Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 9 mars 2021

Laddar för digitala föreläsningar

Laddar för digitala föreläsningar

Nästa vecka är det dags för mig "att stå på scen" igen. Men det blir inga vanliga föreläsningar i år, inga kramar, inga "Hej Kim!" när jag kommer gående över skolgården.

I år är det digitala föreläsningar som gäller på grund av pandemin. Jag känner mig väl förberedd. Har gått så många kurser i digitala föreläsningar jag bara kan och testat på mina författarkollegor och vänner. Nu hoppas jag att internet inte slutar fungera, att våra system är kompatibla med varandra och att jag lyckas nå fram till eleverna när jag sitter på andra sidan dataskärmen.

Jag vet med mig att jag kommer sakna att kunna känna av stämningen, se alla leenden ansikten, höra deras förvånade utrop... Kanske det sistnämnda ändå går fram över datorn. Vi får se.

Innan jag är redo för att möta eleverna i min författarlya måste jag röja undan lite.

Visst är det bra med två stora skrivbord, lätt att bara lägga saker på hög och låta högarna växa, tills det till slut bara finns en liten plats för varje armbåge när jag sitter och skriver. Allt det ska plockas undan, arkiveras och beundrarbreven besvaras. Jag eftersträvar ett så rent skrivbord som möjligt till nästa vecka när de digitala föreläsningarna sätter igång.

Ser fram emot att få klä mig fin inför mötet med alla eleverna.

Dags att sätta igång och röja skrivbordet.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

2 kommentarer:

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!