Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 29 juli 2012

Snart kan jag pusta ut

Det har varit en intensiv vår och sommar. 2,5 månaders försening på mina bokprojekt på grund av sjukdom under vårvintern, har gjort att jag har fått arbeta intensivare än normalt under sommaren. Den här sommaren som jag hade tänkt vara helt ledig. Ja helt ledig kan jag inte vara från skrivandet, för jag måste skriva varje dag.

Men nu är jag i slutspurten, den fjärde boken ska iväg till tryckeriet i veckan som kommer. Jan håller på att finputsa bokomslaget, jag håller på att läsa en sista korrekturvända på Mysrys - Novellsamling.

Mayafolkets Hemlighet har kommit från tryckeriet, Den där dagen och Att skriva med glädje ligger hos tryckeriet. Snart kan jag pusta ut och ta det lite lugnare, njuta av sommaren, ta längre cykelturer, längre hundpromenader och tänka ut nya böcker under turerna.

Det är helt underbart att vara född med flödande inspiration, men ibland kan det också vara en plåga, när jag inte hinner få ur mig alla de ord som forsar fram genom mitt huvud. Men jag gläds åt orden och skriver ned de jag hinner med, de andra kommer tillbaka, om de är tillräckligt bra!

Min flit under våren/sommaren kommer att resultera i att du får FYRA nya Kimselius-böcker att läsa under hösten. Ambitionen är att alla ska finnas på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg 27-30 september. Då hittar du mig i min monter B09:20 som vanligt.

Innan dess hittar du mig hos bokhandlarna där jag signerar min nya bok och alla de gamla:

4 augusti 12.00-14.00 är det boksläpp/första signering av Mayafolkets Hemlighet hos Bokia i Karlskrona.
24 augusti 17.00-19.00 signerar jag min nya bok Mayafolkets Hemlighet (och även alla övriga böcker) hos Kindvalls Bokhandel i Eslöv.

25 augusti 12.00-15.00 signerar jag Mayafolkets Hemlighet och alla mina andra böcker hos Akademibokhandeln Nova Lund.


Nu ska jag korrekturläsa lite till!

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Mayafolkets Hemlighet.

Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker. Här kan du köpa mina böcker.