Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 31 augusti 2015

Vill du ha en gratisbiljett till Bok och Biblioteksmässan i Göteborg 24-27 september 2015?

Vinn inträdes- och seminariebiljetter till Bokmässan i Göteborg
Om du har tänkt gå till Bokmässan i Göteborg har du nu chans att få en gratis inträdesbiljett, värde 240 kronor. För nu lottar jag ut några biljetter till bokmässan.Dessutom ger jag även bort seminariebiljetter, värde 675 kronor.

Skriv en liten kommentar här på min blogg, då kanske just DU har tur att få någon av biljetterna. Skriv även vilken av biljetterna du helst av allt vill ha.

Glöm inte!
Maila även din postadress till Kim M Kimselius så att jag direkt kan posta biljetten till dig, för att vara säker på att den kommer fram i tid till bokmässan.

Du har tid på dig fram till klockan 18.00 den 13 september. Vinnaren meddelas här på bloggen den 16 september, samt på mejl (om du har mejlat mig).


 24-27 september signerar jag mina böcker på 
Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. 
Du hittar mig i monter B09:20.

På bokmässan kan du köpa samtliga mina närmare 40 titlar för otroligt bra priser. Välkommen att hälsa på i montern.

Kanske ses vi på bokmässan i min monter B09:20? Det skulle vara roligt om du kom och berättade att det var DU som vann någon av biljetterna!

Lycka till!

Årets nyheter är:
 Staden på andra sidan Kompassen
"Det här är en bok med ett rappt språk och korta kapitel, vilket gör den lättläst. En riktig rysare med både skräck och vänskap och som slutar i en riktig cliffhanger. Kim M. Kimselius är en mycket produktiv barn- och ungdomsförfattare." BTJ-häftet nr 10, 2015. Lektör Karin KarlstrandSveriges Pompeji Sandby borgs öde
"Spännande historia i rafflande tempo som för läsaren genom tid och rum.Jag tror att boken kommer bli läst och omtyckt av många ungdomar! Vilket tempo!" Anna-Karin Andersson, arkeolog och författare


Att hitta glädje i skrivandet
"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren TudorRosen Kampen om makten
"Kombinationen av intrigfylld tidsålder och skickligt författande gör TudorRosen till den ultimata historiska äventyrsromanen." Roxana Kaboli


Kramisar Kim
Du hittar även skrivtips i min skrivbok Att skriva med glädje, som finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok.

"En väldigt bra bok för dem som skriver som hobby, har författardrömmar eller redan är författare" Tanja Dianovas bokblogg.

Läs mer om Att skriva med glädje.


Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker.  Foto Bertil Knoester.

41 kommentarer:

 1. Jag vill gärna vinna en entrébiljett! Du har mejl från mig i din inkorg. Mvh, Kristina

  SvaraRadera
 2. Åh, jag skulle så gärna vilja vinna en biljett till bokmässan. Nöjer mig med en inträdesbiljett :)

  Håller tummarna att just jag vinner!

  SvaraRadera
 3. Du har en fantastisk blogg, vännen, och det har faktiskt hjälpt mig mycket genom att bara läsa genom din vardag. Sluta aldrig att skriva! <3
  /Kram Alexander

  SvaraRadera
 4. (Glömde påpeka att det är inträdesbiljetterna som jag helst är intresserad av.)

  Återigen kram, och ha en fortsatt trevlig dag!

  SvaraRadera
 5. Vill gärna vinna en inträdesbiljett. :) Mailar min adress till dig.

  SvaraRadera
 6. Hej Kim!
  Wow! En entrebiljett till bokmässan skulle vara kanon det!
  Håller tummar och hoppas!
  Mirjam

  SvaraRadera
 7. Vore trevligt att vinna, passerar Bokmässan från Berlin på väg till Nordpolen!

  SvaraRadera
 8. Jag hoppas på att vinna och vill helst ha entrebiljett. Jag har blivit publicerad men har ingen monter i år. Du vet Kim att jag alltid besöker dig varje gång jag är på bokmässan. Kram

  SvaraRadera
 9. Jag vill verkligen ha en entrébiljett för to-lö, eftersom jag måste upp och titta till alla böcker jag varit inblandad i i år, och träffa alla härliga författare som jag än så länge bara pratat med online, men nu äntligen ska få träffa. Men jag har ingen egen monter och därför inga egna biljetter. :(

  SvaraRadera
 10. Till bokmässan går leden tätt
  Jag smiter in lätt
  Har ju vunnen biljett

  Eva Forsmalm
  Pilegården 1 C
  43635 Askim

  SvaraRadera
 11. Vill gärna vinna entrebiljett. Bokmässan är årets höjdpunkt 😊
  Kram

  SvaraRadera
 12. Åhh vad roligt :-) Det blir mitt första år att besöka bokmässan och jag längtar som bara den. Ett diskbråck satte stopp för mitt planerade besök förra året.
  Båda biljetterna skulle vara roligt att vinna men allra helst suktar jag nog efter entrébiljetten :-)

  Kram Christina S (en aspirerande författare)

  SvaraRadera
 13. hej

  skulle jättegärna vilja vinna en entrébiljett har längtat till bokmässan jättelänge. Så håller tummarna och hoppas :)

  ha det bra :)

  kram michaela larsson

  SvaraRadera
 14. Jenny Oskarsson31 augusti 2015 23:52

  Jag skulle gärna vinna en seminariebiljett. Jag har redan en entrébiljett men skulle gärna kunna se något intressant seminarium.

  SvaraRadera
 15. Hej jag vill jättegärna vinna en seminariebiljett eller entrébiljett åt mig och min bror. Han skulle behöva komma ut på något positivt och det hade gjort hans år, mitt med naturligtvis.

  Du har mail i din inkorg från mig, Med vänlig hälsning Jenny och min bror Jesper.

  SvaraRadera
 16. Jag vill gärna vinna en entrébiljett.
  Bokmässan är ett måste varje år.
  Hans

  SvaraRadera
 17. Hej Kim.
  Jag kommer att besöka bokmässan under flera dagar. Jag kommer ha med mig barnen minst en av dagarna. Det skulle vara så fint om ni hann träffas och prata lite, du och min dotter Evelina som verkligen älskar dina böcker. Hon ska få köpa några❤️
  Så jag tar gärna seminariebiljetten.
  Bästa hälsningar Victoria Drakevingar.

  SvaraRadera
 18. Jag och Ulla Adamsson har planerat att åka till Bokmässan på fredagen för att insupa stämning inför vårt fortsätta författande av noveller till vår gemensamma samling, samt för att krama om dig Kim! Hälsningar Titti Nilsson (tror du har våra adresser sedan skrivarkursen)

  SvaraRadera
 19. I mitt mejl till dig ser du att jag behöver två recensionsexemplar, dels av "Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde" och dels av "TudorRosen - Kampen om makten". Och eftersom jag brukar gå till Bok- och biblioteksmässan i Göteborg blir det enklast ifall jag får dessa båda böcker där, så slipper du lägga ut för porto. Men då måste jag ha en gratis inträdesbiljett till bokmässan. Om du är nyfiken på hur mina recensioner brukar se ut så kan du se den för "Staden på andra sidan - Kompassen".
  Varma höstkramar Sandra Petojevic

  SvaraRadera
 20. Åh vad spännande jag vill verkligen vara med i din utlottning av entrébiljetter till bokmässan. Jag har varit en av mässans bloggambassadörer fast jag är handikappad och har svårt att gå. Vi har planerat att åka den till mässan i år också så om jag vann entrébiljetten behöver jag få en som jag kan använda som handikappbiljett så min man kan komma med som min ledsagare.

  Kramis i från Pockethexan själv

  PS: hur gör jag om jag vill recensera dina böcker kan jag göra det genom dig eller ska jag höra av mig till förlaget? Kramis igen!DS

  SvaraRadera
 21. Jag har aldrig varit på bokmässan men det hade varit fantastiskt att kunna besöka den i samband med att jag ska till Göteborgs för en releasefest just den helgen. Så jag hoppas, hoppas vinna i första hand en entrébiljett.

  SvaraRadera
 22. Anna-Karin Andersson5 september 2015 20:38

  Skulle jättegÄran vilja vinna biljett till bokmässan. Det är ju bästa händelsen på året. Hittar alltid nått nytt, spännande varenda gång.

  SvaraRadera
 23. Hej Kim!
  Att inspirera barn till läsglädje är min passion och arbete. Kan jag få dem att njuta och försvinna in i bokens värld har de vunnit mycket för framtiden!
  Jag skulle gärna vilja vinna en eller ev. två inträdesbiljetter då det är som att vara i ett lyckorus när jag får möjlighet att gå på bokmässan!
  Mvh. Carina Rosengren

  SvaraRadera
 24. Hej! Skulle gärna vilja vinna inträdesbiljett - jag mejlar adress.

  SvaraRadera
 25. Hej Kim!

  Jag skulle verkligen önska en biljett, då jag ska stå i monter QQ på lördag. Jag kommer självklart förbi dig i alla fall och säger hej.

  Kanske vi ses på någon mässa i vår. Hoppas det...

  Hoppas allt är bra med dig hälsar Poppe-Lotta

  Allt gott!

  www.charlottalagerbergthunes.se (så vet du vem jag är)

  SvaraRadera
 26. Jag skulle så gärna vilja vinna en inträdesbiljett, men inte för min egen räkning utan för en av mina bästa vänner som kanske inte kommer kunna gå annars! Det skulle vara så roligt om hon kunde följa med :) Hoppas allt är bra!

  Jag nås på mail, andreaaandersson@hotmail.com

  Hälsningar,
  Andrea

  SvaraRadera
 27. Hej! Har besökt din monter flera ggr och hoppas besöka bokmässan igen! Tävlar gärna om en biljett! Mvh Tesa

  SvaraRadera
 28. Jag vill supergärna vinna, tar med mig mammsen Tors-fre.

  SvaraRadera
 29. Det skulle vara så roligt att få gå på bokmässan och lyxigt att få gå på ditt seminarium! Jag uppskattar ditt skrivande och har ( och haft) många elever som älskar dina böcker. Mvh, Victoria Torstensson

  SvaraRadera
 30. Åh, vilken superutlottning! Jag har aldrig varit på Bokmässan men nu bara SKA jag dit. Jag skulle bli oerhört tacksam för en biljett, vilken som. Hoppas att vi ses där! ��

  SvaraRadera
 31. Tänk om jag skulle ha sån tur att jag vinner en seminariebiljett! Håller alla tummar och fingrar och tår!
  Jag ska ta och komma förbi dig i år! Skulle vara kul att växla några ord. 😊

  SvaraRadera
 32. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 33. Vad roligt! Hittade din blogg av en slump nu, läste din bok Att skriva med glädje för ett par år sen och den fick mig att uppleva magin i orden och självförtroende att fortsätta skriva. Så såg jag att du lottar ut biljetter till bokmässan som jag verkligen skulle vilja gå på i år! Håller tummarna :-)

  SvaraRadera
 34. Jag skulle gärna vinna en inträdesbiljett - så jag äntligen får en chans att besöka Bok- och Bibliotekmässan.

  Med lite tur ses vi där ;).

  SvaraRadera
 35. En möjlighet att äntligen få besöka bokmässan - jag vill gärna vinna en inträdesbiljett.
  Jag skickar ett mejl.
  //Ulrika

  SvaraRadera
 36. Jag skulle gärna vilja biljetter till inträde på Bokmässan. :-) Så underbart att ta del av den varje år.

  SvaraRadera
 37. Jag heter Anna och bor i Halmstad. Jag har alltid velat åka till bokmässan, men det har inte blivit av, och många gånger har jag inte tyckt mej vilja kosta på mej den lyxen. En entrébiljett skulle jag bli jätteglad för!

  Anna Albrektsson, Engelbrektsgatan 22 A, 302 66 Halmstad.

  SvaraRadera
 38. Älskar böcker!Älskar att vara på biblioteket eller i en härlig bokhandel!Beundrar alla fantastiska författare, som skriver för oss andra som inte kan!Drömt om bokmässan länge men bor en bit i från så om jag vann skulle jag önska mig två biljetter, en till mig och en till en go kollega! Vi jobbar båda som förskollärare och vi skulle kunna förena nytta med nöje! Att dessutom kunna få gå på något härligt inspirerande seminarium vore som lite grädde på moset! Hoppas på lite tur! Kanske vi ses på mässan... (Mailar min adress)

  SvaraRadera
 39. Hej!
  Jag är intresserad av en entrébiljett till bokmässan. :-)
  Jag skickar mail till dig.
  Kram Susann

  SvaraRadera
 40. JA!!! Jag älskar Bokmässan - allt för länge sedan sist! Skulle jag vinna, tar jag med bokcirkelgänget, och hälsa på dig är givet, lika säkert som allt du skrivet - allt annat än trist!

  SvaraRadera
 41. Hej igen!
  Jag har försökt skicka mail till dig både igår och idag men det fungerar inte. Jag skriver min mailadress här istället. Jag skrev en kommentar igår eftermiddag innan 18.00.

  susann.jonsson@hotmail.se

  Med vänlig hälsning
  Susann

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!