Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 22 september 2012

Boktips: Året runt på Gustavsborg av Ann-Britt Bolinder

Året runt på Gustavsborg av Ann-Britt Bolinder är en "Må-Bra-bok" med livsstils- och matrecept.


När jag började läsa boken trodde jag att det bara var inledning och sedan skulle det följa matrecept. Men så var det inte. Boken är blandad med personliga intryck, om livet på landet, om hästar, om att må bra och att våga ta steget. Dessutom finns där jättemånga smarriga recept som jag ser fram emot att prova.

Innan jag visste ordet av hade jag läst boken från pärm till pärm! Det här är en verklig Må-Bra-bok!

Här kan du läsa ett smakprov ur Året runt på Gustavsborg. Läs! Jag lovar att du kommer att upptäcka hur glad du blir och hur bra du mår efter att ha läst boken. Nu ser jag fram emot att laga något av recepten!

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Mysrys.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

fredag 21 september 2012

Skrivprocess: Refuseringsbrev och hur man hanterar det

Debutantbloggen är en mycket intressant blogg, där det skrivs många förnuftiga ord. Här är ett inlägg som jag tog till mitt hjärta och vill dela med mig av till dig. Här hittar du till Debutantbloggen.


Det här är en text till alla som någon gång får ett refuseringsbrev från ett förlag. Läs vidare! Här kommer ett styrkebrev, ett motgift mot uppgivenhet.

”Tack för att du skickade in ditt manus till oss. Tyvärr måste jag meddela att vi väljer att tacka nej till att gå vidare med texten. På grund av ett begränsat titelutrymme tvingas vi refusera även många intressanta manus.”

Du har gett allt, hela din själ. Och så var det inget värt. Vem trodde du egentligen att du var? Du står med brevet i handen och med hjärtat under klacken och känner dig bottenlöst ledsen. Tappad på energi. Värdelös. Det är nog bäst att ge upp nu. Det var ändå bara pinsamt att drömma stort. Det var klart att det aldrig skulle gå. Att inte du skulle lyckas. Om du bara inte hade berättat för vännerna att du satt och skrev.

För alla meningslösa, bortkastade timmar framför datorn … Alla historier i ditt huvud som ingen vill lyssna på därför att de är helt ointressanta.

Utan ett antaget manus är du mindre värd. Misslyckad. Så kan du tänka. Men hur sant är det? Det är en inställning, en tankekonstruktion som inte gynnar dig.

Stå vid sidan om den ratade personen en kort stund och bara betrakta dina tankar och känslor. Låt dem komma och gå. Tänk dig att de är bilar som passerar. Du kan inte stoppa trafiken. Inte hindra besvikelsen. Fäst dig inte mer än så vid dina negativa känslor för de kommer att försvinna, precis som bilarna redan är på väg bort mot horisonten.

Du är inte misslyckad, du kanske känner dig misslyckad men det är något helt annat. Hur skulle du kunna vara något annat än bra? Vem bestämmer ditt värde? Prestationen är inte du och nu jämför du dig med andra istället för dig själv. Tänk om bara världens bästa höjdhoppare tilläts att hoppa och alla andra fick sitta på en bänk och titta på? Aldrig hade möjlighet att träna …

Det du fäster din uppmärksamhet vid kommer att växa, det kommer att komma in i ditt liv på något sätt men det kanske kommer i en annan form än så du idag tänker dig det.

Ta det inte refuseringen personligt, det handlar om texten och inte om dig. Missnöje är ingen bra drivkraft. Ta fasta på det som är bra. Du hittade din passion. Du slutförde ditt projekt. Du tog mod till dig och lät någon annan läsa, bedömma resultatet. Ge dig själv beröm, bekräftelse och uppskattning. Nöt in positiva budskap i dig själv för det är du faktiskt väl värd.

Så länge som det ger dig något att skriva, att sätta ord på egna och andras känslor och upplevelser, så kommer du att växa och utvecklas som person. Sträck dig efter det du önskar. Kanske kommer du ge ut ditt fjärde manus, kanske inget alls. Och är det ens livsnödvändigt att bli utgiven?

Vad vill du få ut av ditt liv? Tillåt dig att drömma fritt igen. Låt inte rädslan för det okända eller avvisningar styra dig. Finns det något som gör dig glad varje gång du tänker på det? Då är det en kompass för ditt liv. Om du fastnar vid att det är när du når målet som du kommer att finna lycka och tillfredsställelse så kommer du att bli besviken. Drömvärlden existerar inte. Glädjen finns inte i framtiden. Allt vi alla har är här och nu. Resan är verkligen målet.

Att uppleva en gemenskap i läsandet och skrivandet, att utöva ett intresse, känna att man utvecklas och blir bättre – är det värt något i sig för dig?

Om man får något mer utförligt än bara ”nej tack” från förlaget kan man använda det för att utvecklas. Men det får man tyvärr sällan. Du måste själv analysera din text eller ta hjälp av vänner för att komma vidare.
Handling kommer först, känslorna följer sedan. Genom att göra något konkret mår man alltid bättre. Leta i din omgivning efter någon som kan hjälpa dig med konstruktiv kritik eller hitta en lektör som du kan betala. Det här kan bli din stora inspirationskälla! Lyssna, ta åsikterna till dig. Låt det ta lite tid, smält det som sagts.

Tänk på att varje utgiven bok har skrivits om kanske fem gånger. Orkar du ta tag i ditt manus igen? Finns det något där som du fortfarande finner intressant? En kärna som du verkligen vill berätta? Annars kanske det här manuset bara var tvunget att bli skrivet för att nästa skulle kunna skrivas. Och den berättelsen har bara du, ingen annan. Om inte du skriver den, vem ska göra det då?

Rom byggdes inte på en dag. Ge inte upp! Min bok Mina fräknar blev också refuserad av några förlag. (Så här gick det till när manuset blev antaget.) Du är nu med i klubben ”Refuserade skribenter”. Det är en väldigt stor klubb och vi har en fantastiskt fin gemenskap. Välkommen in i vår värme.
Kram Sofia september 10, 2012 av Sofia Hallberg
Läs mer på Debutantbloggen.

Visst var det fina ord av Sofia? Hoppas att hennes text kanske kan hjälpa dig den dag du eventuellt får ett refuseringsbrev. Lycka till med ditt skrivande!

Kramisar Kim
 
Vinn en signerad bok:  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om skrivboken Att skriva med glädje.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

torsdag 20 september 2012

Nu kan du läsa Smakprov på Mayafolkets Hemlighet, Den där dagen, Mysrys och Att skriva med glädje av Kim M. Kimselius

Om du ännu inte har läst någon av mina nya böcker för i år, har du nu möjlighet att läsa smakprov ur böckerna. Det är ett par kapitel ur varje bok, med fram och baksida på boken.

Läs Smakprov ur Mayafolkets Hemlighet här.

Läs mer om Mayafolkets Hemlighet här.

Se videofilm om Mayafolkets Hemlighet här.
Läs Smakprov ur Den där dagen här.

Läs mer om Den där dagen här.


Läs Smakprov ur Mysrys - Novellsamling här.

Läs mer om Mysrys här.


Läs Smakprov ur Att skriva med glädje här.

Läs mer om Att skriva med glädje här.


Vill du vinna någon av ovanstående böcker kan du vara med i nedanstående tävling.

Lycka till!

Kramisar KimVinn en signerad bok:  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.)

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

onsdag 19 september 2012

"En guldgruva för dagens historielärare" Bokparet recenserar Mayafolkets Hemlighet av Kim M. Kimselius

Här kommer en mycket fin recension av Bokbloggen Bokparet. Recensionen är skriven av en f.d. historielärare som tycker mycket om Mayafolkets Hemlighet. Något som gör mig väldigt glad!

Ramona och Theo beger tillsammans med sina vänner Linda och Robert  på en tidsresa. Denna gång hamnar de i mayafolkets stad Palenque på 600-talet. Där råkar de ut för händelser som tog sin början i och med schamanens förbannelse och som flera gånger sätter dem i tvivel om de skall kunna komma tillbaka till nutiden. Genom att använda sitt förnuft och sin list och med hjälp av en tillfångatagen mayahövding lyckas de dock klara sig ur problemen och hitta tillbaka.

I sin sjuttonde bok om Ramona och Theo har Kim M. Kimselius tagit oss med till en gammal kultur och vi får en spännande berättelse om Mayafolkets kultur och historia. Kimselius blandar historiska fakta och myter om denna kultur med fantasi och spänning. Hela boken visar på en omfattande research och en stor kunskap om detta mayafolket i Mexico.

På den tiden jag undervisade i historia försökte jag inför varje ny epok eller nytt område ge eleverna tips om böcker, filmer, TV-serier, konst och annat som på något sätt behandlade det vi skulle läsa om. Jag tycker det är värdefullt att eleverna får så många infallsvinklar som möjligt och att de dessutom vänjer sig vid att läsa skönlitteratur.

 Tyvärr fanns inte Kimselius böcker på den tiden. Det måste vara en guldgruva för dagens historielärare att låta eleverna läsa hennes böcker och på så sätt få en levande beskrivning av det avsnitt man läser om.

Kimselius är fantastisk på att berätta om historiska händelser och genom att låta Ramona och Theo delta i dem blir de verkliga för läsaren. Hennes berättarförmåga och lediga sätt att skriva gör att det blir mycket lättillgängligt för läsaren och man tycker sig vara mitt i händelserna.

Som vanligt avslutar Kimselius sina böcker med faktadel om innehåller dels historiska data om Mayafolket och dels en ordlista över ord, uttryck och personer som förekommer i boken och som har anknytning till detta folk.

Jag tycker det är intressant med böcker som tar upp historiska fakta och händelser och behandlar dem i romanens form. Det är ett utmärkt sätta att sprida kunskap och detta förstärks av faktadelen i slutet av boken.

Visst var det en fin recension? Om du blev sugen på att läsa boken har du chans att vinna Mayafolkets Hemlighet på nedanstående länk.

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok: (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Mayafolkets Hemlighet.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50.
Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

tisdag 18 september 2012

Snapphaneresan av Kim M. Kimselius, en bok som tar dig med på ett spännande äventyr i snapphaneland

Ett fartfyllt äventyr som tar dig med på sjutton olika snapphanehändelser under 1600-talet. I boken finns en detaljerad karta, för att du på egen hand ska kunna resa runt i den skånska snapphanebygden och ta del av vår snapphanehistoria.

Baksidestext till Snapphaneresan:Följ med Theo och Ramona på en spännande resa i Snapphaneland. Berättelsen börjar på Sporrakulla gård, där de hittar ett kopparmynt från Loshultskuppen. Genom myntet färdas de genom tiden till snapphanefejden 1678. Theo och Ramona ger sig ut på jakt efter skatten. Färden för dem genom hela Snapphaneriket. Många faror möter dem på vägen. Att hitta skatten är inte så lätt som de först trodde!

Detta är en fristående fortsättning på boken Snapphanar!

Omdömen om Snapphaneresan:"Språket flyter lätt och berättelsen håller fint." Lektör Annelie Nilsson

"Kimselius väver fint in sin historia om 1600-talet... Genom sin väl genomförda fiction fångar hon intresset för platsen." BLT, Brita Elmers

"Kimselius har hittat sitt koncept med denna bokserie som ger en känsla av Blytons Femböcker, fast med mer välarbetade berättelser. Styrkan i boken ligger i skildringen av de historiska miljöerna och händelser." BTJ, lektör Anna Wilner.

"Det här är en minst lika spännande bok som de tidigare i den historiska serie av böcker som Kimselius hittills givit ut. Hon berättar lättläst och engagerande om en tid som känns avlägsen; skickligt tar hon greppet redan på bokens första sida." BTJ, Agneta Blomgren

Utdrag ur Snapphaneresan:

Plötsligt flög Ramona upp ur stolen och stirrade på sin vän Theo och sin kusin Robert. Pluto lyfte förväntansfullt på huvudet: Skulle de gå på promenad?
"Vi är helt galna! Varför har vi inte tänkt på det tidigare?" utbrast Ramona och började vanka fram och tillbaka i rummet.
"Här har vi suttit i TRE dagar med äventyret inom räckhåll, utan att göra annat än beklaga oss över det dåliga vädret! Varför har vi inte tänkt på det!" fortsatte Ramona.
"Sätt dig ned, Ramona, och förklara vad det är vi inte har tänkt på", sa Theo, som vanligt förnuftig och samlad.
"Vi har hela tiden haft porten till äventyret i närheten, utan att ens fundera över det: Sporrakulla gårds hemlighet!"
Theo och Robert såg förvånat på Ramona. Båda undrade om hon verkligen tänkte på det de trodde att hon gjorde.
"Kistan!" sa Ramona, som tyckte att de andra var ovanligt trögfattade idag.
Då sken Robert upp, som om han just förstått vad hon pratade om.
"Javisst, så klart. Att vi inte har tänkt på det!" sa han lugnt, som om han höll med Ramona.
Men i nästa stund skrek han:
"ÄR DU ALLDELES GALEN! Det var precis vi kom undan med livet i behåll förra gången, varför vill du då upprepa samma sak?"
Nu hade hunden satt sig upp. Han insåg att något var på gång.
"Nej, inte upprepa. Jag vill göra något annat!" sa Ramona och log brett.
"Loshultsskatten!" sa Theo, som kände Ramona utan och innan, efter att ha upplevt många äventyr tillsammans med henne.
"Just det!" svarade Ramona.
Hon tänkte på dokumentet hon hade hittat i den gamla kistan i ett av rummen på Sporrakulla gård. Det rum de var strängt förbjudna att gå in i. Hon hade en gång tidigare brutit förbudet, vilket hade medfört hemska, men även spännande saker. Var hon beredd att göra samma sak igen? Tänk om det inte skulle gå lika bra den här gången?
"Är ni alldeles galna? Ni funderar väl inte på allvar att gå in i rummet en gång till, inte efter vad som hände förra gången? Säg att ni skämtar!" sa Robert.
Pluto såg från den ene till den andre. Vad var det som var på gång egentligen, de lät så upprörda? Hunden reste sig upp, gick fram till Theo och viftade på svansen.
Theo såg på Robert och klappade förstrött Plutos huvud. Helst av allt hade han velat svara sin vän att det bara var ett skämt, eftersom han inte hade någon speciellt stor lust att bli indragen i ett nytt äventyr. Samtidigt insåg han att det inte skulle gå att hejda Ramona. Då var det lika bra att följa med på hennes upptåg. Annars kanske det gick lika illa för henne den här gången som det hade gjort sist. Theo suckade och svarade:
"Nej, Robert, jag är rädd för att det inte är något skämt. Ramona vill verkligen göra något, vilka konsekvenserna än blir."
"Nej, ni har missförstått mig. Den här gången ska vi vara pålästa, vi ska vara tillsammans hela tiden, veta vad som ska hända och undvika att bli sedda av någon. Ni förstår..."
Ramona tvekade. Tänk om det inte gick som hon hade tänkt sig. Det kanske inte var genomförbart...


Har du ännu inte läst boken Snapphaneresan kan jag varmt rekommendera den. Här kan du se mina foton från researchresan till boken.

Kramisar Kim


Vinn en signerad bok (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Snapphanar.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50.
Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

måndag 17 september 2012

Vem tror du att du är med Siw Malmkvist och Kim M. Kimselius sänds ikväll 17 sept 20.00 SVT1

I våras berättade jag om att jag hade varit på tv-inspelning tillsammans med Siw Malmkvist inför programmet "Vem tror du att du är".

Ikväll sänds programmet 20.00 på SVT1. 

Vet du, jag är faktiskt lite nervös... Vi spelade in i flera timmar, tänk om det bara blir några sekunder i sändning?  Jaja, vi får se ikväll! Ska bli spännande att höra din kommentar om programmet här i bloggen.

Håll tummarna för mig!

Här kan du läsa mitt tidigare blogginlägg om själva tv-inspelningen. Kan kanske vara kul att ha sett det innan du ser programmet.

Anledningen till att jag fick vara med i programmet var att jag hade skrivit om Siws anfader i min bok Snapphanar!

Dessutom fick jag reda på att min bok Snapphanar var med i Hemmets Veckotidning den här veckan. Producenten för programmet Vem tror du att du är, står och håller i min bok på bilden. Häftigt!

Nedan kan du läsa mer om min andra bok om snapphanar, Snapphaneresan. Ser fram emot att höra vad du tyckte om programmet.

Kramisar Kim


Vinn en signerad bok  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Snapphaneresan.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

Vinnare av biljett till Bok och Biblioteksmässan i Göteborg 27-30 september 2012

Nu har jag dragit vinnare av entrébiljetter och seminariebiljetter till Bok och Biblioteksmässan i Göteborg den 27-30 september. Jag skulle uppskatta om du som hade turen att vinna en biljett kom och "visade upp dig" för mig i min monter B09:20. Det är alltid roligt att få ett ansikte till namnet!

De lyckliga vinnarna av Entrébiljetter är:
Jessica
Eva-Marie (Adress saknas)
Annelie
Tilda Svensson (Adress saknas)
Lovable Helena (Adress saknas)
Karin Ernerot
De lyckliga vinnarna av Seminariebiljetter är:
Annica (Adress saknas)
Boktjuven (Adress saknas)Grattis! Hör av dig OMGÅENDE med din postadress, senast imorgon tisdag 18/9, annars övergår biljetten till någon annan på listan. Gå in på min hemsida www.kimselius.se under KONTAKTER. Där hittar du alla uppgifter du behöver för att kontakta mig! Eller kika in under OM MIG här till höger på min blogg så hittar du direktlänk till mig.

Hoppas vi ses i min monter B09:20!

Kramisar Kim


Vinn en signerad bok: (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om  den historiska äventyrsboken Mayafolkets Hemlighet.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50.
Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.

söndag 16 september 2012

Bokerinytt, en tidning för författare och dig med författardrömmar. I senaste numret har de en lång intervju med Kim M. Kimselius

Bokerinytt är en webbtidning, som har många intressanta artiklar för dig som tycker om att skriva. I senaste numret har de en lång intervju med mig, där jag berättar om min väg till författarskapet och om mina böcker.

De har också många andra intressanta intervjuer och artiklar, bland annat har de en Dåtidstävling, där har de tio finalisterna redan tagits ut, men du har möjlighet att gå in och rösta på just din favorit. Jag har suttit med i juryn och läst alla berättelserna och jag lovar dig, de är bra!

Tycker väldigt mycket om framsidan på tidningen, varma färger och mjuk layout! Lockar till läsning!

Bokeri.se är en sida för dig som älskar att läsa. Och en sida för dig som själv vill skriva. I Bokeributiken hittar du spännande boktitlar utgivna av små förlag och independentförfattare. På sidan kan du också läsa mer om förlagen/författarna, författarföreläsningar och intressanta bokprojekt. Och för dig som drömmer om att ge ut en egen bok förmedlar vi bokrelaterade tjänster. Vi har en vision om att varje bra berättelse ska få en chans att nå sina läsare!

Genom att vara medlem i Bokeri.se visar du att du stödjer vår vision. Du får fyra gånger/år att få Bokerinytt, en e-tidning i pdf där du kan läsa intressanta artiklar om bokbranschen, författare och om vad som är på gång på Bokeri-sajten och i cyber. Att vara medlem kostar inget!

För att läsa e-tidningen behöver du ha Adobe Reader installerat på din dator. Det är gratis och finns att ladda ner på:
http://get.adobe.com/se/reader/
Har du missat tidigare nummer så finns de för nedladdning på www.bokeri.se

Det är fritt att sprida e-tidningen men för att prenumerera krävs ett mail till
medlem@bokeri.se.

Vill du inte längre ta emot Bokerinytt så skicka ett mail till
ejmedlem@bokeri.se.

Har du några tips om vad du skulle vilja läsa eller skulle du kanske vilja vara gästskribent? Skicka ett mail till
redaktionen@bokeri.se Här kan du ladda ned senaste numret av Bokerinytt. 

Bokerinytt - Nummer 3 2012


Tänk vad många fantastiska tidningar och böcker det finns om skrivandet. Med alla dessa "verktyg" som finns nuförtiden kan i stort sett alla bli författare. Eller vad tror du?

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Att skriva med glädje.

Det skulle vara roligt om du berättade vad du tycker om det du just har läst. Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar jag mina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar mig i monter B09:20. Jag berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar jag ut 10 gratis böcker på Bokmässan.