Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 11 september 2017

Den magiska porten vid Färgargården

Den magiska porten vid Färgargården

Den magiska porten vid Färgargården är tredje boken i Färgargårdsserien. De förra var Färgargårdens andar och Morden på Färgargården. En bok om andar, en om mord och nu en fantasybok. Jag älskar verkligen omslaget till den här boken. Ju längre jag tittar på bilden, desto fler saker hittar jag. Gör du?

Alla tre böckerna i Färgargårdsserien har jag skrivit tillsammans med mina skrivkursdeltagare. Varje år har vi ett nytt tema, allt för att utvecklas som författare. När det var fantasy 2017, utbrast många att de absolut inte kunde skriva fantasy. Sedan blev de själva förvånade över hur snabbt orden flödade ur dem. Det händer alltid magiska saker på Färgargården.

Baksidestext till Den magiska porten vid Färgargården
Det du håller i handen är en portal till flera författares egna magiska världar. Låt dig inte luras av Färgargårdens idylliska skönhet. Det här är en plats som ingen annan på jorden, här finns öppningen till allt liv.Vid sällsynta tillfällen kan man stöta på något speciellt, ett skimmer, en dold väg, en port. Ta dig i akt, du har blivit varnad!

Tyvärr får du ge dig till tåls ända till 2018 innan du får möjlighet att läsa boken. När du väl får tag på ett exemplar av boken kommer du inte att bli besviken. Många av författarna i boken är redan publicerade, både i Färgargårdens novellsamlingar och med egna böcker. De är proffs.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!