Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 5 juni 2014

Sagolikt mysig signering på Akademibokhandeln Gleerups i Lund


Då har Rädda min lillebror släppts officiellt, vilket skedde den 31 maj hos Akademibokhandeln Gleerups i Lund. Alltid lika roligt när en ny bok kommer ut, för då kommer fansen och hälsar på, något som ger extra krydda till signeringen. Här ser du skyltningen vid huvudentrén till butiken.

Så här fint hade de skyltat upp med alla mina böcker på ett helt eget bord vid sidan om signeringsbordet. Hos Gleerups i Lund hittar du alltid samtliga mina böcker.

Här skojar Eva i bokhandeln till det lite inför min signering. Hon gav mig tips om vad jag kunde skriva i nästa historisk äventyrsbok. Idag berättade jag om tipset för min käre make, som blev eld och lågor.

Mina trogna Göteborgsfans Jessica, Hans och Lill-Kim (döpt efter mig) kom som vanligt och hälsade på, även om vägen till Lund var lång.

De hade med sig en present till mig. Det är Lill-Kim som har ritat det här fina omslagspapperet. Mycket bra idé tycker jag, blir väldigt personligt.

Jag har ingen aning om vad det kan vara i paketet och blev otroligt glad när jag ser att det är en målning av min hund Tudor.
Ann är också en trogen fan som kommer till varje boksläpp. Även hon hade en fin present med sig.

Min kära vän Kerstin kom också på besök. Hon har tidigare arbetat på Akademibokhandeln Gleerups och pratade med personalen när jag var upptagen.

Glada My, med lille Tyr och maken Christer kom också och hälsade på.
Ja, det var en jämn ström av besökare och jag hade så roligt. Det är härligt att se mina fans växa upp, bilda familj och skaffa barn. Det är som att ha många extrabarn och barnbarn, för de blir ju en del av mitt liv, alla de här underbara personerna som ständigt dyker upp vid mina signeringar. Tack för att ni finns!

Det är läsarna som driver mig att skriva fler böcker, ja och för att jag ska få sätta ännu en bok i min bokhylla. Men läsarna frågar ständigt "När kommer nästa bok", trots att de precis har köpt min senaste bok. Jag skriver på!

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker. Foto Bertil Knoester.