Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 10 augusti 2019

Bettys resa av Marie-Louise Marc

Bettys resa av Marie-Louise Marc

Tredje boken om Betty, något jag inte visste när jag började lyssna på boken. Men det var inga problem, jag kom in i handlingen ändå, även om jag till slut förstod att det hade hänt saker innan som inte var med i den här berättelsen.

En feelgoodbok, en lättsam läsning. Visst var boken underhållande, men den har inte efterlämnat några större spår hos mig. Jag känner inte att jag vill läsa de tidigare böckerna om Betty.

Betty jobbar på en stor tidning. Hon ska sälja in sin idé om en ny tidning till sin chef: Love Betty. Men det blir avslag. Bettys bästa vän Kristin gifter sig och ska åka på bröllopsresa, men hennes man är med om en olycka och kan inte resa. Istället för att ställa in resan bjuder hon med Betty. Det är där Betty får reda på att hennes chef tänker starta just den typ av tidning som hon försökt sälja in. Istället för att deppa ihop bestämmer hon sig för att ge igen och påbörjar arbetet med sin tidning.

Det händer mycket i Bettys liv, vilket gör att det är full fart hela tiden. Jag tror att du får större behållning av den här boken om de läser de tidigare böckerna i serien först.



Den får tre stjärnor av fem möjliga

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus,  Akademibokhandeln eller Storytel.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

fredag 9 augusti 2019

Gainea av Aengeln Englund

Gainea av Aengeln Englund

Det är inte förrän man har läst boken som man förstår framsidan av Gainea av Aengeln Englund. Perfekt illustration!

Berättelsen är en skapelseprocess, lite som hur mänskligheten på jorden uppstod. Men den är gången är det Un som längtar efter liv och skapar en egen, helt ny värld, Gainea. Hon skapar människor, djur, växter och troll, samt de sju odödliga furim, vars uppgift är att lära alla att leva tillsammans i god anda. Precis så som Un vill att det ska vara i hennes perfekta värld. Men det blir inte som Un har tänkt sig. För när någon dör återvänder själen till henne och genom det växer frustrationen, eftersom hon förstår att hennes värld inte har blivit så perfekt som hon hade tänkt sig.

En mycket annorlunda bok. Aengeln Englund har ett fascinerande, rikt språk, det är en njutning att läsa varje mening. Det är spännande att följa de olika personerna som föds ur Un och slutet är helt perfekt! Tycker du om fantasy, är det här en bra bok för dig!

Blir lite besviken när jag upptäcker att detta är den enda bok författaren har skrivit.


Den får fyra stjärnor av fem möjliga

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus,  Akademibokhandeln eller Storytel.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!




onsdag 7 augusti 2019

Tips för en lyckad bokrelease och Öppet hus

Tips för en lyckad bokrelease och Öppet hus

I helgen kastade jag mig ut i en för mig okänd värld: Öppet Hus. Tänk vad bra det hade varit om jag innan dess hade haft någon att fråga till råds om hur jag skulle göra. Den var den tanken som födde det här blogginlägget. Nu vet jag vad man bör tänka på när man har Öppet hus. Till nästa års Öppet hus, 1-2 augusti 2020, har jag tagit till mig lärdomarna.


Det är stor skillnad på Öppet Hus och Bokrelease. Därför har jag delat upp det i två delar.

Bokrelease
Min bokrelease
Jag har haft förmånen att någon annan har anordnat mina bokreleaser. Först var det B. Wahlströms förlag, med min debutbok Tillbaka till Pompeji, ingen speciell fest utan andra författare medverkade också.

Vid de andra bokreleaserna har de skötts av de kommuner som har beställt böckerna av mig, jag har alltså skrivit på beställning. I inget av fallen har jag varit inblandad i arrangemanget, jag har bara fått veta vad som kommer att hända.

Första gången var det stor föreläsning tillsammans med andra författare. Det fick mig inte att känna mig speciell.

Vid de andra tillfällena har fokus bara legat på mig. Vid ett tillfälle, när jag släppte Snapphaneresan, var det bara journalister och bibliotekarier som var inbjudna. Men en äldre dam, som älskade mina böcker, smög sig in bland publiken och berättade det för mig vid signeringen. Hennes ögon glittrade över att hon hade varit så spjuveraktig, trots sin ålder.


Det var en trevlig tillställning, där jag var medelpunkten. Inga böcker såldes, utan alla som kom fick var sitt exemplar. Det stod arrangören för.

En annan gång, när jag släppte Äventyr i Uddevalla, var det stort jippo. Först en stor föreläsning på biblioteket inför fullsatt lokal, efter att hela veckan ha föreläst i Uddevalla inför boksläppet. Därefter var det en kort promenad till bokhandeln där det var feststämning och kön ringlade sig ut på gatan när jag kom. Jag fick massor av presenter och stora blomsterkvastar. Personalen hade laddat upp och dagen innan hade jag blivit intervjuad av tidningen för att folk skulle veta att jag fanns på plats. Det var tredubbla köer och jag signerade konstant i 45 minuter och bokhandeln sålde 150 böcker.


När jag släppte Det glömda kriget 1808-1809 skedde festligheterna i Finland. Jag var uppbokad på flera veckors föreläsningsresor över hela landet. Det blev fin middag med många välklädda gäster, jag fick gå på teaterföreställning på en skola där barnen spelade upp min bok Faraos förbannelse. Vilka minnen!

De gånger jag har haft egen bokrelease har jag alltid släppt böckerna i en bokhandel. Då har bokhandlaren stått för kakor, cider, saft och kaffe, och böckerna har sålts.

Din bokrelease
Om du är debutant och ska ge ut din första bok tycker jag du ska fira rejält! Det är stort att hålla sin första bok i handen.

Antingen kan du göra som jag, låta någon annan sköta bokreleasen, genom att ha den hos bokhandlaren, eller så kan du sköta allt själv.

Bjud in alla du känner, vänner, författare, lärare... Alla du vet har stöttat dig i ditt skrivande, sådana som kommer för att de gläds med dig. Du behöver inte bjuda på något överdådigt, chips, ostbågar och popcorn räcker, samt något att dricka till. Det behöver inte vara alkohol, vanlig läsk, cider samt vatten går bra (inte bara vatten). Du behöver inte ha sittplatser till alla, tanken är ju att du ska vara huvudpersonen, sitta och signera dina böcker, medan folk minglar omkring med varandra.

Bokrelease passar bäst en vardagseftermiddag/kväll. Det gör att besökarna kan komma direkt efter jobbet.

Sälj böckerna! Ge inte bort dem! Jag har fått inbjudningar till bokreleaser där man både får betala för mat och köpa bok. Men jag har också varit på bokreleaser där jag har fått både mat och bok. Dessutom har jag fått förfrågan från debutanter om att skänka böcker till deras "goodiebags" till besökarna. Gör inte så! Det är din bok som ska vara fokus, inte andra författares. Någon gåva till besökarna behövs inte. De är där för att de är nyfikna på dig och din bok.

Skriv något personligt i varje bok, inte bara ditt namn!

Om du ska hinna vara trevlig mot alla och signera böckerna måste du ha någon som hjälper dig ta emot betalning. Antingen kontant, swisch eller med kort (I-Zettle).

Se till att någon annan sköter serveringen, du är författare, du har just debuterat, njut och låt andra sköta grovjobbet, du har redan gjort ditt.

Det är fint om du pratar med dina gäster. Berätta lite om hur idén till boken kom till, vad som fick dig att skriva den, hur du har arbetat fram boken och så vidare.

Framförallt, se till att njut! Det här är din stora dag. Grattis!


Öppet hus
Mitt Öppet hus
I helgen hade jag mitt första Öppet Hus. Jag har lärt mig massor och det är den erfarenheten jag vill dela med mig av till dig. Både för att du ska få ett lyckat evenemang och för att du inte ska göra mina misstag. Jag hade öppet både lördag och söndag.



Jag har förmånen att ha ett separat hus för min skrivverksamhet och öppnade bara det huset. Det fanns parkeringsvakter/mottagningskommitté vid grinden som visade besökarna till rätta. Rollupper var fästa på båda sidor om grinden. Mängder av trädgårdsmöbler var utställda i trädgården för folk att slå sig ner och fika.

Gästförfattare var inbjudna, de fick gratis visa upp sina böcker och sälja. Dessutom hade jag lagat mat till alla gästförfattarna. Något jag inte tänker göra till nästa år. Mycket på grund av att de gick in i boningshuset för att äta och då ständigt störde hundarna som skulle ha lugn och ro där. Dessutom tog det mig två veckor att laga all mat. Jag lär mig av mina misstag och berättar om dem för att inte du ska göra samma sak.

Jag hade folk som bakat fikabröd och sålde kaffe, saft och kakor till gästerna. Mycket populärt, eftersom det var till självkostnadspris. Till nästa år hoppas jag att de vill sälja pajer och smörgåsar för att alla ska få något matigt att äta.

Två personer visade upp mina böcker och tog betalt.

Gästförfattarna hade sina fasta platser, jag minglade runt och signerade där folk hittade mig med sina högar av böcker. Det gav mig möjlighet att prata med var och en.

Vi hade tipspromenad, med frågor utifrån mina böcker.

En person högläste ur en av mina nya böcker: Petit och Rödben möter Monsterkatten.

Jag hade gästföreläsare.

Med andra ord var det ett stort jippo, men så kom det också närmare 150 personer från hela Sverige och även från utlandet.

Ditt Öppet hus
Börja förberedelserna i god tid!

Bestäm datum minst ett halvår innan för att folk ska kunna planera in dagen. Öppet hus passar bäst en helg. Det räcker kanske med en dag.

Bjud in alla du känner, vänner, författare, lärare... Alla du vet har stöttat dig i ditt skrivande, sådana som kommer för att de gläds med dig. Berätta i sociala medier att du ska ha Öppet hus.

Se till att förbereda ditt hem i god tid också. Plocka bort allt personligt som du inte vill att gästerna ska se och röra vid. Möblera om för att gästerna ska få plats.

Skylta upp ordentligt, både vid grinden, i trädgården och inomhus.

Ha soppåsar, tydligt utmärkta med vad som får slängas i dem.

Begränsa besökstiden!

Ta hjälp av goda vänner! Både att ta hand om gästerna, visa upp dina böcker och ta betalt för dem.

Ha någon som bakar och säljer kaffebröd, kaffe, te och saft till besökarna. Låt dem ta den förtjänsten.

Ge inte bort dina böcker, sälj dem!

Precis som vid bokreleasen är det du som är stjärnan, du ska inte jobba. Njut av dagen och glöm inte äta!

Lycka till!


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!
  


tisdag 6 augusti 2019

Summering av Kimselius Öppet hus som blev succé

Summering av Kimselius Öppet hus som blev succé

"Tänk om ingen kommer!" Det var vad jag sa till alla jag kände innan Öppet Hus. Aldrig hade jag kunnat ana hur mycket folk som skulle komma. Enligt grindvakterna kom det 90 personer på lördagen och 50 personer på söndagen, trots åska och hällregn. Men det började med strålande solsken. När folk besökt min skrivarlya köpte de fika och satte sig ute i trädgårdsmöblerna. Besökarna gick tipspromenad och lyssnade på högläsning och föredrag. Folk vandrade runt i mitt paradis och njöt av tystnaden, humlesurr, blomdoft och alla vackra blommor som stod i full prakt.

Men innan allt det tog sin början var det full fart på förberedelserna. Min guddotter Matilda målade möbler.

Gästförfattarna kom och satte upp sina böcker.

I sista stund kom jag på att jag hade glömt polera spegeln, som jag trodde att hundarna hade skvätt på, men det visade sig vara stearin. Matilda och Elin-Sofie var fullt sysselsatta med att skrapa bort stearinet.

De hade det bra inomhus gästförfattarna, även om någon av dem tyckte att de skulle sitta ute istället. Men när åskan och hällregnet kom tror jag alla var glada att de var inomhus.

Jag hade röjt mitt skrivbord och städat bort alla ord. Det känns tomt när jag kommer upp. Inga beundrarbrev, gula lappar, gamla manus och pappershögar. Men jag är övertygad om att jag hittar orden när jag väl sätter mig där för att skriva.

En minut över 12 kom de första besökarna och hälsades välkomna vid grinden av mig.

Mästerkonditorn stod redo och sålde de första bullarna.

Sedan vällde folk in och det handlades böcker av både gästförfattarna och mig.

Ute i trädgården satt folk runt de olika utemöblerna och fikade.

Även Jan passade på att ta en fika och underhålla besökare.

Jag hade ingen speciellt signeringsplats, utan signerade där jag var när någon kom med en trave böcker för att få dem signerade.

Ibland gjorde det att jag blev kvar på samma plats ett tag, eftersom det bildades kö.

Jag fick många underbart fina presenter. Här är det Katarina som kommer med två böcker hon har specialtillverkat till mitt Öppet Hus.

Motiven är Kiara och Kotten. Visst är de underbart vackra? De ställdes på presentbordet tillsammans med alla andra presenter. Jag blev så glad över att mina fans kom, inte hade de behövt ha presenter med sig. Men jag tog tacksamt emot dem, eftersom de gav med hjärtat, och sakerna ofta var specialgjorda till mig.

Ofta kom önskemål om att få hälsa på hundarna. Då kom min guddotter Matilda med dem, hon var nämligen hundvakt hela helgen. Här är jag tillsammans med min vän och stora fan Christina, som fick Kiara i knäet.

Kotten är en knähund när det gäller att sitta i mitt knä, men han ville inte sitta hos andra. Däremot hälsade han på alla som ville.

En av gångerna när jag skulle signera hamnade jag vid fikabordet. Det doftade förföriskt gott ifrån bullarna och jag kunde inte motstå lockelsen utan smakade. Äpplekakan var helt ljuvlig och jag förstår de som tycker att mästerkonditorn ska ha med sig en kokbok med alla recept till nästa år.

Så många goa kramar, här får jag en av Eva medan jag signerar hennes böcker. En kär vän som jag inte har sett på ett par år.

Som vanligt när jag började signera vid ett tillfälle blev det kö. Lite som på Bokmässan i Göteborg.

Mörka moln svävade runt oss och åskan mullrade, men inte förrän vid fyratiden öppnade sig himlen och åskan drog rakt över oss.

Det blev mörkt inomhus, men det hindrade oss inte från att göra den guidade turen till min skrivarlya.

Oskar hade högläsning, här sitter han och förbereder sig innan de första åhörarna anländer.

Det var mer sol än regn och utemöblerna var populära att slå sig ner i.

Författarkollegan Lennart Guldbrandsson och jag tog den obligatoriska selfien att skicka till Kristina Svensson, den tredje författaren i Tre Hattar.

Sofie Andersson debuterade som illustratör och höll målarverkstad för besökarna. Något som var mycket populärt. Både för barn och vuxna.

Min arbetskamrat Mats, från Althin Medical kom och hälsade på. Vi har inte setts på över tjugo år, så det var ett kärt besök.

Efter att regnet dragit in över oss på lördagen försvann besökarna och hjälpredorna kom in och slog sig ned tillsammans med oss. Men det kom några eftersläntrare när regnet hade upphört.

En av dem var Christoffer van Woensel, som är en fantastisk dansare. Han är nu tillbaka i Sverige efter att ha uppträtt i Berlin under ett år .

Ibland blev det stora pusskalaset och Kiara tog gärna emot kramar och pussar.

Kotten ville helst av allt vara i min famn.

Men han såg nyfiket på de mindre människorna som kom på besök.

Det här blev en plats jag ofta landade på för att signera. Mitt vardagsrum, mitt favoritrum, här läser jag korrektur, här tränar jag, här kopplar jag av vid kakelugnens sken.
Här står de tålmodigt i kö och väntar på sin tur.

Även gästförfattarnas böcker fick stor uppmärksamhet och sålde bra. De två unga kvinnorna är skrivkursdeltagare och duktiga författare, Michaela och Emma.

Petit och Rödbenböckerna gick bra till de yngre.

Några var lite blyga när de mötte författaren.

Här har jag hamnat i fåtöljen där Lennart oftast satt när han signerade sina böcker.

Så många goa vänner, fans och läsare. Men även folk från byn.

Här är det några tyskar från Tingsryd som läst om evenemanget i tidningen.

Här sitter jag vid det vackra fikabordet och signerar.

En del barn var fascinerade av att möta författaren och de var väldigt noga med att få rätt bok signerad.

Åsa Persson och Karin Sallander. Två fantastiska författare som har gått skrivarkurs hos mig i många år och hade boksläpp hos mig på sina nya böcker. (Jag fick faktiskt några anmälningar till skrivarkursen vecka 44.)

Även Ulrika Amador har gått skrivarkurs för mig flera år, och skriver magiska böcker. Lennart Guldbrandsson föreläste om hur man skrev en bästsäljare. Han har gett ut många handböcker om skrivandet, bland annat i serien Tre Hattar tillsammans med mig och Kristina Svensson. Dessutom är han spökskrivare och har skrivit en hel del bästsäljare.

På söndag morgon hade vi lite prat om eventuellt nytt Öppet Hus nästa år. Sedan samlades vi för ett gemensamt foto. Här är kärntruppen som jobbade. Men de viktiga var de som skötte allt omkring, de dyker upp på foton längre ner.

Tipspromenaden var mycket populär där den ringlade sig fram i min björkhage. Frågorna var både lätta och svåra och det var ingen som lyckades få tretton rätt, däremot tre stycken med tolv rätt och de fick priser.

På söndagsmorgonen föreslog grindvakterna att de skulle fotografera alla som kom. Det tyckte jag var en bra idé, eftersom jag på lördagen inte hade hunnit prata med alla besökarna. Nu skulle jag få en chans att veta vilka som varit där, genom att titta på fotona i efterhand. Bara de som ville vara med på min blogg blev fotograferade. Eftersom dessa var första besökarna för dagen tog jag emot dem vid grinden.

Kära bekanta och skrivkursdeltagare.

De här personerna kom 17.30 på lördagen och tyckte det var så trevligt att de återkom på söndagen för att lyssna på högläsning, gå tipspromenad och fika. De kom från Vimmerby eller Vetlanda, är lite osäker... Folk kom från hela Sverige, men även utomlands: från Kanada, Färöarna, Göteborg, Stockholm, Landskrona, Malmö, Lund och från omgivningarna.

Fans och goa vänner.

Före detta arbetskamrater.

Författarkollegan Lill kom från Göteborg.

Den här mannen hade cyklat från Backaryd, en tur på två mil, uppförsbacke hela vägen till mig, så det var bara att rulla hemåt sedan.

Märta är en kär vän sedan jag flyttade hit till Kolshult. Vi lärde känna varandra i Kyrkans syförening. Här är hon tillsammans med maken.

Ingrid jobbar på macken i Eringsboda. Hon kom både lördag och söndag med sina vänner.

Det befarade parkeringskaoset uteblev.  Det fanns gott om platser att parkera utefter vägkanterna och på de små skogsvägarna närmast min gård.

Här har vi tyskar från Tingsryd.

Min guddotter Matilda var hundvakt och hade hjälpt till att förbereda Öppet hus, både veckan innan, men också varit här ett par veckor tidigare och arbetat i trädgården. Jessica Bengtsson är en klippa. Hon har arbetat åt mig på Bokmässan i Göteborg i många år och ställde gärna upp när det blev Öppet hus hemma hos mig.

Lyckliga läsare som hittat de perfekta böckerna.

Det var ett bra flöde genom huset. Ingång, gästförfattarna, mina böcker, fikarummet och sedan ut i andra änden av huset för att hitta en bra plats att sitta på.

Härliga, goa läsare.

På väg nedför trapporna efter att ha varit på guidad tur till min skrivarlya.
....
Författarkollegan Lill passade på att köpa min bok Jag är ingen häxa.

Det är så roligt att se de här fotona av alla besökarna, nja, inte riktigt alla, för alla ville inte vara med på foto, men det är kul att så många ställde upp på fotografering.

Här är stationen för tipspromenaden. Oskar väntar på att få dela ut tipslapparna.

Unga, bedårande läsare.

...
Full fart med att måla Petit och Rödbenmotiv.


Författarkollegan Cherstin kom också och hälsade på.

Här har vi Linnea, en ung lovande författare som ska gå skrivarkurs hos mig i höst.

Här är en bild på oss alla tillsammans.

Här sitter jag och Linnea på min favoritbänk. På den sitter jag morgon, middag och kväll medan hundarna leker på gräsmattan framför mig. Här filosoferar jag, funderar ut böcker och intriger. Den här gången tittade jag igenom de berättelser Linnea hade haft med till mig.

Ännu en härlig besökare.

När det blev fullt utefter vårt staket fick bilarna köra lite längre ner för att parkera vid skogsvägen.

Unga fans.

Tre glada systrar, döttrar till illustratören av Petitböckerna.

En glad pojke.

Grannen Henrik kom på besök. Han var med och hjälpte till vid letandet efter Kiara strax före nyårsafton när hon var försvunnen i 26 timmar. Han var en av de ansvariga för de två stora grupper som gick ut och letade.

Grindvakterna, Marie Robé och Matilda Brasch. Utan dem hade det blivit kaos. De hade alltid ett soligt leende och välkomnade alla hjärtligt. Något folk påpekade när de kom in.

Här är det full fart i målarverkstaden igen.

Elin-Sofie var en flitig medhjälpare. Även hon har arbetat i många år för mig på Bokmässan i Göteborg. Jag har fått många fina kommentarer om hennes skickliga bemötande av gästerna.

Matilda Brasch med sonen, vars namn just nu föll ur mitt minne.

Mästerkonditorn, Kristina Fridensköld, framför kakbordet. Egentligen är hon en högt uppsatt chef med många underchefer, många anställda under sig. Men hennes favoritsysselsättning är att baka och det kan hon med bravur. Hon skulle platsa bland mästerkockarna i tv. Hon fick mycket beröm för sina bakverk, och det blev bara ett fåtal kvar till oss när gästerna hade gått.

Matilda Ahlberg, min guddotter, besökte grindvakterna och såg till så att de hade det bra.

Det var fullt med bilar på parkeringen också, däribland en porsche...

Jag lyssnar uppmärksamt på Ingemar, som berättar intressanta historier.

Min barndomsvän Viola kom oväntat på besök från Lerum, utanför Göteborg. Vi hade mycket att prata om när gästerna hade gått.

Marie är en hundmagnet, mina hundar älskar henne. Här är det Kiara som söker trygghet hos henne, medan Kotten som vanligt är mattefixerad.

Det var först när gästerna hade troppat av som hundarna fick komma in i huset och vara med för att nosa runt och äntligen få vara tillsammans med matte och husse.

Jag hade en gästbok liggande vid entrén. Många, många har skrivit där. Flera har kallat det "Kolshults Bokmässa" eftersom jag bor i Kolshult. Men i stort sett varenda en har skrivit att de hoppas att detta ska bli ett återkommande evenemang. Och vet du, med 90 procents säkerhet, om vi får ha hälsan, så öppnar vi portarna till min skrivarlya igen 2020, 1-2 augusti. Bara så att du i god tid kan planera din resa hit till mitt paradis. Många författare har redan hört av sig med förhoppning om att de ska få bli gästförfattare hos mig nästa år.

Det har varit en helt fantastisk helg. Du ser säkert på fotot hur glad jag är. Nu ska allt ställas till rätta igen och jag ska sätta mig för att skriva vid mitt tomma skrivbord. För en sak är säker, augusti 2020 kommer jag att ha flera nya böcker att erbjuda dig.

Ett stort och hjärtligt tack till alla som besökte mitt Öppet hus i helgen! Hjärtligt välkomna nästa år!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!