Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 27 mars 2015

Boktips: Hon som ser av Eva Wiklund


Hon som ser av Eva Wiklund

En bok som får kalla kårar att vandra genom kroppen, både av obehag och välbehag.

Det här är en sann berättelse om sierskan Anna-Lena Vikströms liv.

Författaren, Eva Wiklund, skildrar ömsint och öppenhjärtigt sierskans liv. Språket flyter lätt genom hela boken, som läsare känner man sig delaktig och närvarande i berättelsen.

Även om jag inte har lika starka gåvor som sierskan, "vet" jag ibland att saker ska hända och jag har även kontakt med andar.

Ett kapitel i boken berörde mig extra mycket, det är när sierskan ska gå upp på övervåningen i ett hemsökt hus. Hon möts då av en våldsamt motstånd från en ande. Exakt samma sak har hänt mig. Riktigt otäckt.

Man behöver inte tro på andar för att tycka om den här boken, för det är även en spännande skildring där läsaren får följa Anna-Lena Vikström från fyra års ålder fram till idag. Det är mycket som händer i hennes liv.

Den här boken ligger som en varm bubbla inom mig när jag lägger den ifrån mig och jag kommer att sprida boken coh dess budskap vidare.

En varm, kärleksfull och innerlig berättelse, om ett ämne som för många är svårt att förstå, men som här förklaras på ett bra sätt. Rekommenderar den varmt!

Beskrivning av boken:
Ett kallt sovrum och en skräckslagen fyraåring. Det var så det började. Varför byns original så ofta sa att hon "hade gåvan", skulle hon förstå först långt senare. Då hade hon gett upp karriären som diakon och bestämt sig för att gå sin egen väg. I den här boken får du följa Anna-Lena Vikström genom barndomen i fjällbyn Hacksjö, förbi den förtvivlade kampen för att passa in, genom tuffa strider fram till kärlek och livets vackraste gåva.

Följ med på en resa genom ett mycket annorlunda landskap.

Anna-Lena Vikström har sina rötter i Hacksjö utan­för Vilhelmina. Hon är ut­bildad diakon och även utbildad i psykoterapi. Hon har skrivit flera böcker om healingformen reiki. Idag arbetar hon heltid som sierska med medial vägledning, som kursarrangör och med att hitta försvunna saker.

Eva Wiklund är journalist och författare sedan många år. Idag jobbar hon med informationsfrågor i Värmland. Hon har tidigare skrivit böckerna "Det finns ingen gräns", om handikappsimmaren Anders Olsson, samt "Jag kommer sen", om diskoteksbranden i Göteborg.

 

Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina drygt 30 böcker. Foto Bertil Knoester.

2 kommentarer:

 1. så bra att du gillade boken! Vi höll på med den i två år

  SvaraRadera
 2. Hej Anna-Lena Vikström

  Vad roligt att du kikat in och kommenterat, tack! Ja, jag tyckte mycket om boken och förstår att den tog tid att skriva.

  Önskar dig allt gott.

  Kram Kim :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!