Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med över 40 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare och föreläsare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 29 augusti 2012

Möten med bloggvänner och fans vid signeringarna i Eslöv och Lund

I helgen som var signerade jag hos Kindvalls bokhandel i Eslöv och Akademibokhandeln Nova Lund. Många fans slöt upp och jag sålde många böcker. Men framförallt fick jag möjlighet att möta mina fans och prata lite med dem.

Här är jag i Eslöv och möter en av mina facebookvänner i bakgrunden skymtar Christina, ett av mina stora fans.

Det är alltid roligt att ha tid för en pratstund.

Här är jag tillsammans med Christina och Roxana, båda lika stora fans.

På lördagen körde jag till Lund och signerade på Akademibokhandeln Nova Lund. Där var jag i god tid eftersom de inte hade fått böckerna levererade till sig, utan jag hade de med mig, på grund av att böckerna precis hade kommit från tryckeriet. Trots att jag var två timmar före min signering kom folk som ville köpa mina böcker.
Så fort roll-upen var uppe stannade folk och blev intresserade. Givetvis signerade jag och sålde trots att jag egentligen inte hade börjat arbeta.

Det är därför det är lite stökigt i bakgrunden, jag har ännu inte packat upp böckerna ur de kassar jag har burit in böckerna i. Men det är redan full fart!

Jag hann smita iväg och äta lite innan det var dags för mig att signera. När jag ser den här bilden undrar jag om jag någonsin kommer att lära mig att kika in i kameralinsen istället för att titta på den som fotograferar. Det här var ett kärt möte, min bloggvän Astrid kom och hälsade på. Vi har aldrig träffats på riktigt, utan bara pratat med varandra på nätet. Fler överraskningar väntade mig den här signeringen...

Pontus och hans mamma är trogna fans som kommer varje gång jag är på Nova Lund och signerar. Pontus träffade jag första gången när jag var och föreläste i hans skola.

Läsarna och fansen fortsatte att strömma till och jag försökte komma ihåg att ta upp kameran och få en bild av mötet, men det var inte alltid jag hann med, eller kom ihåg.

Det här var en STOR överraskning! Min bloggvän Ingrid från England har precis flyttat tillbaka till Sverige och stod mittuppi flyttkartongerna, men tog sig ändå tid att komma och hälsa på med sina två döttrar. Det var första gången Ingrid och jag träffades på riktigt, trots att vi har pratat med varandra över nätet i... jag tror närmare två år! Jättekul att äntligen få träffas!

Här är ännu ett stort fan och jag borde komma ihåg namnet... Hmmm

Samma här, stort fan med lillebror och namnet är som bortblåst...

Caen kommer jag ihåg, både för att han har ett ovanligt namn, precis som sin mor. Dessutom minns jag första gången vi möttes när Caen kom med en hel väska fylld av mina böcker som skulle signeras. Här köper han alla de tre nya böckerna. Fast jag tror nog att det bara är den som han håller i handen som var hans, de andra var till hans mamma.

Alltid lika roligt att se att de har pyntat upp med mina böcker i skyltfönstret inför mitt besök. Det gör att det kommer mer folk, speciellt om de har skyltat minst en vecka innan!

Två helt underbara signeringsdagar, med många kära besökare, härliga återseenden och nya ansikten. Jag är verkligen nöjd över den signeringshelgen.

Nu väntar en ny signeringshelg. Den här gången signerar jag på Bokia i Karlskrona 1 september 12.00-14.00. Hörde det ryktas om att det skulle bli lite extra arrangemanget, eftersom det är boksläpp på min bok Mysrys!

Missade du mig förra helgen kanske du dyker upp nu i helgen! Vi ses!

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Kimberlie - Äventyr på Nya Zeeland.

Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker. Här kan du köpa mina böcker.

9 kommentarer:

Anna Granström sa...

Åh, vad roligt! Så många fans och böcker... Du lever min dröm :)

Ingrid sa...

Hej Kim!
Ja det var verkligen SÅ kul att äntligen få ses på riktigt! Du var lika glad som du verkar vara för det mesta. KUL att Lund levde upp till förväntningarna och att du sålde massor av böcker. Vilken bok sålde mest???
Tänk att få se en bild på sin före detta (kan ju inte skriva "gamla" ;) ) granne här!! Idag ska jag åka dit och se om hon är hemma, så jag också kan få träffa henne, precis som du.
Världen är underbar! STOR KRAM.

Katarina sa...

Vilken trevlid dag du fick. Roligt att träffa nya som gamla bekanta och denna gång fick du träffa läsare ända från utlandet. Kul. Kram

Kim M. Kimselius sa...

Hej Anna
Vänta du bara, snart är du där...
Kram Kim

Hej Ingrid
Tack för dina fina ord! Ja det var sannerligen kul att träffa er. Nästa gång hoppas jag vi hinner ta en fika. Sålde lika mycket av alla böcker, fansen köpte av alla tre, många nya läsare köpte av de gamla böckerna.
Vi ses snart igen!
Kram Kim

Hej Katarina
Ja, det var verkligen en lyckad signering. Pricken över i hade varit om du också hade klivit in där... En annan gång kanske?
Kram Kim

Astrid sa...

Hej Kim!
Så roligt att få träffa dig på riktigt!! Du verkar vara en sådan där varm, go och glad människa, precis det intrycket jag får när jag läser din blogg.
Tråkigt att jag missade vår andra gemensamma bloggvän.
Kram

Astrid sa...

Hej Kim!
Så roligt att få träffa dig på riktigt! Du är precis en så varm,go och glad människa, som jag uppfattar dig när jag läser din blogg!
Tråkigt att jag inte träffade vår gemensamma bloggvän, vi måste ha gått omvarandra i lördagsvimlet.
Kram Astrid

Kim M. Kimselius sa...

Hej Astrid
Tack, vilka rara ord, blir jätteglad. Du var också så där sprudlande glad och hjärtvarm som jag hade föreställt mig.
Ja, ni måste ha gått om varandra, för Ingrid och flickorna gick ut och letade efter dig. Vi syns nästa gång jag är i Lund!
Kram Kim

Ingrid sa...

Fika nästa gång låter bra :) .
Intressant att du säljer lika mycket av alla böckerna! Jag tolkar det som om kunderna köper "författaren" och inte titeln, de litar på att det är bra eftersom det är DU som skrivit dem. Inget dåligt betyg!

Kim M. Kimselius sa...

Hej Ingrid
Jättekul med fika, hoppas vi kan få ihop våra tider nästa gång!
Ja, det känns som om de nu köper "mitt namn" och förlitar sig på att alla mina böcker är lika bra, och det är de ju, eller hur?
Kram Kim