Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 8 juni 2016

Älskade böcker hos Bokhyllarna

Älskade böcker hos Bokhyllarna
Älskar du böcker? Då kommer du att älska den här nystartade bokgruppen på Facebook. På 24 timmar hade gruppen gått från 0 till över 200 personer.

Här är det fritt för alla att tipsa om sina favoritböcker, sina egna böcker, eller hämta boktips.

Det är en offentlig grupp, öppen för alla. Blev du nyfiken på gruppen kan du kika in på Älskade böcker hos Bokhyllarna och ansöka om att få gå med i gruppen.

Det är jag som har startat gruppen, efter att jag skulle gå in och lämna ett boktips i en bokgrupp jag var med i på Facebook. Döm om min förvåning när Administratören hade skrivit i ett fäst inlägg högst upp, att Författare och Förläggare inte var välkomna i gruppen. Jag är båda delarna. Istället för att bi utslängd valde jag att självmant lämna gruppen och skriv om det på min Facebooksida.

Det var många som tyckte att jag skulle starta en ny bokgrupp och när jag såg hur stort intresset var, gjorde jag helt enkelt det. Du hittar många författare i gruppen Älskade böcker hos Bokhyllarna. För det var många, som i likhet med mig, valde att lämna den bokgrupp vi tidigare hade varit med i. Tråkigt, men så blev det.

Vem är bättre på att lämna boktips än författare och förläggare? Det skulle väl vara bibliotekarier då, de har vi också en hel del av i den nystartade gruppen.

Älskar du böcker och vill lämna boktips, eller få tips om spännande böcker att läsa, är du hjärtligt välkommen i vår bokgrupp på Facebook.

Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. 

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs till sommaren för mig, Kim M Kimselius?
Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans för mig?

Kramisar Kim

Här ser du mina skrivböcker:
Att hitta glädje i skrivandet  Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.

"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren


Att skriva med glädje, finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok. Tyvärr är boken tillfälligt slut och utkommer i nyreviderad utgåva 2016/2017. Boken finns fortfarande som e-bok.

"Det är en ovanligt inspirerande bok. Så fort du släpper den går du direkt till datorn och börjar skriva själv. Därför att lusten blir SÅ stor efter att ha läst i denna bok att du helt enkelt inte vill göra något annat än att skriva!" Helena Milton

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Jag med några av mina 40 böcker.  Foto Bertil Knoester