Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 28 januari 2021

Tack Kim för en mycket inspirerande kurs: Att känna glädje i skrivandet

Tack Kim för en mycket inspirerande kurs: Att känna glädje i skrivandet

"Tack Kim för en mycket inspirerande kurs: Att känna glädje i skrivandet. Den var bra uppbyggd med roliga övningsuppgifter efter varje kapitel som det fanns gott tid att beta av".

Carina Hellrup

Efter gårdagens sorgliga inlägg, känns det bra att få lägga ut fina ord om en av mina distanskurser

Strax därpå fick jag ett telefonsamtal från en vuxen läsare som översvallande berömde mina historiska äventyrsböcker och talade sig varm om min bok Faraos förbannelse.


Det fick mig att känna mig gladare.

Om du läser det här inlägget och är sugen på att gå någon av mina distanskurser: Hitta glädje i skrivandet, Skriv om ditt liv, eller Fortsättning Skrivglädje, vill jag ge dig 20% rabatt fram till midnatt på söndag, 31 januari 2021.

Klicka in på den kurs som intresserar dig för att läsa mer.

Här kan du se vad flera personer tycker om distanskurserna:

 

Fortsättning Skrivglädje:

"Tack för en bra kurs. Det var veckans höjdpunkt när veckobrevet kom, det såg jag alltid fram emot. Jag har haft stor nytta av den kunskap du har delat med dig av varje vecka, framförallt i arbetet med min egen feelgood-roman. Som alltid gör du mig motiverad och inspirerad att skriva mer och bättre. Problemet är bara att jag har mer klister än tid. Jag vill bara skriva, skriva, skriva. Jag får ständigt nya idéer till berättelser i mitt huvud. Utifrån dina kursbrev har jag särskilt fokuserat på att sätta upp mål, att jobba med mina karaktärsbeskrivningar och att beskriva i bilder. Det vill jag bli riktigt bra på, och är något jag själv uppskattar när jag själv läser en bok. Jag har hittat mitt sätt att skriva, mycket på grund av dina kurser och din feedback. Jag glömmer aldrig när jag fick det första mailet från dig, när du hade läst mina fem inskickade sidor, jag skrek rakt ut av glädje över din recension. (Mina kollegor i samma rum tittade konstigt på mig). Du har gett mig självförtroende när det gäller mitt skrivande. Jag är så glad att ha dig som mentor.Hoppas på fler inspirerande kurser för dig i framtiden.”Jenny Grand

 

Hitta glädje i skrivandet:

"Fortsätt ditt gedigna författararbete både i ditt egna skrivande och i dina kurser. Du är en äkta gåva till världen!" Jern Blahammar

"Du har byggt upp den här kursen på ett sådant sätt att alla stegen blir mycket utvecklande och framför allt naturliga steg framåt. Jag är mycket glad för din kurs och känner att jag är på väg med sjumilasteg." Marie Höglind-Miles 

 

 Skriv om ditt liv:

"Vänta inte! Du har hamnat helt rätt när du vill börja eller komma vidare med ditt skrivande. Du finner allt du letat efter när du kommer i kontakt med Kim. Hennes skrivarkurser kan bara, kort och gott, varmt rekommenderas! Ta steget idag."Tackar för feedback och uppmuntran samt kursbrev. Du ger värdefull insikt, en kombination av att leka och ha roligt tillsammans med superbra tips och information. Jag är så glad och tacksam att få lära mig mer och mer vecka efter vecka. Tipsen du ger är superbra. Det är utveckling hela tiden. Jag kan redan känna en förändring sedan vi startade" Christina Malak

Hoppas vi ses på någon av mina distanskurser!  Missa inte att det är 20% rabatt fram till midnatt på söndag, 31 januari 2021.

 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!