Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 5 januari 2012

The Voice Sverige, ett nytt spännande musikprogram

Igår såg jag/lyssnade jag på ett nytt musikprogram på TV4: The Voice!

Det var en ny fräsch fläkt i musikvärlden. Ett nytt sätt att välja ut blivande stjärnor, där rösten var det som avgjorde om någon av coacherna skulle ta sig an artisten eller ej.Coacherna är Petter, Carola, Magnus Uggla och Ola Salo. De satt med ryggen åt artisterna när de sjöng. Om de tyckte om det de hörde tryckte coachen på en knapp och stolen vändes så att de såg artisten. Om flera coacher var intresserade av artisten var de tvungna att övertyga artisten om att just de var den bästa att ta sig an artisten.

Alla artister höll mycket hög kvalitet och det var ett nöje att lyssna på dem. Dessutom var det kul att höra coacherna argumentera för att få just den artist de ville ha.

Här kan du lyssna på alla deltagare i gårdagens program.

Även om jag inte har tid att sitta och titta på tv hela kvällen och följa vartenda program av The Voice, tänker jag i alla fall ha på tv:n och lyssna. För om alla artister är av lika hög kvalité som gårdagens, kommer det att vara ett sant nöje att lyssna.

Kramisar Kim


Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst. Vill du veta mer om mig och mina böcker, titta in på min hemsida www.kimselius.se

5 kommentarer:

malin r a sa...

Ska vi starta nytt program där vi skribenter också får vara med :D Vore väl nåt?

franziengland sa...

Det har skrivits mycket om detta program. Tyvärr kan vi inte se det här. Nästa vecka börjar Sveriges mästerkock. Jag älskar allt som har med mat att göra och hoppas att vi kommer att kunna se det...

Isa sa...

Jag såg också på programmet igår. Jag tycker precis som du att alla var duktiga och att det var en ny idé. Bra ersättare till Idol.

Kim M. Kimselius sa...

Hej Malin
Ja, det hade varit kul, kanske lite svårare att få till bra i rutan dock!
Kram Kim

Hej Ingrid
Det går säkert även sedan ni är tillbaka i Sverige. Ja, jag såg att det programmet börjar snart. Förstår att du lagar god mat om du ser många matlagningsprogram.
Kram Kim

Hej Isa
Härligt att höra!
Kram Kim

franziengland sa...

Nu har jag hört mer om det här programmet och tycker det låter VÄLDIGT likt ett program på TV3 som gick i höstas som hette "True Talent"??!!! Vi följde inte det heller, men såg om det i tidningar och där skulle också artister sjunga för en publik med ryggen vänd mot dem och sedan trycka på en knapp och vändas om det var bra nog. Därefter skulle artisterna coachas av några kända artister, vill minnas Körberg och Danny... Är inte det otroligt MÄRKLIGT att de gör två så lika program på två kanaler samtidigt...?