Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 15 september 2018

Den som knyter sin hand av Annika Arslan Waltersson

Den som knyter sin hand av Annika Arslan Waltersson

Det var något förunderligt med den här boken, när jag började läsa kändes det som jag hade läst den. Jag letade genom alla mina boktips och anteckningar, men hittade inte någonstans att jag läst den, ändå kändes Nina, Kim och Christoffer välbekanta, som om jag hade träffat dem förut, även handlingen kändes bekant. Jag läste på!

Eftersom jag var på föreläsningsresa, bodde på hotell och var sjuk, var det perfekt att sträckläsa den här boken. Den var verkligen svår att lägga ifrån sig. Inte för att det är något rasande tempo, utan för att man vill veta hur det går för huvudpersonerna.

Skickligt uppbyggd, bra personporträtt och en spännande historia. Jag har inget negativt att säga om den här boken, bara positivt omdöme och ger den högsta betyg. Rekommenderar den varmt!


Att inte agera får ibland stora konsekvenser ...

Nina vill förändra saker genom sitt nystartade parti. Framförallt vill hon bekämpa alla typer av våld och förtryck.

Taxichauffören Kim vet hur man slåss och tvekar inte att hjälpa till. Han rår på de flesta, men någon hjälte vill han inte bli.

Christoffer rånas och misshandlas en regnig natt på en gata i Stockholm.

Nina, Kim och Christoffer är tre unga personer som alla vet vilken förnedring ett slag innebär. De möts av en slump en regnig höstnatt på Södermalm. Ingen av dem förstår att det mötet både kommer att binda dem samman och splittra dem i deras strävan att hjälpa andra. 




Den får fem stjärnor av fem möjliga

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Bokus. eller Storytel.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 50 böcker. Foto Bertil Knoester.

fredag 14 september 2018

Magiska febriga föreläsningsdagar i Eksjö

Magiska febriga föreläsningsdagar i Eksjö
I söndags packade jag bilen för en föreläsnings- och skrivarkursresa till Eksjö. Hundarna var snabba med att klämma sig in mellan kartongerna, när jag gick iväg för att hämta resväskan. Det syns tydligt på bilden vem som bestämmer, Kiara. Tudor får trycka in sig bakom kartongerna.


Sjuk, febrig, hostig och rejält snuvig anlände jag till Eksjö. När jag såg det stora hotellet tänkte jag "tänk om de inte har hiss och lägger mig högst upp". Jag fick rum högst upp, ända upp vid taknocken, men det fanns hiss.
Rummet var helt underbart, med stor hall, dubbelsäng, fåtöljer och det för mig obligatoriska skrivbordet.
Jag var nästan ensam på hotellet. Personalen hade gått hem och jag fick sms med kod till att ta mig in, och var jag hämtade nyckeln. Så fort jag packat in allt från bilen gick jag på upptäcktsfärd.

Det fanns sittplatser på avsatserna, för de som behövde vila på vägen upp. Jag gick varje gång ner, men jag tog hissen upp för att spara på krafterna. Självklart testade jag varenda sittplats och kikade in i alla konferensrum, som var otroligt vackra.

På söndagen var det rätt tomt på torget. Valstugorna var fortfarande öppna när jag kom. Det här är utsikten från mitt fönster. Första natten stod bilen synlig från fönstret, andra kvällen var jag tvungen att flytta den eftersom det skulle bli matmarknad i staden.
Jag hade lagt in gps-koordinater till samtliga skolor i min gps innan jag åkte hemifrån. Första dagen satte jag mig i bilen och startade. Fem minuter till skolan. Jag kunde lika gärna ha gått, om jag inte hade varit sjuk.
Här ser du framsidan av hotellet. Mitt rum låg allra högst upp till vänster med fönsterkuporna. Ett perfekt rum!

Första morgonen i Eksjö. Regn var utlovat och det låg som en molnbank i fjärran och drog in någon timma senare. Lina Ludvigsson, Antikvarie och museipedagog, tog mig med till Aschanska gården efter skoldagens slut. Hon tog mig med in huset där fem syskon hade levt sina liv. Endast en av bröderna hade gift sig. När den yngsta av syskonen, Hedda, dog 1984 - 101 år gammal, fanns inga arvingar. Aschanska gården övertogs då av en stiftelse. Allt står kvar som det var på den tiden. Det var fascinerande att vandra runt i huset. När eleverna hörde att jag besökt gården undrade de om jag inte kunde skriva en bok om gården och familjen och om Eksjö. Hmmm.

Nedan ser du alla syskonens porträtt uppradade.


Här satt de och gjorde band.

Här var tjänsteflickans städlista som hon var tvungen att följa.
Här är gården. Förr var hela huskomplexet i samma familjs ägo, nu är bara huvudbyggnaden kvar som museum. Den gamla örtaträdgården finns kvar. Men på kållandet finns det numera hus.

Familjens lusthus står kvar på sin plats vid det före detta kållandet.
Lina tog mig runt i staden som var nytvättad av regnet. Små trähus, smala gator och typiska medeltidsmiljöer. Jag älskade Eksjö!
På tisdagen kom jag till den stora parkeringen som var helt fullproppad med bilar. Jag insåg att jag inte skulle hitta någon plats när jag kom tillbaka, om jag tog bilen. En vänlig själ googlade skolan och det skulle bara ta 20 minuter att gå, nåväl, det tog 30 minuter med feber och tung packning och jag kom in 1 minut innan jag skulle föreläsa. "Åh, vi började bli nervösa!" sa båda lärarna. Jag hade laddat ned Google maps och gick med mobilen i handen medan google talade om för mig hur jag skulle gå. Tänk vilket under tekniken är!

När jag kom tillbaka till hotellet på eftermiddagen lastade jag bara av mig packningen och gick iväg till Gamla Stans konditori där jag åt en bakpotatis med skagenröra, hemmagjord. Det var jättegott. Därefter gick jag och bara var på hotellrummet. Jag åt inte så mycket när jag var i Eksjö, hade ingen apatit och hostade så hemskt varje gång jag åt att jag hoppade över hotellfrukosten två morgnar och åt banan och tomater till frukost. Det gick bra det också.

Jag besökte Eksjö bokhandel, en mysig liten bokhandel med trogen kundkrets. Ägaren berättade att jag skulle träffa hennes son dagen därpå och pekade ut skolan för mig. Fem minuters promenad från hotellet. Perfekt! Bilen fick stå kvar på sin plats ännu en dag.

När jag kikade ut genom fönstret på onsdagsmorgonen regnade det och alla marknadsstånd var uppe, eller höll på att sättas upp. Jag packade det ömtåliga materialet i ryggsäcken och tog resten i en liten väska, regnjacka på och iväg till skolan. På grund av förkylningen var jag trött när jag kom fram, trots det korta avståndet. När jag upptäckte att klassrummet låg allra högst upp i den gamla stenbyggnaden var det nära att jag gav upp, men kunde jag ta mig upp på tre mayapyramider med nästan 40 graders feber, då ska jag klara de här trapporna, tänkte jag och gick hela vägen upp.

Tänk vad annorlunda allt hade varit om jag hade varit frisk. Jag hade njutit av staden på ett helt annat sätt. Gått mer på upptäcktsfärd, pratat med folk jag mötte. Nu drog jag mig hastigt tillbaka till hotellrummet och höll tyst för att spara rösten inför nästa dags föreläsning.

Efter onsdagens morgonföreläsning/skrivarkurs gick jag upp på rummet och vilade ett tag, innan jag släpade ut all packning i hällregn och körde iväg till Hult som låg en bit utanför Eksjö. En liten byskola. Så liten var den inte. Det var fullt av barn i alla åldrar när jag kom fram. Även här låg klassrummet en bit upp. Jag pustade på.

Under alla dagar har jag blivit väl bemött av hotellpersonal, lärare och elever, samt alla andra människor jag har stött på i staden. Jag hoppas innerligt att jag får komma tillbaka till Eksjö, vara pigg och glad och utforska allt jag missade den här gången. Om det blir så, då vet jag att jag kan promenera till samtliga skolor, förutom byskolan.

Eksjö! Jag hoppas vi ses igen!

Kramisar från Äventyrsförfattaren Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.





torsdag 13 september 2018

Min FEMTIONDE bok Spöket på Torpa Stenhus men även min 100e

Min FEMTIONDE bok Spöket på Torpa Stenhus. Äntligen är den här!

Äntligen fick jag hålla min FEMTIONDE (50:e) bok i handen, Spöket på Torpa Stenhus. När jag började min karriär som författare 1997 kunde jag aldrig drömma om att skriva så många böcker. Nu är jag där och målet är 100 böcker innan jag dör. Jag skriver på!

Det som var roligt med att komma hem från föreläsningsresan till Eksjö och få hålla Spöket på Torpa Stenhus, var att även min debutbok Tillbaka till Pompeji, som kom ut 1997, hade tryckts om, vilken gång i ordningen minns jag inte, men många gånger är det. Min allra första bok och min 50:e bok som på samma gång. Det kändes stort.

När jag sätter in böckerna i min hylla numrerar jag dem även i förhållande till alla andra böcker som står där. Det jag upptäckte då fick mig att vilja fira med ännu mer champagne.

Här är alla mina böcker som jag har gett ut. Mina allra första bok som jag skrev när jag var åtta år sticker ut högst upp till vänster, ett rödvitt skrivhäfte. Den är inte inräknade i de femtio. Sedan kommer alla utgivna böcker, alla upplagor, alla utländska titlar, ända ner till Tillbaka till Pompeji och Spöket på Torpa Stenhus. När jag skrev in numren i Torpa Stenhusboken var det som en låga av glädje rusade genom kroppen. Min 50:e bok blev den 100:e boken i bokhyllan. WOW!

Lite kändes det som om jag redan hade nått mitt mål om 100 böcker, som om jag kunde gå i pension. Men du känner väl mig vid det här laget, jag kan inte sluta skriva. Idag ska jag njuta av att skriva på Staden på andra sidan Pyramiden och få den klar så att den kommer ut före jul. Ett nytt mål att sträva mot, min 51:e bok.

Jag hostar, nyser och snörvlar medan jag skriver. Ögonen tåras av förkylningen, så jag får göra paus för att torka bort tårarna, annars ser jag inte skärmen. Tror inte det blir något långt skrivpass idag.

Önskar dig en fin dag och att du får vara frisk. Att var förkyld är inte kul.

Blev du nyfiken på böckerna kan du fråga efter dem hos din bokhandlare, så tar dem hem böckerna till dig. Annars hittar du böckerna hos nätbokhandlarna, till exempel hos Bokus: Spöket på Torpa Stenhus och Tillbaka till Pompeji.

Igår hade jag ett inlägg där Svenljunga Tranemo tidning kallade mig Äventyrsförfattare, det tyckte jag om. Läs artikeln på länken ovan.

Kramisar från Äventyrsförfattaren Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.






 

onsdag 12 september 2018

Äventyrsförfattaren Kim M Kimselius skildrar Torpa i boken Spöket på Torpa Stenhus

Äventyrsförfattaren Kim M Kimselius skildrar Torpa i boken Spöket på Torpa Stenhus

Åh, vad jag älskar ordet Äventyrsförfattaren! För precis så är det med mina böcker, de är ett enda stort äventyr. Både att skriva och läsa! Den som kallar mig för Äventyrsförfattare är journalist Ylva Hildeng på Svenljunga Tranemo Tidning. Det är synd att mamma och pappa inte längre lever, för detta var deras dagliga tidning och de hade varit så stolta över mig. Min FEMTIONDE BOK, Spöket på Torpa Stenhus.

Titta! Jag har även hamnat på framsidan av tidningen, högst upp till höger, där man lätt ser mig. Åh, vad kul!

Det är så roligt när journalisten upptäcker på nätet att jag håller på att skriva en bok som utspelar sig i trakten där tidningen ges ut. Därefter tar sig tid att leta upp mig och skriva till mig.

Suger fortfarande på ordet ÄVENTYRSFÖRFATTARE. Kanske ska jag lägga till den titeln nedan?

Spöket på Torpa Stenhus har ännu inte kommit ut i butikerna. Boken släpps den 17 september. Den har kommit hem till mig, men jag är inte hemma! Jag befinner mig just nu i Eksjö och föreläser. Längtar så efter att komma hem och få sätta in min 50:e bok i bokhyllan. Då ska jag fira!

Kramisar från Äventyrsförfattaren Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

 



tisdag 11 september 2018

Vinn entré- och seminariebiljett till Bokmässan i Göteborg


Vinn entré- och seminariebiljett till Bokmässan i Göteborg
Bokmässan i Göteborg närmar sig med stormsteg och det är dags för den årliga utlottningen av biljetter. Vill du ha en av biljetterna?


Det är ett nöje att kunna glädja er genom att skänka bort dessa biljetter, som är värda en hel del. Kanske blir du lycklig ägare till någon av dem?




Om du har tänkt gå till Bokmässan i Göteborg har du nu chans att få en gratis inträdesbiljett, värde 245 kronor. Nu lottar jag ut några biljetter till bokmässan.

Dessutom ger jag även bort seminariebiljetter, värde 600 kronor.



Skriv en liten kommentar här på min blogg, eller direkt i ett mejl till mig, då kanske just DU har tur att få någon av biljetterna. Skriv även vilken av biljetterna du helst av allt vill ha. OBS! Din anmälan gäller inte om du inte har MEJLAT DIN ADRESS också, samt det namn du använder om du även har kommenterat i blogginlägget.

Glöm inte!
Mejla din postadress till Kim M Kimselius så att jag direkt kan posta biljetten till dig, för att vara säker på att den kommer fram i tid till bokmässan. DÖP MEDDELANDET TILL BOKMÄSSEBILJETTER.

Du har tid på dig fram till klockan 18.00 den 19 september. Vinnarna meddelas här på bloggen den 21 september, samt på mejl, vilket förutsätter att du har mejlat mig din adress och ditt namn du använder när du skrivit din kommentar i kommentarsfältet.


  27-30 september signerar jag mina böcker på 

Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. 

Du hittar mig i monter B09:20.

På bokmässan kan du köpa samtliga mina 50 titlar för otroligt bra priser. Välkommen att hälsa på i montern.


Kanske ses vi på bokmässan i min monter B09:20? Det skulle vara roligt om du kom och berättade att det var DU som vann någon av biljetterna!

Årets nyheter är:
Tsunamikatastrofen i Lissabon
En jordbävning inträffar i havet nära Lissabon, Portugal, den 1 november 1755. Jordbävningen är mycket kraftig. Skalvet orsakar stora skador på staden. Theo och Ramona befinner sig mitt i katastrofens centrum. De kämpar för sina liv, tillsammans med alla andra drabbade. De människor som klarat sig andas ut, utan att veta vad som är på väg mot dem. En halvtimme efter skalvet kommer en flera meter hög tsunami. Mitt i vägen för den gigantiska vågen står de överlevande, som flytt ned till hamnen för att undkomma fallande byggnader och eldens härjningar. Ännu en gång får de kämpa för att överleva.
En levande skildring av händelserna som tog många av stadens liv och förintade större delen av Lissabon. En oförglömlig läsning!

Spöket på Torpa Stenhus, min 50:e bok
Lille spöket Gustav gör vad som helst för att förändra sitt livs historia. När Theo och Ramona kommer på besök till Torpa Stenhus ser han sin chans. Även Gustav Vasa är på besök på slottet för att fria till Katarina Stenbock, men hon har helt andra planer. När hon möter Ramona och Theo ser hon ett sätt att klara sig ifrån äktenskapet med den 40 år äldre kungen.

Det finns fler spöken på slottet, något Ramonas kusin Robert upptäcker genom ett obehagligt möte. Det får honom att tvivla på att han någonsin ska få återse sina vänner, utan att veta att Theo och Ramona har råkat lika illa ut som han.

Historia, sägner och spökhistorier vävs skickligt ihop till en spänningsfylld berättelse. De detaljrika miljöskildringarna får dig att längta efter att besöka platsen. Vem vet, kanske du möter något av Torpa Stenhus spöken?

Häxjakten
Kathleen är från Skottland och besöker sin brevvän Ulla i Sverige för första gången. De kommer till en plats där häxor brändes förr i tiden. Med ens är det som en tornado griper tag i flickorna och virvlar bort dem. De tror att de har förflyttats i tiden, men i verkligheten har de kommit till en annan dimension. Där jagar folket häxor och trollkarlar, där är magin ständigt närvarande och där finns det riktiga drakar. Jakten på Ulla och Kathleen startar direkt, eftersom folket tror att de är häxor. En mystisk trollkarl ställer till det för dem, när de kämpar för att överleva och hitta tillbaka hem. 

Den magiska porten vid Färgargården
Det du håller i handen är en portal till flera författares egna magiska världar. Låt dig inte luras av Färgargårdens idylliska skönhet. Det här är en plats som ingen annan på jorden, här finns öppningen till allt liv.Vid sällsynta tillfällen kan man stöta på något speciellt, ett skimmer, en dold väg, en port. Ta dig i akt, du har blivit varnad!

 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär
Känns det ensamt i ditt kreativa yrke? Saknar du någon att bolla dina idéer med? Kanske är samarbete något för dig?

I den här boken får du goda råd av tre proffs, med sammanlagt 40 års erfarenhet av bokbranschen och egen erfarenhet av samarbete. Författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson avslöjar de hemliga knepen för att samarbeta på ett positivt sätt och nå nya framgångar.
 
Vi ses på Bokmässan i Göteborg, monter B09:20.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?



Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.   



 

måndag 10 september 2018

Boktugg pratar om hur man startar förlag

Boktugg pratar om hur man startar förlag

Nättidningen Boktugg har gått från trevande babysteg till att ta jättekliv med sjumilastövlar. Oerhört intressanta artiklar i tidningen.

De har inlett första delen av hur man startar förlag. Där berättar de om de olika typerna av förlag, delar med sig av förläggares erfarenheter, från idé till vinstdrivande förlag.

Kan varmt rekommendera dig att läsa artikeln i Boktugg.

Tidningen är helt gratis, men du kan också bli en Insider:

Bli en insider på Boktugg för bara 39 kr/mån

Lästid: 1 minutHar du sett en roman födas? Följ med från stunden då en författare får sin idé, till mötet med förlaget som ger ut boken. Succén, motgången, vägen framåt. Möt förläggarna och landets bibliotek. Eldsjälarna. Översättarna. Bokhandlare i storstäderna och på landsorten – möt de som aldrig ger upp.
Boktugg tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen varje dag. Och på Insider går vi på djupet i våra e-magasin och e-reportage. Varje månad fyller vi på med mer läsning. Du betalar just nu endast 39 kr/mån (ord pris 59 kr/mån) – och då ingår ett ständigt växande bibliotek. Eller välj en längre period till ännu lägre månadskostnad.

Något jag varmt rekommenderar dig att bli. På Boktugg hittar du alltid det senaste i branschen, många intressanta artiklar.

Ibland kan du till och med läsa om mig där:
Boktugg om Kimselius fans i montern.
Sommartuggare Kim M. Kimselius.
Orättvis behandling av egenutgivarna.

Men du kanske redan känner till Boktugg och läser allt de skriver, eller?


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.




 

söndag 9 september 2018

Historia är både spännande och kul när det är Kim som berättar Tsunamikatastrofen i Lissabon

Historia är både spännande och kul när det är Kim som berättar! Tsunamikatastrofen i Lissabon

En härlig recension kom från läraren Cecilia Andersson på Råå skola i Råå. På Boklådans blogg kan du läsa recensionen, men även nedan. Orden "Du nästan känner hur stenar faller från ovan ner omkring dig, och i nästa stund virvlar du bort i vattenmassorna. Historia är både spännande och kul när det är Kim som berättar!" får det att nypa till i hjärtat av glädje, eftersom det innebär att jag har lyckats gestalta precis så som jag har tänkt.


Recension av Tsunamikatastrofen i Lissabon av Kim M Kimselius

"Annandag jul 2004 lärde jag ett nytt ord, tsunami. Ordet är japanska och betyder flodvåg. En sådan uppstod i Indiska Oceanen till följd av en jordbävning på havsbotten och orsakade den svåra katastrofen runt oceanen, främst i Thailand. Men ordet var helt nytt för mig och jag har aldrig hört om någon annan tsunami, vare sig förr eller senare. Men det kan väl ändå inte vara den enda som inträffat?

Nej, nu känner jag till en tsunami till, tack vare Kim M Kimselius.

Den 1 november 1755, på Alla helgons dag när i stort sett varenda människa i Lissabon var i kyrkan, inträffade först en av de kraftigaste jordbävningarna någonsin, närmare 9 på dagens richterskala. Kyrkorna rasade samman över människomassorna, och de många vaxljusen som var tända orsakade eldsvådor. De människor som inte dog i rasmassorna sökte sig mot hamnen, bort från elden och i hopp om att komma på en båt som tog dem från katastrofen. Då kom tsunamin…

I detta inferno befinner sig Ramona och Theo, på en av sina tidsresor och med uppdrag att rädda en kvinna från att dö av en fallande sten. Det är på håret att de själva klarar sig med livet i behåll, särskilt Theo råkar riktigt illa ut. Och som läsare sitter du nästan och håller andan, när du befinner dig mitt i kaoset. Du nästan känner hur stenar faller från ovan ner omkring dig, och i nästa stund virvlar du bort i vattenmassorna.

Historia är både spännande och kul när det är Kim som berättar!" Läraren Cecilia Andersson

Tack så mycket för den fina recensionen Cecilia!

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller på biblioteket. Den finns hos alla nätbokhandlare, till exempel Bokus

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.