Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 4 juni 2012

Fotosession a la Top model hos fotograf Bertil Knoester

Brukar slötitta på Top model ibland och i förra veckan lekte jag fotomodell när jag proffsfotograferades av Bertil Knoester, en mycket duktig fotograf.

Avundas inte modellerna, för det är ett hårt jobb att se naturlig ut framför kameran.

Hade en hel resväska med kläder med mig, alla var de från min Mexikoresa. Vad sägs om den här huilpan? Det här är en finare huilpan. Vardagsklänningarna hade bara blomsterbrodyr uppe vid halsen.

Visst ser jag sträng och bestämd ut här? Den här klänningen köpte jag vid mayastaden Uxmal i Mexiko. Det var ett rent impulsköpt. Den hängde där och såg så förunderligt vacker ut när jag passerade på väg till bussen. Jag stannade, plockade ner klänningen och köpte den, utan att prova, för det fanns det inte tid till. Första gången jag provade den var igår och den var helt sagolikt vacker! Eller vad tycker du?

Jag skrattade mycket under fotograferingen och de bilderna blev INTE bra! Bertil tog nog ett hundratal bilder på mig och det var svårt att välja vilken av alla bilder som skulle användas för marknadsföring. Men nu har vi valt och den bilden får du se i Mayafolkets Hemlighet och på Bokmässan i Göteborg i min monter B09:20 den 27-30 september.

Bertil är även den som gör alla de fina vepor och tavlor jag har på bokmässan och rollupen jag har med vid signeringarna. Nedan ser du rollupen.

Det händer mycket spännande i en författares liv, aldrig en tråkig stund. När jag inte far land och rike runt och signerar och föreläser, reser jag utomlands på researchresor eller föreläsningar, eller så är jag med på tv-inspelningar, eller så sitter jag på min kammare och försvinner bort i fantasin tillsammans med mina romanfigurer Theo och Ramona. Ja, mitt liv är sannerligen väldigt spännande just nu!

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok.

Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker.
Här kan du köpa mina böcker.