Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 16 juni 2015

Bokomslagen från tryckeriet på Sveriges Pompeji Sandby borgs öde och Att hitta glädje i skrivandet


Nu har jag fått bokomslagen från tryckeriet för att godkänna. Visst ser de fina ut? Eftersom jag inte hittade några fel är de godkända och det innebär att de nya böckerna snart är här! Kan knappt bärga mig. Jag förstår att du kanske känner likadant, för du vet inte vad de handlar om, men det vet jag. Ändå längtar jag oerhört mycket efter att få hem böckerna för att sätta dem i bokhyllan.

Vilket är ditt favoritomslag av de här? Jag älskar båda, men jag tycker om färgerna på Att hitta glädje i skrivandet. De är mjuka och behagliga, och fotot på mig på baksidan stämmer väl överens med hela omslaget.

Sveriges Pompeji Sandby borgs öde tycker jag om för att det ser spännande ut med de dunkla färgerna. Det är en bok jag skulle ha plockat ut i bokhandeln om jag hade sett omslaget. Skulle du?

Pirrigt är det att gå och vänta på bokomslagen, men jag hinner faktiskt inte tänka så mycket på det. Jag håller på för fullt att skriva färdigt TudorRosen Kampen om makten.

Dessutom har min snart 92-årige far gått och skadat sig. Han har opererat lårbenshalsen, har lunginflammation och ligger på lasarettet i Borås. Det blir en hel del körande fram och tillbaka just nu. Jag har cirka 3,5 timma en väg. Helt okej, jag lyssnar på researchböcker i bilen, tiden går fort. Men oron för pappa finns alltid där. Då är det bra att tänka bort oron genom att fokusera på TudorRosen och allt som Theo och Ramona hittar på i det förflutnas England, tillsammans med Henrik VII och Henrik VIII.

Nu ska jag försvinna bort i fantasin och fördjupa mig i Englands historia.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!