Vill du lära dig skriva underhållande, lättillgängligt och handlingsdrivet? Jag har som lärare lång erfarenhet av att skriva noveller och följetongar för olika veckotidningar både i Sverige och Norge och flera deltagare har snabbt tjänat in kursavgiften genom att själva sälja texter. Kursen ger dig bra redskap vad gäller olika skrivarmässiga tekniker som berättarperspektiv, att skapa intrig, slipa språket och karaktärsskildring.
Att skriva noveller för svenska veckotidningar (7 lektioner)
Pris 2400 kronor inkl. moms

Svenska originalskrivna följetongar är eftersökta av tidningarna och den här kursen lär dig utveckla handlingen för en längre historia, skapa ett brett karaktärsgalleri, utveckla bihandlingar och samtidigt hålla spänningen igång till sista meningen.
Att skriva romaner för svenska veckotidningar (10 lektioner)
Pris 3800 kronor inkl. moms

Kanske har du redan viss skrivvana? Att skriva för veckotidningsmarknaden ställer ändå vissa krav vad gäller form och innehåll, som till exempel en drivande handling. På tre lektioner lär du dig vad som gäller just för veckotidningsnoveller vad gäller handling, karaktärer och marknaden.
Nyhet: Att skriva noveller för veckotidningar EXPRESS! (3 lektioner)
Pris 1200 kronor inkl. moms

Vill du börja skriva om ditt eget liv? Den här kursen är inte inriktad på att bli bättre på skrivandet hantverk i första hand utan för att komma i gång med skrivandet utifrån några givna ramar. Du får enkla övningar som alla kretsar kring den självbiografiska upplevelsen på något sätt; till exempel att skriva terapeutiskt, skriva om en milstolpe i livet, skriva om arbetslivet eller skriva om sin släkt.
GRATIS! Att skriva om sitt liv (7 lektioner för självstudier)

(Alla kurser är på distans och ges via mail. De ges löpande och du kan börja när du vill, inga fasta kursstarter.)