Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 12 mars 2012

Skrivandet går trögt just nu

Nu borde Mayafolkets Hemlighet ha varit helt klar för att skickas till korrekturläsarna. Men eftersom jag blev sjuk på min researchresa till Mexiko har jag legat helt utslagen sedan jag kom hem och det har inte blivit något skrivit. Har släpat mig upp till datorn och gjort mina blogginlägg, men inte mycket mer.

Nu börjar livsandarna återvända till mig. Natten till söndag tillbringade jag, för första gången på två veckor, i min egen säng. Tidigare har jag suttit i en fåtölj för att jag har hostat grymt mycket om jag har legat ned. Visst jag hostade när jag låg ner, men inte alls lika mycket som tidigare. Och vet du... så fort jag fick sova mer än 1-2 timmar i sträck, då kom orden!

Därför vaknade jag med orden inom mig för första gången på många veckor. Känner mig lycklig igen och det finns hopp om att jag äntligen ska bli frisk. Det har varit tre mycket, mycket jobbiga veckor, med förkylning, hosta, flunsa och lunginflammation.

I takt med att solen börjar värma, fåglarna kvittra och blommorna poppa upp ur jorden, börjar även energin återvända till mig. Jag hoppas det går fort, för jag har så mycket jag måste hinna med den här våren och mitt schema är fullt. Men på något sätt kommer det att gå, det vet jag, för när jag väl sätter mig vid tangenterna då kommer orden att flöda ut ur mina fingrar och Mayafolkets Hemlighet blir klar!

Nu orkar inte mina armar skriva mer, dags att vila dem lite igen.

Kramisar från Kim

Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker.