Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 10 mars 2012

Barnsoldater / Joseph Kony / Invisible children

Under en enda dag fick jag många meddelanden från mina unga läsare, alla ville de samma sak, att jag skulle se filmen som jag nu ger dig en chans att titta på.

Judeförintelsen under andra världskriget är något många förfasar sig över och samtidigt frågar sig varför ingen gjorde något. Nu har du en chans att göra något, att förhindra något hemskt som sker.

En man, Joseph Kony, kidnappar barn, utnyttjar flickorna sexuellt och gör pojkarna till soldater. Barnen tvingas mörda sina egna föräldrar. Mannen är ett monster, inte bättre än Adolf Hitler. Ta dig tid att se filmen:Nu har du en chans att göra något. Sprid filmen.

Du får gärna kopiera hela det här blogginlägget och skicka vidare.

Du kan även gå in på facebook och Gilla Invisible Children.

Jag lyssnade på alla mina läsares röster som ville att jag skulle föra det här vidare. Jag hoppas att du lyssnar på mig och för detta vidare. För tänk om det var DU som var drabbad, om du blev kidnappad och tvingad att bli barnsoldat, eller om ditt barn fördes bort från dig, för att sedan återkomma för att mörda dig och din familj!

Sprid kunskapen om Joseph Kony och hans olagliga barnarmé, gör världen till en bättre plats att leva på för alla de som drabbas av denne mans ondska!

Kramisar Kim


Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker.