Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 6 mars 2019

Häxjakten av Kim M Kimselius är Oerhört spännande

Häxjakten av Kim M Kimselius är Oerhört spännande

Häxjakten är en bok som betyder mycket för mig, därför blir jag oerhört glad varje gång boken får fina recensioner. Författaren Susanne Lifjord har läst och tyckt till om berättelsen. Nedan kan du läsa hennes ord.


”Äntligen skulle Ulla och hennes brevvän Kathleen från Skottland få träffas. Efter tre års brevskrivande kom Kathleen till Sverige för att spendera ett helt spännande sommarlov tillsammans med Ulla. Och spännande blev det. Det de inte visste när de möttes på flygplatsen var att de redan dagen efter, vid en utomhusgudstjänst, skulle färdas till en värld ingen av dem kände till.  En resa till ett helt okänt land bestående av både häxor och trollkarlar. 

En bit in i boken startar spänningen och ovissheten om hur de ska lyckas ta sig hem igen.  En vandring påbörjas på okänd mark för att finna den som kan hjälpa dem. På vägen möter de både det goda och det onda, häxkonster och trolldom. 

Boken är lättläst och oerhört spännande för den som brinner för böcker av genren fantasy. Beskrivningen av Ulla och Kathleen visar en växande vänskap, mod och tillit till varandra.

Kim har som så många gånger förr skrivit en riktig bladvändare, där nyfikenheten om fortsättningen aldrig släpper.” Författaren Susanne Lifjord


Tack för den fina recensionen Susanne Lifjord!

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter Häxjakten hos din bokhandlare eller på ditt bibliotek. Annars finns den hos samtliga nätbokhandlare, till exempel Adlibris, Bokus och Akademibokhandeln.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!