Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 19 juli 2012

Mayafolkets Hemlighet har anlänt!

Äntligen är den här, Mayafolkets Hemlighet. Jag har fått plocka upp det första exemplaret, lukta, känna och njuta av att kunna sätta in ännu en av mina egenhändigt skrivna böcker i min bokhylla. Nu står det 20 böcker där, innan det här året är slut kommer det att stå ytterligare tre böcker där. Längtar!

Här är en av tre pallar med Mayafolkets Hemlighet. Just den här pallen var skadad, något som händer ibland, men som tur är inte så ofta.

Min man Jan, och Tony ägaren av lagerhotellet Selo skär av de hårda banden som håller ihop hela pallen med böcker. Jag står bredvid och stampar av otålighet, ivrig att få hålla det första exemplaret av Mayafolkets Hemlighet i min hand.

ÄNTLIGEN! Jag lyfter ut den allra första boken bland alla de tusentals exemplaren. Det här är mitt exemplar!

Även Jan får ett eget exemplar och här håller jag våra böcker i handen, innan jag skriver i dem och lägger undan dem i bilen.

Nu dröjer det inte så länge innan det är boksläpp på Mayafolkets Hemlighet.


Orden som kom ur schamanens mun var starka och hördes långt in i djungeln. Aporna och fåglarna, liksom människorna blev tysta, stumma av skräck över styrkan i schamanens ord, när han vräkte ur sig förbannelsen, som i slutändan drabbar Theo och Ramona. De har genom en liten mayafigur färdats genom tiden till mayafolkets stad Palenque i Mexiko på 600-talet, där de genast drabbas av schamanens vrede.
Mayafolkets flera tusen år gamla kalender slutar den 21 december 2012. Det har fått många att tro att jorden kommer att gå under just denna dag. Hade mayafolket någon annan orsak till att låta kalendern upphöra den här dagen, eller är det verkligen jordens undergång?
I Mayafolkets Hemlighet får du ta del av mayafolkets visdom och deras fantastiska kultur. En bok som överraskar från första till sista sidan och håller dig fångad i ett järngrepp.
 


"Måste sträckläsas!" Lektör Ingela Svensson

"Som alltid bjuder Kim sina läsare på en spännande blandning av myt, fiktion, fantasi och historia, presenterat i miljöer som vittnar om hennes noggranna researcharbete och kunskap om de tider och platser där bokens händelse utspelar sig." Lektör Kristina Fridensköld

"Mayafolkets Hemlighet är en bok som fick min fantasi att flöda och gav mig en känsla av att magi är möjligt!" Lektör Roxana KaboliNu är min längtan över, antar att du fortfarande längtar efter boken...

Kramisar Kim


Vinn en signerad bok (Välj fritt bland mina utkomna böcker) Läs mer om Mayafolkets Hemlighet.

Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker.
Här kan du köpa mina böcker.