Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 29 maj 2015

Boktips: Du av Caroline Kepnes

Du av Caroline Kepnes

Jag hajar till vid de första orden och tänker att jag ska sluta läsa, eftersom orden är råa och nakna. Men jag fortsätter läsa och bortser från råheten, fängslad som jag blir av historien. Psykopaten som tycker att andra är konstiga, medan han själv är helt normal.

Joe skildras trovärdigt och naket och ibland känns han helt normalt, för att i nästa stund visa sig vara den psykopat han verkligen är.

Guinevere kliver in i bokhandeln där Joe arbetar och han blir helt fixerad av henne och börjar förfölja henne. Han spionerar, bryter sig in i hennes lägenhet, stjäl hennes telefon och hackar hennes mejl. Han går över lik för att få henne.

Gunievere vill umgås med de rika och tycker först att Joe är en tönt, men efter ett tag charmas hon av honom. Han verkar vara en själsfrände och tycker om allt som hon gör. Att det beror på att han läser hennes inlägg i sociala medier och alla hennes mejl, har hon ingen aning om. En dag försvinner den pojkvän hon har, och då är det fritt fram för Joe.

Det här är en läskig, riktigt otäck skildring av vad som händer när en person blir maniskt besatt av någon annan. En riktig sträckläsningsbok! Läs den!Den får fyra stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!