Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 26 september 2009

Kimselius är på YouTube från Bokmässan


Helt otroligt! 240 har sett mitt korta inslag från bokmässan i Göteborg i morse! Kanske tillhör just DU som läser detta just en av dem, annars kan du se inslaget på länken.

Det har varit en helt otrolig dag. I flera timmar satt jag bara och signerade hela tiden. Min fanklubb från Göteborg kom som vanligt på besök, alltid lika roligt att träffa dem. Jag är imponerad över att de är så trogna och kommer nästan samtliga varje år. Det känns så kul!

Flera trogna fans har dykt upp och mina pojkar, kusiner och vänner. Men framför allt har det kommit läsare, nya och gamla. Även idag har jag fått så mycket beröm för mina böcker att det känns som om jag svävar på små moln, trots att jag egentligen är mycket trött. På bilden ser ni när jag talar till min fanklubb från Göteborg. Jag har svårt att låta bli att även "prata med händerna". De rör sig hela tiden medan jag talar, utan att jag är medveten om det. Nu ska jag gå igenom min mailbox och sedan byta om inför kvällens middag. Imorgon är sista dagen på bokmässan. Känns lite sorgligt, men också skönt. Sedan är det bara att förbereda för nästa evenemang, ett seminarium med Katarina Mazetti och Margareta Skantze. Kanske du kommer för att lyssan. Se mer på min hemsida www.kimselius.se. kram från Kim


Inga kommentarer: