Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 4 augusti 2019

Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm av Kristina Svensson

Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm av Kristina Svensson


Det här är den ultimata boken för den som inte bara vill vrålköra mellan Göteborg och Stockholm utan också få se lite utefter vägen.

Jag har haft förmånen att läsa texten innan boken kom i tryck och jag älskade verkligen texten. Nu när jag fått boken i min hand är jag helt lyrisk. Vilken bok!

Bilden ovan har jag lånat från Kristina Svenssons blogg Tomatsallad.nu där hon berättar om boken.

Efter att ha läst enbart texten blev mitt omdöme:
"Trots att jag under många år kört fram och tillbaka mellan Göteborg/Stockholm har jag helt missat alla dessa guldkorn. Är så glad att det äntligen finns en bok som visar på alla Smultronställen som annars skulle ha förblivit dolda för alla som ofta kör denna väg. Efter att ha läst boken fick jag en helt annan syn på resan mellan Göteborg/Stockholm. Istället för att bara vilja komma fram, blir resan ett enda stort äventyr. Älskar boken!"

Nu när jag har sett alla proffsiga foton är jag djupt imponerad av Kristina Svenssons arbete med boken. Samma plats är fotograferad under olika årstider, olika ljus och vinklar. Jag njöt av att bläddra igenom för att titta på bilderna. Texten har jag redan läst.

Den perfekta presentboken, men även den perfekta boken för dig som vill ha ut lite mer av resan mellan Göteborg och Stockholm, en resa jag har gjort oändligt många gånger. Bodde 16 år i Stockholm, med föräldrarna i Göteborg, tänk om jag hade vetat vad mycket roligt man kunde hitta på under vägen.

Jag har ställt mitt exemplar av boken så att alla besökare ska se den, bli nyfikna och bläddra i Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm.

Visst kostar boken en hel del, men den är värd varenda krona. Jag kunde inte ge mig till tåls tills jag fick ett recensionsexemplar, utan jag beställde hem boken. Det ångrar jag inte för ett ögonblick! Läs den, njut av text och bilder och utforska vägen mellan Göteborg och Stockholm med nya ögon.


Även Boktugg har nämnt boken.


Den får fem stjärnor av fem möjliga

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus,  Akademibokhandeln eller Storytel.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!