Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 29 maj 2012

Var rädd om dina bloggvänner

Om du kikar till höger här på min blogg ser du länkar till många bloggar som jag följer. Att ha många bloggvänner ger inspiration och kunskap.

Alla är vi olika, har olika åsikter, intressen och livsförhållanden.

Därför tillför varje bloggvän något unikt, något som utvecklar dig som person.

Om du tycker om en blogg, visa det genom att lägga till dig som bloggföljare. Det är lätt gjort. Klicka bara på ANSLUT DIG TILL DEN HÄR WEBBPLATSEN. Då får du upp en ruta där du har möjlighet att logga in med ett redan skapat konto. Eller så lägger du upp ett nytt konto. Följ bara instruktionerna. Var noga med att klicka på KLAR när du har lagt till dig som bloggföljare.

Ett annat sätt att visa att du läser och tycker om blogginläggen är att kommentera. Det är alltid glädjande att få respons på det man skrivit. Du behöver inte skriva långa berättelser, visa bara att du har kikat in och läst blogginlägget.

Om någon har lagt till din blogg på sin sida och du tycker bloggen är intressant kan du länka till den bloggen på din sida, så som jag har gjort här till höger under BLOGGAR JAG FÖLJER. På så sätt visar du ditt intresse för bloggen. Det lättaste sättet att lägga in länken är att ställa dig på bloggens adress, markera den och trycka på Ctrl C, gå in på UTFORMA och LAYOUT, LÄGG TILL EN GADGET, välj BLOGGLISTA och lägg in länken med Ctrl V (alltså knappen Controll, Ctrl och knappen C respektive V). Svårare är det inte!

Var rädd om dina bloggvänner genom att besvara deras kommentarer. Vem vet kanske det händer något spännande tack vare någon av dina bloggvänner. Jag fick en föreläsningsbokning i Singapore tack vare en av mina bloggvänner.

Men framförallt har jag fått vänner över hela världen. Vänner som tillför mitt liv väldigt mycket, de tar mig med till främmande, exotiska platser, eller hem till deras vardagsrum, skolor, arbetsplatser. Ja mina bloggvänner ger mig väldigt mycket inspiration och kunskap och jag hoppas att jag lyckas förmedla samma sak till dem i gengäld.

Ibland lottar jag ut böcker till mina bloggföljare, så har du inte redan lagt till dig som bloggföljare kanske det är dags nu, för snart är det ny utlottning av böcker!

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok!
Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker. Här kan du köpa mina böcker.

9 kommentarer:

Iktoro sa...

Jag brukar inte kommentera så ofta, men jag läser alltid dina inlägg och de är väldigt intressanta :)

Evas Värld sa...

Så sant Kim! Bloggen har gett nya vänner och den öppnar min värld. Det kan vara ensamt att sitta och skriva, nu har jag vänner över hela världen som jag lätt kan meddela mig med och se vad som händer i deras liv. Vilken rikedom!

Kim M. Kimselius sa...

Hej Iktoro
Du tillhör de flitiga att kommentera. Tack!
Kram Kim

Hej Eva
Instämmer helt och hållet att bloggen har tillfört rikedom till även mitt liv! Är så härligt att följa sina vänner runt om i världen!
Kram Kim

Katarina sa...

Jag håller med dig! Kram

Kim M. Kimselius sa...

Hej Katarina
Tack! Är glad att jag hittade dig på nätet!
Kram Kim

franziengland sa...

Så sant! Det är väldigt trevligt med en kommentar då och då. Ibland känns det inte som om det är så viktigt då man skriver, men ibland känns det som om att ifall ingen skriver en kommentar så orkar man inte skriva vidare. Det behöver absolut inte vara några långa kommentarer, men ett livstecken på att man varit där och läst är väldigt välkommet!
Du är enorm på att hinna följa så många bloggar!!! OCH skriva kommentarer dessutom. Kram.

Kim M. Kimselius sa...

Hej Ingrid
Ja, om man inte får några kommentarer vet man ju inte om folk läser det man skriver...
Du är otroligt flitig att kommentera vartenda blogginlägg. Men än har du inte varit ända tillbaka till mitt allra första blogginlägg... Utmaning?!
Kram Kim

franziengland sa...

:) Nej det klarar jag nog inte, ha ha. Jo, jag kan läsa vad ditt första inlägg var, det är kul, men jag kan inte läsa allt du skrev innan jag började följa din blogg.

Kim M. Kimselius sa...

Hej Ingrid
Tänkte väl att det skulle blir för övermäktigt även för dig.
Kram Kim