Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 25 mars 2014

Min 28:e bok, Rädda min lillebror! har kommit från tryckeriet


Äntligen är den här, Rädda min lillebror! Alltid lika spännande att ta emot en ny bok från tryckeriet, framför allt är det pirrigt och nervöst att ta del av läsarnas synpunkter om boken. Här ligger nu en stor trave på packningsbordet.

Baksidestext till Rädda min lillebror!:

Gabriella blir inte glad över att ta hand om sin femåriga lillebror, Dennis, hela sommaren. Det enda hon vill är att få tälta med sina vänner.

Det får henne att hata sin lillebror. När de är på picknick häller Dennis myror innanför hennes tröja. Gabriella blir mycket arg. Hon binder Dennis vid ett träd och lämnar honom ensam i skogen.

Till slut får hon dåligt samvete och återvänder. Då är han borta! Gabriella får panik. Hon har läst i tidningen att kidnappare härjar i trakten. Är det dem som har tagit hennes lillebror?

Ute i skogen möter hon Lisa, som hjälper till i sökandet efter lillebror. Till slut råkar de själva riktigt illa ut när de tar upp jakten på kidnapparna.

Här ser du packningsbordet, där samtliga 28 titlar ligger och väntar på att packas i kartong och skickas iväg till bokhandlarna. När jag började använda det här stora skrivbordet som packningsbord låg det inte många böcker där, bara en enda i ett hörn av det stora bordet, som då såg gigantiskt ut.

Till slut var det en rad av böcker längst bort på ena kanten av det stora bordet. Därefter fick jag lägga böckerna i två rader, nu är jag uppe i tre rader böcker och packytan kryper stadigt.

Innan året är slut ska bok nr 29 och bok nr 30 också ligga där och trängas med de andra: Anastasias öde och Skräckresan med Titanic.

Jag skriver på och planerar att ytterligare minst två, förmodligen tre, böcker kommer att finnas på bordet 2015. Mitt mål är 100 utgivna böcker innan jag dör, så jag skriver och skriver och skriver!

Tillhör du dem som samlar på mina böcker, är det bäst att du skaffar dig en stor bokhylla ;-)

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 28 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!