Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 14 april 2020

Novelltävling Deadline 22 juli

Novelltävling Deadline 22 juli

Tävla om chansen att få stå på Novellfests scen!

Novellfests och Skrivas novelltävling har temat 20-tal. Skicka in ditt novellbidrag och var med och tävla om medverkan vid Novellfest i Lund, inklusive resa och boende!

Tillsammans med Novellfest utlyser Skriva nu en novelltävling på temat 20-tal. Vinnaren och de fyra andrapristagarna kommer att bjudas in till Novellfest i Lund 12–13 september. Där får de framföra sina noveller på Skissernas Museums scen tillsammans med kända nationella och internationella novellister. Novellfest bjuder också de fem vinnarna på resa och boende i samband med festivalen.
Gör så här för att delta: Skriv en novell på temat 20-tal. Du väljer själv om novellen ska utspela sig i samtid, dåtid eller framtid, och vad du i övrigt gör för tolkning av temat.

Max antal tecken: 6 000 inklusive blanksteg.

Deadline: 22 juli 2020.

Inlämning av text: Bidraget ska vara skrivet på svenska och du får bara delta med ett bidrag. Tävlingen är öppen för alla.

Vinnarnovellen publiceras i Skriva #4/2020. De fem vinnarna får utöver deltagandet på Novellfest också varsitt novellpaket från Novellix.

Novellfest är Sveriges enda renodlade novellfestival, som arrangeras av Litteraturhus Lund på Skissernas museum och Lunds stadsbibliotek den 12–13 september. På programmet finns bland annat författar­uppläsningar, workshops, författarsamtal och framtidsspaningar. Hela programmet finns på litteraturhuslund.se.

Lycka till!


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskursHitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka! 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!