Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 30 maj 2011

Skrivtävlingar och mycket mer på 1av3.se

1av3.se är den perfekta sajten för dig som vill skicka in dina berättelser till skrivtävlingar. Här kan du få kontakt med andra som älskar orden och skrivandet lika mycket som du.

Här kan du gå med i många olika grupper om skrivandet, du kan blogga, lägga ut din text, bli vän med andra författare och mycket, mycket mer. Här finns till exempel en kalender med kulturevenemang, skrivarkurser etc.

Dessutom har sajten 1av3.se gästchattare med jämna mellanrum. Igår var det min tur... Var nervös innan det började. Tänk om ingen skulle ställa några frågor? Men det gjorde de och jag hade fullt upp att hinna med att besvara frågorna. Det var bra frågor som kändes väl genomtänkta och kul att svara på.

Det här är en sajt som växer och blir bättre och bättre för varje dag. Kika in och titta på den, tror säkert att du blir nöjd över vad du hittar där. Du får gärna bli vän med mig på 1av3.se. Det är alltid roligt att ha många vänner, eller hur?

Här ser du den skrivartävling som pågår just nu på 1av3.se:
Det är Mors dag. Det gjorde oss sugna på en ny skrivartävling. Temat är såklart mammor. Presentkort på 300:- från internetbokhandeln Bokus.com till de tre bästa texterna. Läs mer här och lämna in ditt tävlingsbidrag senast 31 maj. Och här är direktlänk till alla redan inkomna bidrag: Läs nu!

Glad att kunna dela med mig av en trevlig skrivarsajt till dig!

Kramisar Kim

Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst.