Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 11 juli 2013

Vill du ha ett gratisexemplar av boken Persiens Pärla?

Vill du bli en av de första som läser Persiens Pärla? Vill du ha ett signerat gratisexemplar av boken?

Det enda du behöver göra för att vara med vid utlottningen av boken är att skriva till mig och berätta varför just du ska vinna ett gratisexemplar. Du kan också göra något av nedanstående alternativ, eller alla, ju fler punkter du uppfyller, desto fler lotter får du till dragningen av boken:

1. Lägg till dig som följare av den här bloggen. Det gör du i det gröna fältet här till höger "Följ gärna min blogg". Klicka på "Anslut till den här webbplatsen" och följ anvisningarna. OBS! Glöm inte klicka på KLAR ;-)

2. Berätta om utlottningen på din facebooksida, blogg, eller på twitter, ju fler inlägg desto fler lotter till dragningen! (Du behöver inte göra något på 2:an, du kan välja att följa bloggen bara, eller bara kommentera i kommentarsfältet.)

3.  Om du valt att vara med enligt punkt 2, gäller följande: Lägg in ovanstående bild i inlägget. (Tryck Ctrl C för att kopiera bilden och Ctrl V för att lägga in den.)

4. Om du valt att vara med enligt punkt 2, gäller följande: Länka till det här blogginlägget.

5. Lägg till en permanent länk till min blogg på din blogg, bland de bloggar du följer/rekommenderar.

6. VIKTIGT! Glöm inte kommentera det här inlägget och berätta varför just DU ska vinna boken. Lägg in länk till ditt blogg/facebook/twitter-inlägg där du berättar om tävlingen (om du har valt att vara med enligt punkt 2 och få chans till fler lotter). Lägg länk till din blogg om du har lagt en permanent länk till min blogg, vilket resulterar i ännu en lott. Du kan även mejla mig, Kim M. Kimselius och skicka länken till dina inlägg eller bara skriva din kommentar i ett mejl istället för här i bloggen. Tänk på att ju fler saker du gör, desto fler lotter blir det, och desto större chans har du att vinna boken!

Baksidestext till Persiens Pärla:
Plötsligt står Ramona på en mörk gata i en okänd stad. I nästa stund rusar en kvinna ut ur en gränd, griper tag i Ramona och ber henne springa för livet. Ljudet av röster och trampet av många fötter ekar mellan husväggarna. Ramona flyr tillsammans med den okända kvinnan. Ramona har förts flera tusen år tillbaka i tiden, till Persiska riket och kung Kyros på 600-talet f.Kr. Där möter en stor överraskning, som drar in Ramona i en kamp om livet.

Theo och Robert reser efter Ramona i tiden. Vid ankomsten skiljs de båda vännerna åt. Theo får en oväntad följeslagare i sökandet efter Ramona. Är det en person att lita på? Ödet spelar vännerna många spratt och blandar in döden i leken.


Här kan du läsa alla inlägg om Persiens Pärla, se omslaget växa fram, läsa utdrag ur boken och läsa lektörernas omdömen om boken.

Vinnaren av den signerade boken meddelas här på bloggen 21 juli 2013. Vinnaren kommer också att få boken före den släpps i bokhandeln.

Lycka till!
 
Kramisar Kim


Vad roligt att du läser min blogg. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Jag med några av mina 26 böcker. Foto Bertil Knoester.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

2 kommentarer:

 1. Hej Kim!

  Jag är en glad 16-årig tjej från Västerås som läste "Tillbaka till Pompeji" för första gången 3år sedan och du har fått mig att fullkomligt älska böcker!
  Jag är själv en total historie-nörd och dina böcker har allt jag vill ha i en bok, spänning, äventyr, historia, vänskap och lite romantik. Du är en av mina förebilder och jag har nu kommit till den 4:e boken i serien om Theo och Ramona, mina föräldrar måste ta böckerna ifrån mig på kvällen för att jag ska kunna sluta läsa!
  Jag vill vinna den här boken för att du har gett mig inspiration och glädje genom dina böcker och det skulle vara en stor ära att få en signerad!

  Fortsätt skriva och hör av dig om du behöver tips på ämnen!

  Massa kramar, Maja Åström!

  SvaraRadera
 2. Hej Maja

  Tack för din trevliga kommentar. Lycka till i dragningen! :-)
  Kram Kim :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!