Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 4 augusti 2020

Uppslukad av Silverskatten vid Johannishus slott

Uppslukad av Silverskatten vid Johannishus slott

Alltid när jag är i slutskedet av en bok förlorar världen runt mig de vanliga rutinerna. Jag ÄR i boken, jag ÄR personerna och jag upplever allt det de gör.

Nu har jag fått tillbaka korrekturet med orden:
"Här får vi ta del av ännu en bit av Blekinges och Sveriges historia. Med hjälp av Kims berättelse och en smula egen fantasi lyfts silverskattens väg genom tiderna fram." Ingela Rodehüser

Vissa kommentarer fick mig att känna att något fattades i boken. Därför har det blivit många fler kapitel och ett helt nytt slut. Tänk vad överraskad korrekturläsarna kommer att bli över det, när de får den tryckta boken i sin hand...

Det är så när man lever med en bok, nya idéer poppar upp, nya vändningar och jag ser allting klarare ju längre fram i boken jag kommer.

Jag lovar dig att jag kommer att känna en stor tomhet när den här boken är klar. Berättelsen har levt inom mig sedan 2017 och jag har fokuserat intensivt på boken de senaste veckorna.

Även om jag trodde att korrekturet skulle vara så färdigt att jag kunde skicka det till den sista korrekturläsaren, greve Wachtmeister på Johannishus slott, känns det som jag måste läsa det minst en gång till, eftersom jag har lagt till så många ord.

Kanske har du saknat mig den senaste veckan, för jag har inte haft tid att blogga, inte heller varit aktiv på sociala medier. Silverskatten vid Johannishus slott har upptagit all min tid och det är precis så det ska vara när man är i slutet av en bok.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet
och distanskurs Skriv om ditt liv
för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.
 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!