgargårdens andar, den första boken i serien.
Morden på Färgargården, den andra boken i serien.

Som du förstår har vi tema för varje bok. 2018 års tema är historia. Det ska bli mycket spännande att se vad skrivkursdeltagarna åstadkommer i år. Jag är imponerad över vad de har skrivit hittills.

Förresten, jag har fått några återbud på Forsättningskursen vecka 27 och 28, intresserad av att gå den och få medverka i den fjärde boken i Färgargårdsserien?

Vill även berätta att det är kursdeltagarna som har gjort de fantastiska bokomslagen till Färgargårdsböckerna. Visst är de duktiga?

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!