Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 20 maj 2015

Jag söker tio läsare till min nya skrivbok, är du en av dem?

Jag söker tio läsare till min nya skrivbok,
vill du bli en av dem?


Att hitta glädje i skrivandet är min andra skrivbok. Efter den första skrivboken, Att skriva med glädje, har jag fått många nya frågor angående skrivprocessen, därför tyckte jag det var angeläget att ge ut en ny bok.

Under tre år har jag samlat material till Att hitta glädje i skrivandet, nu är det dags, nu ska det bli en bok. Eftersom jag fick bra respons på min tidigare förfrågan om läsare till Staden på andra sidan - Kompassen, tänkte jag göra likadant med den nya skrivboken.

Därför skulle jag vilja hitta tio personer som vill läsa boken direkt den har kommit från tryckeriet. Helst ska du ha läst mina andra böcker, men det är inget krav.

Däremot är kravet att du ska recensera boken så snart som möjligt, senast inom två månader från det du får den, och lägga ut din recension på Goodreads, Boktipset, och Bokus, samt mejla mig recensionen. Har du dessutom en egen blogg där du berättar om boken är det ytterligare ett plus, men inget krav för att du ska få ett läsexemplar. För att recensera boken på ovan nämnda sajter måste du vara medlem på varje sajt, det är helt kostnadsfritt och är lätt att bli.

Om du känner att du vill göra den motprestationen mot att jag sänder dig ett gratisexemplar av Att hitta glädje i skrivandet ska du mejla mig på Kim M Kimselius. Klicka på mitt namn så får du mejladressen.

Du kan inte anmäla ditt intresse här i bloggen, eller på någon annan sajt, anmälningen kan bara ske per mejl till mig. För att du ska få vara med vid utlottningen av de tio böckerna, måste du även skriva din adress i mejlet. Berätta också om du har läst någon av mina tidigare böcker, om du har en bokblogg, ja helt enkelt lite om dig själv.
 
Baksidestext till Att hitta glädje i skrivandet:
Det här är en bok för dig som drömmer om att bli författare, eller bara vill förbättra ditt skrivande. Sedan debuten 1997 har Kim M Kimselius gett ut närmare 40 böcker och vet hur glädjefyllt det är att skriva. Här ger Kim tips om hur du skriver en bra berättelse, råd vad du ska göra vid skrivkramp och information som gör att du hittar glädje i skrivandet. En bok som gör det möjligt för alla att skriva, på ett roligt och inspirerande sätt!


Nå, vad väntar du på? Det är bara att mejla Kim M Kimselius för att bli en av dem tio som får läsa boken allra först.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina drygt 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

6 kommentarer:

 1. Jag har mejlat dig om detta, men inte fått något svar att mitt mejl har kommit fram... Hoppas det har gjort det!

  SvaraRadera
 2. Hej Tofflan

  Jodå, mejlet har kommit fram. Jag hör av mig.

  Kram Kim :-)

  SvaraRadera
 3. Den ser både fin och intressant ut!

  SvaraRadera
 4. hej

  Jag skickade också in om detta men glömde skicka med min adress i första mejlet så jag skickade ett till direkt efter. Hoppas att det har kommit fram. :)

  Med vänlig hälsning

  Michaela Larsson

  SvaraRadera
 5. Hej Kim! Jag anmäler mig INTE för att jag klarar inte av att skriva recensioner i tid och på svenska, men jag vill gärna köpa och läsa boken när det kommer. Jag håller utkik här och beställer när du publicerar. Kram, John

  SvaraRadera
 6. Hej Eva

  Tack :-)

  kram Kim

  Hej Michaela

  Jodå, båda mejlen har kommit fram.

  Kram Kim

  Hej John
  Du är härlig! Gör så!
  kram Kim :-D

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!