Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 25 oktober 2017

Äntligen skrivdags!

Äntligen skrivdags!

Du anar inte vad jag har längtat efter den här dagen. Jag har haft fullt upp sedan andra veckan i mars i år, 2017. Nu ligger schemat blankt framför mig, nåväl, inte helt blankt för jag har en skrivarkurs första helgen i november och en kvällsföreläsning i december. Men ändå...

Inga resor väntar. Jag behöver inte packa väskan och förbereda mig inför en ny flygresa. Jag kan låta mig uppslukas av orden och inte känna tidspress. Jag låter magen och hundarna styra när jag ska resa mig upp från datorn.

Det är en befrielse så stor att du inte kan ana.

Visst har jag älskat varenda minut av året som gått. Fantastiska boksläpp, sex stycken: Morden på Färgargården, 10 tips för att leva på din kreativitet, Mysteriet med Guldgubbarna, Äventyr i Uddevalla, Svartidudir, Författare Från dröm till verklighet. Jag har haft underbara upplevelser på Island och i Lissabon, samt många fina kursdeltagare på mina skrivarkurser.

Men det är att skriva jag vill göra, bara skriva. Stänga in mig i min skrivarlya och låta fingrarna löpa över tangenterna.

Först ut är Tsunamikatastrofen i Lissabon. Sedan väntar 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär. Två böcker jag ser fram emot att uppslukas av. Bara tanken får mig att darra av förväntan och skrivglädje. Men allra först ska jag ta ut hundarna, Tudor och Kiara på en skogspromenad, det har de förtjänat.

 Ha en underbar dag vänner!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!