Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 22 augusti 2010

På liv och död i andra världskriget skugga

Nu kan du se grovskissen för femtonde boken om Theo och Ramona (tänk att jag har skrivit så många böcker om dem): På liv och död i andra världskrigets skugga.

Så här lyder utkastet till baksidestexten:

En judestjärna kastar Theo och Ramona in i andra världskrigets fasor. Till deras förvåning har någon annan rest med dem i tiden, en person som ställer till det rejält för dem i sin okunnighet om tidsresor. De hamnar direkt i allvarliga svårigheter som bara har en enda utväg: Döden!

Boken utkommer först augusti 2011.

Du har nu möjlighet att följa arbetet med boken här på bloggen. Kika längst ned på höger sida under Etiketter och leta efter etiketten På liv och död i andra världskrigets skugga, så hittar du lätt alla blogginlägg om boken. (Det gäller samtliga böcker och inlägg, leta under etiketter på det du söker, då hittar du allt jag har skrivit om det.)

Vill du ha chans att vinna boken när den kommer ut ska du lägga till dig som bloggföljare här på min blogg. Så fort boken kommer från tryckeriet lottas några exemplar ut till de som följer min blogg offentligt. Men... det är ju ett tag fram till dess. Innan denna bok lottas ut kommer Kimberlie - Främlingar att lottas ut här på bloggen. Missa inte den chansen!

Kramisar Kim