Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 2 mars 2015

Novelltävling för unga

Här är en novelltävling för dig som är ung, ämnet är allas rätt till sex på lika villkor. Du har gott om tid på dig. Det är RealStar som har utlyst tävlingen. Läs mer nedan.

RealStars novelltävling
 Välkommen att delta i RealStars novelltävling för unga – en unik möjlighet att skriva om livsviktiga frågor: Fair Sex – allas rätt till sex på lika villkor, och vinna fina priser.
 
Temat för novellen är Realstars budskap: Fair sex mot trafficking. Låt dig gärna inspireras av Res och Jobba och våra andra kampanjer som du hittar här!


Hur du gör för att vara med:
1. För att komma igång kan du skriva ner några nyckelord att utgå ifrån, på temat Fair Sex – Against trafficking. Vad vill du berätta om? Är det en specifik känsla du vill förmedla? Vad är ditt budskap till läsaren? Be gärna dina lärare och kompisar om hjälp om du behöver.

2. Novellen får vara max 4 000 tecken inklusive mellanslag. När du är klar skickar du den till anna@realstars.eu. Senast 5 juni vill vi ha ditt bidrag. 

3. Alla noveller kommer att publiceras på realstars.eu och vår sida Creativity For Fair sex och vinnarna belönas, genom en jury från Realstars, med fina priser.

 Var en del av förändringen var med och driv den utveckling och opinion som behövs för ett Europa fritt från trafficking och för Fair Sex – för alla!

Kontaktperson: Anna Lindeborg, processledare Göteborg, anna@realstars.eu.

Lycka till!

Kika gärna in på SKRIVTÄVLING för att hitta fler tävling, samt Kimselius skrivtips eller Författartips för fler skrivtips.

Du hittar även skrivtips i min skrivbok Att skriva med glädje, som finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok.

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker.  Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!