Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 20 februari 2013

Gör en egen bok med hjälp av Solentro

Det kom ett mail, och plötsligt hade jag upptäckt en ny spännande sida som heter Solentro. Här kan du göra din alldeles egna bok, en enda om du vill. Nedan kan du se alla böcker du kan göra.

Produkter

Fotobok - busenkelt att samla dina foton och designa din egen fotobok. Du har full kreativ frihet när du gör en egen fotobok eller ett fotoalbum!

Receptbok - samla dina recept i en vacker receptbok eller köksbok av högsta kvalitet!

Examensbok - bjud in klasskamrater att skriva en hälsning till dig och samla allt i egen studentbok/yearbook/klassbok/examensbok som blir till ett minne för livet.

Projektarbete - gör en unik bok av ditt projektarbete. Gör boken i vårt system och använd de sidmallar, design och typsnitt som finns där, eller så kan du skapa din bok i valfritt redigeringsprogram!

Minnesbok - när någon går ur tiden finns minnena kvar. Gör din egen minnesbok. Be omgivningen beskriva den bortgångne som person, samla texterna, dödsannonsen och begravningsakten och foton. Samlat i en riktigt vacker minnesbok.

Dopbok - ge bort en vacker dopbok med personliga hälsningar och bilder som berör. Skriv ner roliga händelser och minnen från barnets tidiga väg i livet – barnets egen dopbok!

ABC-bok - med lite fantasi så kan man göra sitt barns uppväxt lite roligare... det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna – gör en egen bok du också!

Pocketbok - Vår pocketbok är av högsta kvalitet och ett utmärkt val för den som exempelvis vill ge ut sin egen bok och som vill trycka många böcker med svart/vit inlaga på obestruket papper!

Bröllopsbok - varför skriva spretiga hälsningar i en gästbok på bröllopet när du kan göra en egen och personligbröllopsbok! En uppskattad gåva på möhippan, svensexan eller bröllopsdagen - designa din egen bröllopsbok!

Bloggbok - oavsett vad du bloggar om så är det en fantastisk känsla att ha sin egen blogg tryckt som en riktig bok ståendes i bokhyllan - gör din egen bloggbok du också!

Avskedsbok - ge bort något som berör och blir till ett minne för livet - en egen avskedsbok! Vi vågar lova att en fotobok med personliga hälsningar och bilder från kollegorna är en mycket uppskattad gåva att få. Använd den emailbaserade bjud-in-tjänsten så skickas hälsningarna och fotona automatiskt rakt in i boken.

Roman/dikt - gör en egen bok av alla dina texter och skrifter! Det är busenkelt att samla dina texter och designa din bok - gör en egen bok!

Min första bok - lägg in text, ladda upp bilder, välj design och samla allt i en vacker bok av högsta kvalitet. Ett oslagbart minne för hela familjen - gör din egen "Min första bok" idag!

Födelsedagsbok - det var så det hela började, vi ville ge bort något unikt som gåva till vår far på hans födelsedag. Vi kontaktade vänner och familj, bad dem beskriva honom som person och satte samman texterna till en födelsedagsbok - gör en egen bok du också!

Kokbok - Nu kan du busenkelt göra en egen kokbok/receptbok till dig själv eller att ge bort - en fantastisk present! Gör din egen kokbok!

Att jag berättar om den här sidan är för att jag länge har funderat på att göra en bloggbok för varje år, där jag samlar mina blogginlägg. Det blir lite som minnen för mig, en dagbok. Tyckte att den här sidan såg bra ut, vad tycker du? Har du något bättre förslag att ge mig?

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Är du nyfiken på mina böcker finns de att köpa här 

Jag med några av mina 23 böcker. 
Foto Bertil Knoester.

2 kommentarer:

  1. Den verkar ju jättekul!:D
    Måste pröva och göra en :D

    SvaraRadera
  2. Hej Louice
    Precis vad jag tyckte också. Tänkte göra en enda bloggbok, till mig själv! :-)
    Kram Kim

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!