Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 29 juni 2013

Otäckt spännande: Ni älskar dem inte av Belinda Bauer

Ni älskar dem inte av Belinda Bauer är hennes tredje bok. Det är en otäckt spännande skildring av hur barn blir kidnappade ur bilar.  Samtidigt som bilfönster slås sönder i bilarna runt omkring. I alla bilar där barn har kidnappats sitter en gul lapp med texten "Ni älskar dem inte!"

Barn efter barn i olika åldrar rövas bort, till slut rövas även en vuxen person bort när han försöker rädda ett barn undan kidnapparen. Alla tror att barnen är döda och väntar bara på att liken ska dyka upp, samtidigt som man letar genom heden efter de döda kropparna.

Det här är en bok som verkligen grep tag i mig. Den var otäck! Mycket på grund av att Belinda Bauer har förmågan att skildra så att det känns som om jag är där, jag ser, luktar och hör allt det hon beskriver. En bok jag varmt rekommenderar dig att läsa!

BELINDA BAUER växte upp i England och Sydafrika och bor i dag i Wales. Hennes debutroman Mörk jord belönades 2010 med deckarvärldens mest prestigefyllda pris The Gold Dagger som delas ut av brittiska The Crime Writers Association för årets bästa kriminalroman. Ni älskar dem inte är hennes tredje bok.

Belinda Bauer har blivit beryktad för att kunna tränga in i sina karaktärers medvetanden med en närmast otänkbar verklighetskänsla. Hennes tredje roman matchar definitivt de föregående, och utsätter bypolisen Jonas Holly för händelser som brittisk deckarfiktion aldrig tidigare erfarit. Den engelska landsbygden har aldrig känts så frånstötande och så makaber. SUNDAY TIMES

Ni älskar dem inte har en premiss som både är spirituell och läskig. Belinda Bauer infriar sina Gold Dagger-vinnande löften genom att på utsökt sätt hålla fram och snedvrida småstadens vardagliga självbelåtenhet. THE OBSERVER

Överraskningen är såklart det viktigaste elementet i en spänningsroman. Och Belinda Bauer vet precis hur det ska hanteras, ända till slutet. DAILY MIRROR


Läs den!!!

Du hittar säkert boken hos din lokala bokhandlare, fråga efter den om du inte hittar den direkt. Annars finns boken att köpa hos internetbokhandlarna, till exempel Adlibris och Bokus.
 
Kramisar Kim


Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Jag med några av mina 26 böcker. 
Foto Bertil Knoester.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!