lördag 28 augusti 2010
Signering Lundins Karlshamn augusti 2010
Här på bilden är jag tillsammans med Anki på Lundins bokhandel. Höll på att glömma ta foto idag.
Det har kommit facebookvänner, fans, lärare och nya läsare. Den bok som sålde mest var Theos Pompeji.
Det gick jättebra på signeringen och jag känner mig upprymd efter alla kul samtal jag har haft och allt beröm jag fått för mina böcker.
Nu ska jag vidare till Hästveda i Skåne och föreläsa. Det får ni läsa om imorgon!
Kramisar i all hast från Kim
fredag 27 augusti 2010
T-shirts, mugg och nya autografkort 2010
Bokmässan i Göteborg är den 23-26 september 2010. Du hittar mig i monter B09:20. Jag föreläser på torsdagen vid två tillfällen. Tiderna kommer du att kunna hitta på min hemsida www.kimselius.se
Igår kom årets t-shirt, och autografkort. Muggen kom redan i våras, i år var vi ute i god tid med den. Förra året fick vi nämligen inte muggarna förrän på fredagen under bokmässan.
Det är spännande med nya autografkort varje år. Har förstått att många av mina fans samlar på autografkorten. Det har blivit en hel del med olika motiv nu. Har du alla nio? Ja, de två senaste har du ju givetvis inte, men har du de sju tidigare motiven?
Här är autografkortet över de nya Theo och Ramonaböckerna.
Här är autografkortet på Kimberlie och Andyserien.
Autograferna delar jag ut när jag är ute och signerar och föreläser.
På bokmässan säljer vi t-shirts och muggar. OBS! Vi har endast ett begränsat antal t-shirts och muggar. Vill inte ha någon massproduktion utan bara ett exklusivt antal till de riktigt stora fansen.
Vet du vad jag kom på... Jag har inte en enda t-shirt till mig själv...
Nu ska jag fortsätta besvara brev ifrån mina läsare, något jag har hållit på med hela förmiddagen.
Älskar att läsa breven! De skänker mig tro på mitt skrivande och inspirerar mig att skriva mer. Blir jätteglad när de skriver att jag är "Universums bästa författare". Fast jag vet att det inte är sant blir jag mycket glad för de orden. För i just den personens ögon är det ju så och jag är glad att jag har skänkt läsglädje till ännu en läsare.
Kramisar Kim
torsdag 26 augusti 2010
Föreläsning Centerkvinnors Gränsträff
Vid alla tillfällen möter jag människor som gör intryck på mig och inspirerar mig. Så även igår.
Igår kväll föreläste jag för Centerkvinnornas Gränsträff. Där fanns kvinnor från Blekingelän, Kalmarlän och Kronorbergslän. Föreläsningen var i Eringsboda, "spottavstånd" från mitt hem. Härligt att för en gång skull slippa resa så långt.
Kvällen började för min del med fika, där vi bland annat fick en fantastiskt god blåbärskaka. Förmodligen eftersom Centerkvinnorna hade besökt Blåbärsodlingen i Eringsboda innan de kom till min föreläsning.
Kvinnan på bilden ovan var jätterar och gav mig en liten fin present och höll stolt upp sin inköpa bok medan vi blev fotograferade. (Förstår inte hur mitt hår kan se så gräsligt ut, jag som stod och fixade till det så fint hemma!!!)
Jag blev rörd när jag avslutade min föreläsning och fick rungande applåder som aldrig verkade ta slut. Det kändes som om de verkligen hade tyckt om mitt föredrag, som egentligen kändes mer som en berättelse inför goda vänner, eftersom stämningen var så gemytlig.
Efteråt trängdes åhörarna runt bokbordet för att bläddra i mina böcker.
Innan jag åkte till föreläsningen fotograferade Jan mig bredvid vår fina tavla av Theos Pompeji. Älskar det omslaget! Om jag inte hade stått bredvid hade du inte sett hur stor tavlan är!
Nu väntar signering på Lundins Bokhandel i Karlshamn på lördag och därefter bär det iväg ned till Hästveda för en ny föreläsning. Det känns verkligen att hösten är här med föreläsningar och signeringar. Nu är det full fart igen, något jag älskar och blir inspirerad av.
Hoppas vi ses under någon av mina signeringar eller föreläsningar. Glöm inte berätta för mig om du är en av mina bloggföljare eller Facebookvänner. Det är så roligt att få träffa dig i verkliga livet och inte bara här på nätet!
Kramisar Kim
onsdag 25 augusti 2010
Bloggrecension som får mig att studsa av glädje
(Här kan du läsa smakprov ur Theos Pompeji. Här hittar du smakprov ur Boudicas strid mot Romarna.)
Nu har även bloggarna börjat få upp ögonen för böckerna:
Om Theos Pompeji:
"Jag är själv intresserad av Pompeji och fascinerad av stadens öde så den här boken var en guldgruva att läsa för att också lära. Kim är bra på att väva ihop fakta med fiktion och det blir aldrig en död stund."
Om Boudicas strid mot Romarna:
"Kim skriver levande och i Boudicas strid mot Romarna är det några riktigt otäcka och blodiga scener som avhandlas – hu.
Så, är du intresserad av historia ska du läsa Kims böcker. Är du ”bara” ute efter ett spännande äventyr – ja, då kan du läsa Kims böcker."
Läs hela recensionen här.Den som har recenserat båda böckerna är Sofia på Flaskposten.
För fler bokrecensioner se här.
Kan du förstå hur glad jag blir över sådana här kommentarer. Jag älskar de här två böckerna och är så nöjd med dem. Då är det underbart att även andra tycker om och uppskattar det jag har lagt ned mycket arbete på.
Snart firar min blogg ett år. Det var på Bokmässan i Göteborg 2009 som Joakim Jardenberg uppmuntrade mig att börja blogga. Sent en kväll, efter ett långt arbetspass på bokmässan, startade jag den här bloggen, efter att jag gått kurs i Sociala Medier för Jocke tidigare under dagen. Jag var trött och visste inte vad jag skulle skriva eller vad bloggen skulle heta, så det blev som det blev. Jag är glad att Jocke fick mig att starta bloggen, för genom den har jag fått många nya vänner runt om i världen och också större kontakt med mina läsare.
Kramisar från en glad Kim
tisdag 24 augusti 2010
Kimselius skrivtips till dig som vill bli författare
När jag var ung och drömde om att bli författare fanns det inte samma möjlighet att få information som det finns idag med hjälp av internet. Det fanns ingen att fråga. Nu finns det många.
När jag är på bokmässan har jag med mig en liten folder där jag presenterar mina böcker, men där står även hur du skriver en bok, hur du kontaktar ett förlag, hur du trycker upp böckerna själv.
En kvinna som fått denna folder skrev till mig och sa: "Önskar jag hade fått den här broschyren i min hand när jag var ung och drömde om att bli författare. Då kanske jag hade varit det nu." Det är precis därför jag delar med mig av mina erfarenheter. För att alla ni som går omkring och bär drömmen inom er om att bli författare, nu ska få lite hjälp och råd.
Jag vill bli författare, hur gör jag?
Bestäm vad du vill skriva om. Välj gärna ett ämne som ligger dig varmt om hjärtat, något du känner till och lätt kan berätta om, något du vill dela med dig av, eller bara en berättelse som har vuxit fram inom dig.
Det absolut viktigaste för att bli en bra författare är att skriva till sig själv, skriva direkt ur hjärtat och inte tänka på att någon annan ska läsa det. Låt orden flöda, bry dig inte om stavning och grammatik. Det kan du titta på när boken är klar. Det viktigaste är att hålla flödet igång och gå in i berättelsen helt och hållet. Då blir din berättelse jättebra!
Kom igång med Gula-lappar-tekniken
När du vet vad du vill berätta om är det bra om du skriver ned dina tankar och idéer i förväg, innan du sätter dig för att skriva berättelsen. Det gör du lättast genom att skriva på t.ex. en bunt Post-it-lappar (gula/rosa/grå klisterlappar) som är som små anteckningsblock. Det kallar jag "Gula-lappar-tekniken", eftersom det är vad jag använder mig av i mitt arbete med mina böcker.
Skriv ned de idéer som ploppar ut ur ditt huvud, en idé för varje lapp. Tänk i kapitel, händelser, människor, platser och skriv det på lapparna.
Gå igenom lapparna och lägg till mer detaljer på varje lapp, men tänk på att du inte ska skriva hela berättelsen på lapparna, bara stödord. Se också efter att du har en början, mitten och ett slut. Var noga med att inte fortsätta skriva på din berättelsen förrän du har kommit på slutet och skrivit ned det på en gul lapp. Annars är det väldigt lätt att du inte kommer vidare i din berättelse.
Sätt upp dina lappar på väggen, sortera dem i den ordning du vill att saker och ting ska hända.
Studera lapparna, flytta om dem om det behövs, ta bort lappar, lägg till lappar, ända till du känner att det har vuxit fram en bra bok/berättelse. Nu är det dags att börja skriva.
Nu kan du börja skriva berättelsen
Föreställ dig personen du vill skriva om... Försök att bli den personen, känn vad den känner, se vad den ser och skriv ner det.
Glöm inte berätta hur personerna ser ut, deras känslor, vänner, fiender m.m. Skriv gärna korta noteringar på post-it-lappar, eller lägg upp ett "persongalleri" där du antecknar varje person du börjar skriva om, vem personen är, hur den ser ut m.m. Då är det lätt att gå tillbaka och komma in i personen nästa gång den kommer in i handlingen.
Tänk på att berätta vad personerna gör under tiden som de "talar". Sitter de, går de, äter de etc? Hur ser det ut runt personerna? Vad tänker de på?
För det mesta har man väldigt bråttom att få ned sina idéer på papperet. Det är inte fel. Om du tillhör dem som har bråttom att komma till slutet, brukar berättelserna inte bli så långa. Men... Efter att du har skrivit klart berättelsen kan du gå tillbaka och lägga till text. Till exempel allt det jag talade om i föregående stycken, om du haft för bråttom för att få med det i första utkastet av din berättelse.
Om du tillhör dem som har väldigt mycket fantasi kanske du inte hinner avsluta din berättelse innan det kommer en ny du vill påbörja. Det gör inget. Har du använt dig av gula lappar har du ändå hela sammanhanget klart för dig, och kan fortsätta skriva färdigt din berättelse en annan gång.
När jag skriver gör jag oftast "benet" först, alltså hela historien. När väl det är klart går jag in och lägger "kött på benet", med andra ord: tänker mer på tankar, omgivningar med mera, och lägger till det. Då blir berättelsen längre och mustigare.
Använd inte suddgummi och bry dig inte om hur du stavar i första utkastet, skriv direkt från hjärtat och låt fantasin flöda fritt. Skriv så mycket du kommer på i ett streck. Följ "den röda tråden", det som binder ihop hela berättelsen. Det du har tagit fram på dina gula lappar.
Det är inte viktigt att skriva snyggt i första utkastet, renskriva kan du göra när du har läst igenom din text många gånger och känner att den är klar.
När du känner att berättelsen är klar, då kan du börja tänka på stavning. Du kan ändra texten, lägga till text, ta bort text, ända tills du känner att berättelsen är helt klar.
OBS! Kom ihåg att inte bara låta personerna i berättelsen tala till varandra. Glöm inte att även berätta hur det ser ut omkring personerna, vad händer runt dem, vad gör de medan de pratar, finns det andra personer i närheten, tänker de på något annat medan de pratar, osv.
När du skrivit färdigt berättelsen
När du är klar med din berättelse är det bra om någon annan kan läsa din text. Någon du litar på, någon som vågar kritisera och verkligen säga vad han/hon tycker. Ibland är det svårt att upptäcka saker som man själv har skrivit och läst flera gånger. Ibland blir språket krångligt och invecklat, vilket gör texten svårförståelig. Det är sådant din vän ska upptäcka.
Skriv din berättelse med ett vanligt typsnitt t.ex. Times 12 punkter, dubbelt eller 1,5 radavstånd. Då blir det tydligt och lättläst. Kopiera ditt manus innan du skickar det till ett förlag. Behåll originalet. OBS! Som papperskopia och inte bara i datorn.
Skicka till bokförlag
Det bästa sättet att hitta rätt bokförlag är att gå till en bokhandel och se ut böcker som tilltalar dig. Se efter vilket förlag som har gett ut boken/böckerna. Det brukar stå längst fram i boken. Där står för det mesta fullständig adress, telefon, e-mail med mera. Men det allra lättaste är säkert att gå in på Google och söka på "Bokförlag". Där hittar du allt du behöver. Här är en bra länk.
Se igenom ditt manus ännu en gång innan du skickar iväg det. Kör stavningsprogram på datorn. Numrera sidorna. Det finns något som heter "Huvud/Sidfot" i Word-programmet. Där kan du lägga in sidnummer, ditt namn, adress och telefonnummer på första sidan av ditt manus, därefter kommer all information automatiskt på alla följande sidor. Skriv din berättelse med dubbelt eller 1,5 radavstånd. GLÖM INTE BIFOGA NAMN, ADRESS OCH TELEFONNUMMER!!!
Skicka som papperskopior, ej som e-post, det blir alldeles för dyrt för förlagen att få manus som e-post.
Böcker är olika tjocka. För att du ska få någonting att gå efter, bör ditt manus innehålla ungefär så här många sidor: Bilderböcker omkring 6-8 A-4 manussidor. Barnböcker 5-11 år cirka 50-100 manussidor. Ungdomsböcker omkring 100-150 manussidor.
När förlaget/förlagen (jag tycker du kan skicka till flera förlag samtidigt) fått ditt manus är det först en redaktör som läser din berättelse. Om den personen tycker om det du har skrivit går manus vidare till flera personer på förlaget som ska tycka till. Om de tycker om din berättelse kontaktar de dig och ber att få publicera/ge ut din berättelse.
Om de skickar tillbaka ditt manus behöver det inte betyda att du har skrivit en dålig berättelse. Det kanske inte passade deras förlag, de kanske inte hade råd att ge ut fler böcker just då, det kanske inte var rätt person som läste ditt manus etc. Får du tillbaka ditt manus ska du alltså inte ge upp, sätt dig ner och läs igenom det, se om du kan förbättra det och skicka det till något annat förlag. Tänk på att förlagen får cirka 3.000 obeställda manus per år! Av dem väljer de kanske ut 10-20 manus som de trycker upp som bok.
Förlaget vill ge ut din bok
Om du får ditt manus/berättelsen antaget börjar en annan process: Manus godkännes, därefter korrigeras manus, stavfel rättas, grammatiska fel med mera. Redaktören kan också komma med vissa kommentarer om att något inte stämmer i ett kapitel eller att man har tappat "röda tråden" på något ställe.
När manus är klart, levererar författaren oftast det på diskett/CD/mail till förlaget. Där gör man sidorna helt klara: sidnumrering, kapitelindelning, bilder osv.
När förlaget har godkänt ditt manus beställer de ett omslag från en illustratör. Omslaget är oftast färdigt före boken eftersom det är omslaget man annonserar med, och annonserna går iväg i god tid före boken kommer ut. Förlagen har oftast sina egna illustratörer som gör omslagen åt dem.
När manus och omslag är klara skickas det till tryckeriet, nu i färdigt "ombrutet" format, det innebär att alla sidorna ser ut precis som de ska göra i boken. Boken trycks. Tryckerierna har stora maskiner som kan trycka 3.000 böcker på en timma. När boken är färdigtryckt går den iväg till ett bokbinderi som sätter ihop omslaget med innehållet: sidorna.
Därefter skickas böckerna, nu i tusentals exemplar, till antingen förlaget, eller ett centralt distributionsföretag. Därifrån beställer bokhandlarna sina böcker och de skickas ut till bokhandlarna så att du och alla andra kan köpa böckerna. En del böcker kommer ut i bokklubbar och på biblioteken.
Du som författare får royalty på försäljningen. Det innebär att du får en viss summa per bok som säljs, summan varierar från förlag till förlag därför kan jag inte säga hur mycket det rör sig om. Dessutom brukar författaren få ett antal gratisexemplar av sin bok, det kan röra sig om cirka 10 exemplar, alltså inga stora mängder.
Användbara länkar
Barnens Bibliotek är en sida full med tips och användbar information. Här hittar du bland annat en sida där några förlag lämnar tips och berättar om vad de kräver för att ta emot ett manus. Här finns även adressen till några förlag. På denna sida kan du även läsa om många unga personer som har lyckats förverkliga sina drömmar om att få ge ut en bok.
Här hittar du fler skrivtips.
Här hittar du fler användbara länkar.
Kika även till höger här på min blogg för att hitta fler länkar.
Print-On-Demand
Du kan också trycka dina böcker på Print-On-Demand. Då betalar du allt själv, men du behöver bara trycka upp så många böcker du vill ha, till exempel en enda bok. Priset varierar mellan de olika tryckerierna. Det blir dyrare än att trycka upp 3.000 böcker, men ett mycket billigare alternativ om man inte vill ha så många böcker. Gå in på nätet och titta på till exempel Books on Demand, Instant Book, B4 press, GML och många, många fler. Sök på www.google.se under Print-On-Demand, så hittar du många. Kanske har du ett Print-On-Demand tryckeri i din närhet.
Digitalboken
Du kan också lägga ut din bok som Digitalbok. Genom Digitalboken får du möjlighet att bli läst och upptäckt av förläggare och allmänhet. Digitalboken är en mötesplats för de som har författardrömmar, men även för redan etablerade författare, förläggare och läsare. Digitalboken har skapats som ett forum för talanger, som kanske aldrig skulle bli publicerade på annat sätt. Det är helt gratis för författare och skribenter att ladda upp sina böcker och texter till Digitalboken.
Uppladdade böcker på Digitalboken kan läsas direkt av vem som helst, som PDF-fil. De som vill kan få sin bok tryckt i allt från några få exemplar till större upplagor, via Digitalbokens Print-On-Demand tjänst. Digitalboken erbjuder också en lektörstjänst där författaren kan få professionell granskning av sin text.
Digitalboken kan också hjälpa till med bokomslag, bilder och framtagning av tryckfärdigt material.
När du vill ha lite mer hjälp med din bokutgivning
Då kan du kontakta Bokutgivning.se. De lovar att du och din bok får samma uppmärksamhet och professionella bemötande som hos de stora förlagen. De säger sig ha lång erfarenhet av att hjälpa författare som själva vill ge ut sina böcker med allt som det innebär praktiskt, från typsättning och design av omslag till tryck, försäljning och distribution till privatpersoner, bokhandlare och bibliotek. I nära samarbete med författaren ger de ut exakt den bok du önskar dig. De hjälper dig med allt praktiskt samtidigt som du hela tiden har inblick i deras arbete och kan godkänna varje steg så att den färdiga boken blir vad du förväntar dig. Du betalar ingenting i förväg utan köper endast de exemplar som kvarstår efter tre månaders försäljning.
Kapitel 1
Detta är en digital sajt där du kan lägga ut din bok och ha chans att få din bok utgiven på Piratförlaget. Här hittar du även återkommande skrivtävlingar. Tveka inte att skicka in din berättelse till Kapitel 1.
Något att tänka på
Vill avsluta med att säga att det krävs mycket träning för att bli författare. Du ska läsa, läsa, läsa och skriva, skriva och skriva, MYCKET! Du måste utveckla ditt ordförråd och få din speciella skrivstil.
Att vara författare är inte alltid så lätt. Många kan inte försörja sig på att vara författare. De har andra yrken där de tjänar pengar och skriver sina berättelser på fritiden. Även om man har gett ut en bok är det inte säkert att man får nästa bok utgiven. Det krävs att nästa bok är minst lika bra som den första, för att förlaget ska vilja ge ut även nästa bok.
Författare är ett yrke precis som alla andra. Man kan gå utbildning för att bli författare, det finns skrivarverkstäder och skrivarläger. Det finns även högskoleutbildningar för författare. Du hittar dessa linjer på Google om du söker på Skrivarlinjer, Skrivarutbildning etc.
För det mesta ger förlagen inte ut manus skrivna av yngre personer. Men det är alltid värt ett försök att skicka in. Du måste vara arton år för att skriva på ett kontrakt. Men dina föräldrar kan skriva på i ditt ställe. Du kan också skicka in till t.ex. Kamratposten och andra tidningar, eller till Unga Fakta.
Jag önskar dig all lycka i ditt skrivande, och minns att det kan ta lång tid innan du får ditt första manus utgivet. Jag bestämde mig för att bli författare när jag var åtta år och debuterade först när jag var 43. Med andra ord: GE INTE UPP! Tro på dig själv så ska du se att även du når ända fram till målet.
Lycka till med din bok!
Kramisar från Kim M. Kimselius
Här kan du läsa mer om mig och mina böcker.
måndag 23 augusti 2010
Smakprov Boudicas strid mot Romarna
Oj, vilka fina bedömningar jag har fått om den boken:
"Boken är fantastiskt bra och jag bara älskar spänningen från början till slut. Denna bok hamnar i topp tillsammans med Theos Pompeji som jag blev väldigt imponerad av."
"Boudicas strid mot romarna var såååå bra! Detta var verkligen den bästa boken. Åh, så bra boken var!"
"Jag älskar dina böcker. Jag läser det mesta och gillar många författare och böcker. Men dina böcker är de bästa hittills."
"Jag älskar dina böcker om Theo och Ramona. Jag tycker verkligen att du skriver fantastiskt bra!"
"Kimselius skriver magiskt, man vill inte sluta läsa."
"En bra bok som ger mycket kunskap på ett spännande sätt."
"Ännu en bra bok av Kimselius."
"Kimselius har än en gång lyckats skildra en historisk händelse på ett sätt som är lätt att ta till sig. Boken överraskar och tar hela serien om Theo och Ramona vidare till en ny nivå."
Kan man bli annat än glad över sådana här kommentarer. Och då har jag ändå inte tagit upp alla kommentarer jag har fått om boken.
Att vara författare är ett rätt så ensamt yrke, därför är det skönt att få bekräftelse på att läsarna tycker om det jag gör. Stort tack till alla er som hör av er till mig och berättar vad ni tycker om mina böcker. Fortsätt skriv, ni inspirerar mig!
Hoppas vi ses när jag är ute och signerar. Plats och tid hittar du på min hemsida. Kanske du även kommer till Bokmässan i Göteborg om en månad? Då hittar du mig i monter B09:20.
Kramisar Kim
söndag 22 augusti 2010
På liv och död i andra världskriget skugga
Så här lyder utkastet till baksidestexten:
En judestjärna kastar Theo och Ramona in i andra världskrigets fasor. Till deras förvåning har någon annan rest med dem i tiden, en person som ställer till det rejält för dem i sin okunnighet om tidsresor. De hamnar direkt i allvarliga svårigheter som bara har en enda utväg: Döden!
Boken utkommer först augusti 2011.
Du har nu möjlighet att följa arbetet med boken här på bloggen. Kika längst ned på höger sida under Etiketter och leta efter etiketten På liv och död i andra världskrigets skugga, så hittar du lätt alla blogginlägg om boken. (Det gäller samtliga böcker och inlägg, leta under etiketter på det du söker, då hittar du allt jag har skrivit om det.)
Vill du ha chans att vinna boken när den kommer ut ska du lägga till dig som bloggföljare här på min blogg. Så fort boken kommer från tryckeriet lottas några exemplar ut till de som följer min blogg offentligt. Men... det är ju ett tag fram till dess. Innan denna bok lottas ut kommer Kimberlie - Främlingar att lottas ut här på bloggen. Missa inte den chansen!
Kramisar Kim
Veckan som flytt sin väg alldeles för fort
Veckan som gick har varit en enda lång resa för mig. Inte en dag har gått utan att jag har suttit i bilen på väg någonstans.
Först reste jag till Kalmar med Pluto, eftersom han sedan en tid tillbaka har problem med en njurinfektion och det var dags för kontroll. Det tar 1,5 timma till djursjukhuset hemifrån mig. När jag kom tillbaka hem packades bilen om och jag reste till Göteborg med alla hundarna. Nu för att träffa min kusin Lars-Olof med sambo Elisabeth. Det var dags för Theos begravning. För dig som inte vet kan jag berätta att Theo är helbror med min hund Pluto. Hela valpkullen, som jag har fött upp, har fått namn efter min bok Tillbaka till Pompeji. Theo dog för några veckor sedan av värmeslag, bara 4,5 år gammal.
Tror att det var ett bitterljuvt möte med mina hundar för Lars-Olof och Elisabeth, husse och matte till Theo. Det var första gången vi träffades utan att deras hund, min "lilla" älskade valp Theo var med.
Det har varit en både glädjens och sorgens vecka, med många mil bakom ratten. Igår avslutade jag resandet med att åka till Akademibokhandeln Gleerups i Lund för att signera. Cirka 25 mil en väg...
Signeringen blev verkligen en glädjens dag, med många fans, många nya läsare och många goa, glada skratt.
Känner mig lite restrött och är glad att jag nu inte ska resa iväg förrän på onsdag igen och sedan ännu en signering och föreläsning på lördag. Full fart med andra ord.
Hittade de här underbara orden som står för mycket av vem jag är:
All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
Orden är hämtade från den här bloggen.
Jag tycker om när det händer mycket, men också när tiden stannar upp och jag blir ett med nuet, vilket ofta sker när jag skriver på mina böcker. Något jag tänker göra nu!
Kramisar från Kim